Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:23

KarjaU nás mladší vůbec nelyžuje, protože měl úraz na lyžích, ještě rychlejší než tvůj sambo. Na zahradě si nasadil lyže a spadl, jakoby si sedl dozadu na lyže a dva roky měl problém s kolenem. Během asi půl minuty. Byly mu 4, takže od té doby na lyže nestoupne. Starší lyžuje hodně a dobře.

My na lyže jezdíme tak jednou za rok na dýl do zahraničí a občas o víkendech Rakousko. Na běžkách jezdíme, ale je pravda, že se vyhýbám nějakému ježdění v přírodním sněhu. Pěkně protažená, široká cesta na bruslení. Jinak mě to nebaví. Dřív se protáhla cesta z Nového Města až k nám na chalupu a to bývalo super. Teď už tam několik let nebylo tolik sněhu, aby to šlo. Takže je to taky na dojíždění a to se nám už tolik nechce. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:24

JanieB my jedem s cestovkou, sami bychom cestu dohromady nedali. Tak snad nás nenechají napospas. Do delty Mekongu se má jet taky, ona je to cesta od severu k jihu. Ale do nějakých úplně odlehlých míst snad ne. Hue na programu máme.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:28

999 hele s tou zmenou bot a lyzi jo. Je to dotaz i na ostatni, ale nemate nekdo problem s tim, he nezapnete lyzaky pres lytko? Ja nemam teda tlusty lytka ani nahodou, ale asi jak jsem mala a mam kratky nohy? tak mi lyzaky konci pod kolenem a naposledy jsem ty boty musela mit cely rozdelany, krome te prezky co jde pres nart. A to teda mi bezpecny nepripada...pak mi pujcili detsky boty, to bylo lepsi, ale po 2 dnech lyzovani jsem zase boty nezapla, mela jsem uplne modry holene....co s tim? 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:29

Kokoska jeste vzteklinu bych si naockovala, ta se hodi vsude! Kamarada skrabla opice a uprostred divociny shanel nemocnici, kde mu daji ty preventivni injekce. Bylo to sileny.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:37

711990 já mám spony na lyžákách povolovací, kromě těch zoubků, do kterých se zacvaknou asi na 3 možnosti jsou ty sponky na takovém jako šroubu, který se dá povolit.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:37

711990 no, taky jsem to někde četla.

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:40

Kokoska vzteklina mi přijde jako dobrej nápad

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:42

Kokoska vida, to me vubec nenapadlo! Ale to asi lyzaky z pujcovny mit nebudou;( posledne mi rekli, ze mam proste tlusty nohy a nemam lyzovat. Ale ten samej typek mi odmita pujcit kratky bezky a dava mk zasadne 190cm, ze kratsi bych zarucene zlomila

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:44

Kokoska on je to pak dost pruser, chodit na ty injekce a tak. A hodit se bude fakt na vsech cestach. Pokud to stihas teda, nejsem si jista, kolik davek je potreba. Kamaradka byla ve Vietnamu vloni a tvrdila, ze zadny opice nepotka a tak ze si to neda. No, hned druhej den mi posilala fotku, kde ji jedna sedela za krkem

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:46

brrr mně teda taky běžkování nebaví, ale jednou jsem byla na pro bruslení upravených cestách u a na zamrzlých jezerech v Svatém Mořici a tam mě to teda bavilo to bruslení je úplně jiná liga..Jako děti jsme se vždycky táhly v Krkonoších v nějakém štrúdlu ťap ťap co noha nohu mine z Černé hory na Kolínskou boudu na čaj a ta otrava mi v krvi zůstala hodně moc dlouho.

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:51

711990 změnila bych půjčovnu, hned. A viděla jsem tě, nejsi zas tak malá

Já mám zas lýtka hubená a dotahuju ten závit na horních přezkách nadoraz, aby mi v tom noha nekloktala. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:53

Mohučanka jezdime do Letnan, je to nejbliz no:D ale vzdycky si rikam, ze priste uz si to libit nenecham:D

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:57

711990 zkuste Harfu, sice tam taky někdy mají různé vtípky, ale nikdy mi neporadili blbě. 

Offline Karja
44228 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 14:00

Renusatko No ja bych chtela aby holky lyzovaly, ale myslim, ze fakt jezdit nebudeme:-D. I kdyz tchani bydli u takove mini sjezdovky, tak jsem si rikala, ze je tam vzdycky pichnu do nejake skolicky a bude....ale to Rakousko!!! Jeste bych tam mohla samba nalakat na cerstvej vzduch nebo dalsi zdravotni benefity!

Online barbucha blogger
35480 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 14:06
Reakce na Potrefenáhusa:

hory mám mnohem radši v létě než v zimě (táta měl chalupu na bedrichove, kde jsem trávila zimní a část letních prázdnin a ty sjezdovky mě fest sraly už tenkrát)

​Moje řeč. Lépe řečeno, když už musím snést hory, tak teda v létě. 

Přičítám to sportovní výchově v dětství, kdy jsme museli na hory každej rok, třást se zimou v dlouhejch frontách na vlek... kdy jsem dojela nahoru a necítila nohy, pročež mě matka, nadšená lyžařka, píchala holí do zadku a jeď, jeď... JEĎ! Buzeraci poté převzal můj první manžel, rovněž nadšenej sebevrah, i přenechala jsem mu laskavě to potěšení i s harantama a již se víc na lyže nepostavila. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 14:08

Mohučanka dik! Zkusime:)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 14:15

Karja My nejsme se švagrovou lyžařky, které tráví na sjezdovce čas od otevření do konce, takže vybíráme místa s nějakým wellness a nejlépe i bazénem. Často se s vysoce sportovní částí týmu sejdeme jen u snídaně a večeře. 

Offline Janulik03
20010 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:12

My sme mali sukromnu malu zjazdovku priamo za domami kazdu zimu. Takze lyzovat som sa naucila rychlo. Ale nejako ma to nechytilo natolko aby som v tom pokracovala aj inde. Muz a decka lyzovali cele ich detstvo, syn aj robil instruktora na snowboard. Teraz nie je skosi cas. No a ja som sastala tou opalovacou sa damou , co sa vyvezie hore, da si vinko a potom sa zvezie dolu

Hory chodime v lete na dlhe turisticke trasy. 

Offline Janulik03
20010 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:14

Kokoska jo a vietnam ti celkom zavidim. Dufam ze ho uzijes v zdravi a k maximalnej spokojnosti. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:18
Reakce na 999:

paktofonika Myslím, že bys to hore dole měla zkusit :-).

​Skúšala som to raz, ešte asi na prvom stupni, ale sánkovanie ma bavili viac :D Teda už som kedysi rozmýšľala o bežkách alebo snowboarde, ale akosi stále nemám potrebu v zime chodiť veľmi von