Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:42
Reakce na Malenge:

Kokoska to nechápu, asi nějaká divná sorta. My loni půjčovali pro 2 a 3/4 a nikdo neřekl ani popel, jen ať si to hezky užijeme. Taky jsme neměli žádné ambice, jen aby se s tím seznámil a měl změnu k pekáči. To se povedlo ideálně. Naučili jsme ho jezdit na pásu a posílali si ho mezi sebou, pro pobavení to bylo fajn. 

​Přesně tohle chceme zkusit letos, v tom samém věku. Postavit na lyže pro pobavení, cílem je přidat na horách zábavu, rozšířit možnosti pohybu a dítě unavit včera jsem našla, že ve středisku 10 minut autem od bydlení je šestikilometrová sáňkařská dráha mimo sjezdovky, ale nahoru se jede lanovkou, takže to vidím na 20 minut na lyžích a pak hurá na sáňky a pak do bazénu a pak třeba dítě usne

Akorát jsme měli menší spor s prarodiči, kteří si mysleli, že hodláme honit batole po kopci od rána do večera a učit ho obloučky. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:49

Sweet Potato Já znám tyhle případy jen z nějakých diskuzí.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:56

continuity Starší stál na lyžích těsně před druhým rokem, ale to byla fakt stání nebo ťapkání po ulici (jo, tenkrát bylo zrovna dost sněhu).Na naši snahu něco ho naučit z vysoka kašlal, zabral až vzor staršího bratrance. Pak byl na nějakých lyžácích se školkou. Každopádně v 9 letech zvládne už i černou.

Mladší je trochu opožděnější, poprvé stál asi taky v těch dvou. Pak odolával veškerým pokusům, tzn. jenom jsme se flákali na těch pidisvážcích a kobercích, ale rozjet se nerozjel. Nakonec se to zlomilo předloni po hodině s instruktorem, do té doby ho odmítal.

P.S: STarší byl na běžkách loni a je nadšený (k moji hrůze)

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 20:14

Mohučanka na unavení dítěte je to dobrý, doporučuji my máme extrémně odolný exemplář, ale po lyžích odpadne večer spolehlivě. Hezky si to užijte, my se vrátili včera a už se mi stýská!

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 20:16

stes Tak ted nevim, zda jsem tam byla nebo chtela jet, myslim, ze chtela, ale s pupkem si uz netroufla. Zavidim tak moc!!!

Offline Kammila
753 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 20:34
Reakce na Kokoska:

Uz jsem to tady nekde psala, ze se mi do Vietnamu nechtelo a nechce, uplne bezduvodne a nevysvetlitelne. Muzu ja za to, ze muz nema kamarada, ktery by tam s nim jel? No nakonec jsemmpomtrech letech souhlasila, aspon to presvedcovani az mirne vydirani budu mit z krku.

Kdo jste tam byl, je potreba nejaky ockovani? Mam proti tetanu a zloutence A+B, to snad staci?

​určitě stačí, jen bych doporučila obvyklou ostražitost - nepít z kohoutku atd. A je tam skvělá kuchyně

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 20:37

Kokoska

VVietnam závidim Ja som nikdy nelyžovala a ani som nikdy nestála na svahu, do Vietnamu by som išla okamžite :) 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 21:06

Kokoska vietnam je skvělý....  z očkování bych dala ještě břišní tyfus

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 21:18

Dnes Hochfich super. na to jaká je to se sněhem mizérie, úplná parada. Hlavně doufám, že nebude pršet, ale sněžit.

A koupila jsem dalsi tři noci na Sumave.

Online 999
19625 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 21:47

U nás dcera lyžovala skvěle v necelých třech letech. Ale vždycky říkala, že jsem na ni nikdy v životě neřvala jako tehdy. Takže i když jsem instruktor snowboardingu, zaplatila jsem jí instruktora a bylo to super ;-).

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:04

999 já jsem dceru párkrát přetáhla hůlkou;-) a jednou jsem ji shodila za jízdy - protože se rozhodla pustit to šusem a nedokázala zastavit, nedalo se dělat nic jinýho (a dole to bylo dost nebezpečný) to mi tehdy měla dost za zlý, ale krom odřené tváře se jí naštěstí nic nestalo.. no a jezdí výborně jak na lyžích, tak na snowboardu:P

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:07
Reakce na dzizisketa:

Já už se tak těším, až malý bude velký na to, aby se učil lyžovat! To ho pak s tatínkem, tetou a strýcem s jejich dětmi a s dědou pošlu do Alp a budu týden sama doma, hahaha! 

​doporučuju aplikovat na jakoukoli činnost, kterou provozuje pouze tatínek 

Online Pinot Noir
29636 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:12

JankaM Stačí, když ji tatínek provozuje lépe

Online 999
19625 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:17

viktorka_od splavu U nás nečekááám bylo heslo dne. A žádný úraz se nekonal :-),

49114 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:21

999 tak to jasně, ale tohle byl jinej případ, to byla ještě fakt prťavá, takový ten první okamžik kdy zjistila že se na lyžích bezpečně udrží a že zatáčet je ztráta času...:-)) a pak najednou že zatočit už nedokáže, totálně vyděšená se řítila dolů mezi stromy. tenhle okamžik zákonitě přijde u každýho děcka, kamarádům tam synek přesně zahučel do těch stromů

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:24

viktorka_od splavu to mě vždycky fascinuje, jak ty mrňata sviští šusem, hlava v helmě větší než zbytek těla, nějaká mulda je absolutně nerozhodí a ještě u toho zpívaj!

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:38

Kokoska Hlásím jednoho zpěváka na lyžích!

49114 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 22:38

Kokoska jojo, brzy poté jsem jí pořídila helmu ale už ji pak nepotřebovala:P

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 07:48

Do statistiky pridavam, ze nas otec naucil lyzovat aj ked to sam nevie a poctivo s nami chodil na zjazdovky, kde len stal a popijal caj s rumom mna to nejako v puberte prestalo bavit a uz som sa k lyzovaniu nevratila, mam radšej bezky. Dosť mi vrta vrta hlavou, ze by som decka mala naucit, vsetky v okoli aj v rodine jazdia, tak nech nie su vyvrheli plus maju v zime nejaky pohyb ale lyzovat sa mi nechce a postavat pod zjazdovkou tiez nie..tak na to zatial kaslem aj tak ma dost stve ako sa na Slovensku nici kvôli zjadovkam a hotelom priroda vratane narodnych parkov. 

Online Pinot Noir
29636 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 08:02

Mrakoplas Mám to úplně stejně, lyžovat umím, ale nebaví mě to, už se na lyže teda nechystám. Muž je na tom stejně, lyžuje určitě mnohem líp než já, ale nemá touhu jet na hory. Přemýšlíme, co s klukama. Postávat pod svahem a čekat, až je to někdo naučí, by mi nevadilo (a jsem si jistá, že když už bychom se tam vydali, tak si muž zalyžuje), ale strašně mě štve celý byznys kolem lyžování, ničení přírody, zbytečný automobilový provoz atd.