Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:35

paktofonika skúšala si to niekedy?

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:39

paktofonika Ten pocit, když chytneš ten správný rytmus a třeba kilák, dva (klidně i tři, záleží jen na délce sjezdovce a Tvojí fyzičce). Je to úplně super. My třeba jezdíme roky do Hausu a tam už vím o místě, kde bývá málo lidí a tam když se to sejde, tak paráda.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:44

Mne to teda taky nebaví, ale už je to hodně dlouho, co jsem to zkoušela. Bezky mi přijdou o hodně zábavnější, ze výlet 

hory mám mnohem radši v létě než v zimě (táta měl chalupu na bedrichove, kde jsem trávila zimní a část letních prázdnin a ty sjezdovky mě fest sraly už tenkrát)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:46

Potrefenáhusa Právě že v Alpách máš výlet a eště furt z kopce, běžky jsou pro mě teda tabu, člověk na tom vypadá i blbě))

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:53

Potrefenáhusa Přidávám se k Mutzi, jsem tým sjezdovky. Na běžkách jsem zatím snad ani jednou nezažila nadšení, ale možná je to dáno tím, že na nich neumím bruslit (na sjezdkách jo) a hlavně jezdit z kopce (na sjezdkách jo )

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:54

brrr Taky jezdíme do Hausu, mám to tam ráda. To přejíždění z kopce na kopec, začátkem března už tolik lidí nebývá a sníh ještě dobrý. I když samozřejmě už jsme zažili i psí počasí, ale to se nikdy předem říct nedá. 

K tomu nahoru - dolu: Já nejsem moc dobrý lyžař, takže si jezdím pomalu, vždycky zastavím, kochám se, koukám po lidech, po  horách, sjedu sjezdovku jednou, zatímco muž 2x, a jsem spokojená. Občas se zajdeme napít, najíst, na jednom kopci dáme hruškovici s malinkou hruštičkou ve skleničce, na druhém klobásu... kromě sjezdovek jsou tam lesní spojovací cesty, kudy jet je taky fajn, na vleku nahoru si člověk odpočine, pokecá... prostě nuda se nekoná.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:59

Kokoska No když to popíšeš takto, tak kromě těch sjezdovek bych takovej vejlet brala

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:02

Samantha tak sněžnice :D To se nějak rozmáhá, vloni tam s tím pochodovalo dost lidí.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:08

No není to krása?

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:08

Kokoska

Špatně jsem to napsala. Beru to jídlo. Sjedovky, lyže, sněžnice a sníh, ve kterým bych se musela hrabat, nechám s radostí jiným.

Edit: je to krása, zvláště takto na fotce

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:11

Samantha ale jo, každý nemusí všechno, mě by zas nikdo nedostal na běžky a tenis taky neumím. 

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:14

Potrefenáhusa mám tedy taky radši běžky (možná je to tím, že na sjezdovkách neumím... no na běžkách to taky není žádný zázrak, ale moji oblíbenou trasu Kvilda - Horská Kvilda - Zhůří a zpět nějak vždy sjedu :-)

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:18
Reakce na Kokoska:

No není to krása?

​Tak zrovna tady byla loni taková mlha, že nebylo vidět na krok. Jeli jsme funny sloup a mladší z ni vyjel a jak nebylo vidět, tak spadnul z takové hrany a chvíli to vypadalo, že si udělal něco s kolenem a že se nepostaví. Naštěstí pobyt v hospodě na snímku kolínko vyléčil :-)

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:24

Potrefenáhusa Nevím, jak je to dlouho, co jsi naposledy lyžovala, ale je třeba brát v potaz, jak moc se změnily lyže. Opravdu velký rozdíl, daleko snazší lyžování, boty co už taky nejsou za trest. A lyžování třeba v Itálii je vyloženě na pohodu :-).

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:28
Reakce na Kokoska:

No není to krása?

​Je to krása. A sebevražednými pokusy s lyžemi si to rozhodně kazit nehodlám.

Online Karja
44224 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:34

paktofonika No, na to chozeni taky extra nejsem, mozna nekam vylezt a dat si kafe:-D. Ale v tech Alpach, to kdyz ses hore, to ti pripada ze ti patri celej svet, to lyzovat fakt nemusim;-)

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:11

brrr mlhu jsme už taky zažili, možná dokonce, když na to vzpomínám, jednou taky na téhle sjezdovce. Hned ten první rok, co tu horní část otevřeli. No i jinde občas, ale jak jsem psala, to počasí se předem odhadnout a objednat nedá. Tahle sjezdovka je fajn, je dost vysoko a odvrácená od slunce, aspoň v té horní části bývá sníh dobrý, i když dole už je to hodně měkké.

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:16

Kokoska Ve Vietnamu jsem byla před několika lety na tři týdny (2012), měla jsem kromě očkování na žloutenku A+B očkování na tyfus. Necítila jsem se nějak nebezpečně, byl to super zážitek. Záleží, jestli se budete pohybovat spíš ve velkých městech, nebo pojedete třeba do vesnic u delty Mekongu a tak. Rozhodně se podívejte do bývalého císařského města Hué, to je moc krásné!
Oproti jiným státům JV Asie, kterých jsem navštívila hodně, mi přišlo, že obzvlášť starší ženy se na bílé turisty dívají s nedůvěrou, nepřátelsky... je tam stále hodně cítit křivda od USA. Při jednání např. s kontrolory víz nebo policisty to bylo jako návrat do ČSSR 70. let ;-)

Anglicky kromě recepce hotelu nemluvil skoro nikdo nikde, jezdili jsme MHD, což byl zážitek, protože všechno bylo napsané vietnamsky, nerozuměli jsme ani ň :D Ale za těch posledních 7-8 let se tohle určitě o moc zlepšilo! Každopádně nezapomenutelný zážitek, bylo to něco jiného než např. turistické Thajsko, Hongkong apod.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:17

Sweet Potato že jo, stačil by ten bar s drinkem 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:20

No a dokonce existují lidi, co neradi ani lyže, ani kolo. Nehrají tenis ani na piano. Společensky úplně odepsaní