brrr Cernou az v 9..??? Zabar!
Vetsinou slycham modifikace toho, co pise Sweet Potato : nase dite lyzovalo driv nez chodilo a ve 2,5 jezdilo cernou...!! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena tak poprvé neni černá jako černá, tech opravdu prudkych je v ČR jenom pár. Jinak černou děcko sjede, resp. je dobré je to urcite naucit, protože člověk nikdy neví, co ho kde potka. (dělají obří obloučky od kraje ke kraji a většinou se neboji, nesmí to být akorát příliš ledovaté, boule jsou spíš výhoda
).
Druha věc je, že tam většinou příšerně překážejí. Osobně je tam nepouštím, pokud tam opravdu nemusíme ( je to přejezd jinam) nebo není fakt vylidněno.
Tady dnes mrholi, takže jsme ještě nevylezla z pelechu
do stížnosti to ani nechci dávat.
Mrakoplas Mám to úplně stejně, lyžovat umím, ale nebaví mě to, už se na lyže teda nechystám. Muž je na tom stejně, lyžuje určitě mnohem líp než já, ale nemá touhu jet na hory. Přemýšlíme, co s klukama. Postávat pod svahem a čekat, až je to někdo naučí, by mi nevadilo (a jsem si jistá, že když už bychom se tam vydali, tak si muž zalyžuje), ale strašně mě štve celý byznys kolem lyžování, ničení přírody, zbytečný automobilový provoz atd.
Nemyslim si že ve 2 tisících metrech s přírodním sněhem ničím přírodu, neznam lepší pohyb.
To je jak s tim tenisem žejo, kdo neumí lyžovat nebo na prkně, ten je holt hrozně out a společensky vyčleněnej![]()
Jinak teda malý děti bych z prudkých sjezdovek hnala klackem samozřejmě, resp. jejich rodiče s nima.
Mutziputzi tak TMR umí slušně zatnout sekyrou i ve 2000 tisících. ty svoje skiarealy provozují stylem, že radši nemluvit. Přesně vím, které národní parky má Mrakoplas na mysli. Osobně je bojkotuji tady a už i na Slovensku. K přírodě (a i k lyžařům) se dá chovat i slušně.
continuity Jsem měla na mysli Alpy a Dolomity, kde se jezdí tam, kde už jinak stejně nic neroste, to co se děje ve Špindlu a podobnejch wannabe Aspenech je blbý, já je bojkotuju už jen z toho důvodu, že za vydřenou nudli s umělym sněhem může dát 1000+ za skipas snad jenom blázen, já z principu nikoli. Pobavila mě jejich nabídka exkluzivního ranního lyžování na mančestru snad za 2 a půl, snobárna trapná až na půdu.
Mutziputzi no lecos roste i v Alpach, ale podstatnější je chovat se k přírodě slušně, ceho financnici z TMR očividne nejsou schopni.
Flexi ceny skipasu ve Špindlu si viděla? Mi předevčírem spadly hrackydo kabalu,. Skipassy na Hochfichtu se mi zdálo trochu dražší a muž mi říká, ve Špindlu by to bylo stejný. No tak ne, zadala jsem nás do jejich kalkulátoru a pro naši familii na včera za 3700 ![]()
continuity No ceny strašný a kvalita a délka sjezdovek nesrovnatelná, Špindl je čirá snobárna.
Mutziputzi continuity Přesně, do Špindlu by mě nenapadlo jet, fakt nikdy, myslím teda "lyžovat", čti postávat ve frontě, příp.na baru předvádět novou bundu. Jako ty ceny za skipas, to jsem se fakt dlouho takhle upřímně nezasmála, to je prostě vrchol trapnosti tohleto ![]()
Ja teda lyzovat moc neumim, ale bavi me to a rozhodne bych jezdila kazdej rok I s detma. Jenze sambo mel uraz (na rovine, na bezkach, 3 km od baraku, to fakt nevymyslis) no a uz si na to prej nikdy nestoupne....Tak myslim, ze stat pod sjezdovku nebude jezdit, takze budeme sedet doma. A to me mrzi, jako hory me fakt hrozne nabijeji!
Karja budes chodit sama a jeho nechas doma s detmi, ideal!
Mutziputzi continuity Přesně, do Špindlu by mě nenapadlo jet, fakt nikdy, myslím teda "lyžovat", čti postávat ve frontě, příp.na baru předvádět novou bundu. Jako ty ceny za skipas, to jsem se fakt dlouho takhle upřímně nezasmála, to je prostě vrchol trapnosti tohleto
Přesně tak
Ty ceny za tu kvalitu, to snad není ani možný.
My tedy letos jedeme do petihvezdickoveho "rodinného" střediska, nejsou to nejlepší sjezdovky na světě, ale příjemně tam je.
Karja Ale tak do hôr môžete ísť i bez lyžovania nie?
paktofonika ježiš to by mě brutálně nebavilo
Mutziputzi No mňa tiež nie, ale to ani lyžovanie. Furt hore dole hore dole :D
paktofonika no v Česku jo, v pořádnejch horách je to nádhera![]()
Mutziputzi Možná tak na Italky :-). Třeba v Cortině dAmpezzo pozoruju partičky starších dam, jak se vyfiknou a bez lyží vyjedou na ty sluneční terasy, dají si šampaňské, opalují se a odpoledne zase lanovkou dolu. Ale to plánuju tak za 20 let :-).
paktofonika Myslím, že bys to hore dole měla zkusit :-).
Pavlena 9 mu bylo předvčerem a černou sjel v březnu, tak v 8, lepší?
Já jsem hlavně ráda, že už máme za sebou to postávání na cvičných svážcích a že teď je i mladší schopen jet dolů plynule s minimem zastávek, byť je to po modré.
continuity Mutziputzi Taky nemám ráda děti na černé, ale strašně po tom toužil, usoudili jsme, že by to zvládnul, tak si ji s tatínkem sjel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje