Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:38
Reakce na Mohučanka:

brrr mně teda taky běžkování nebaví, ale jednou jsem byla na pro bruslení upravených cestách u a na zamrzlých jezerech v Svatém Mořici a tam mě to teda bavilo to bruslení je úplně jiná liga..Jako děti jsme se vždycky táhly v Krkonoších v nějakém štrúdlu ťap ťap co noha nohu mine z Černé hory na Kolínskou boudu na čaj a ta otrava mi v krvi zůstala hodně moc dlouho.

​V tom Mořici je to nádhera, já teda ráda i přírodní sníh a tak, ale tam je to krásný a bezpečný.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:46

999 

Já jsem se taky nikdy nenaučila lyžovat. Jeden pokus proběhl a pak jsme celá rodina včetně mě nade mnou zlomili hůl. Rozhodně ale chci, aby se to děti zkusili naučit, podle mě je lepší začít dřív než později. A manžel už se na to taky těší, že si zajezdí. Já jim ráda udělám servis a zalezu si s knížkou / budu se kochat / půjdu na nějakou super běžkařskou trať, ale lyže už pokoušet nehodlám.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:50
Reakce na žluťásek:

No a dokonce existují lidi, co neradi ani lyže, ani kolo. Nehrají tenis ani na piano. Společensky úplně odepsaní

​Ale tak zase jsi sečtělá, to vydá za hodně sportů a ve společnosti jako když najdeš. U nás je přes sporty muž, já mu to ráda přenechávám a svůj úkol vůči potomstvu považuji za splněný, když jsem jim vybrala tak šikovného tatínka.

Offline Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:52
Reakce na dynda:

​U nás je přes sporty muž, já mu to ráda přenechávám a svůj úkol vůči potomstvu považuji za splněný, když jsem jim vybrala tak šikovného tatínka.

Ale k těm klavírům je směřuju, už mají každý svůj

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 16:01

Pinot Noir 

Tak když se vejdou, proč ne. Kolo taky potřebuje každý svoje .

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 16:12

dynda bejvavalo, teď už čtu jen edici světový bestseller z plakátů v metru a obrázkové pro děti

Edit: jsem si nevšimla, v jakém jsem vlákně, nebudu pohoršovat 

Offline Karja
44228 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 16:32

žluťásek My jsme marny oba, me k nicemu moc rodice nevedli, takze jsem zacinala az pozdeji a nic moc se nenaucila. No a sambo vsude byl vsechno zna a vsechno zkusil, ale posledni dobou se vsude rakvi, takze uz radsi nic nedela, jen chodi na ryby a tam se rakvi kupodivu taky a dost komicky, proto jsem mu zakazala chodit v zime na led na diry. Pak neco placa obcas, ze chce jit k myslivcum, tak to jsem mu taky zakazala.

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 16:37
Reakce na Kokoska:

viktorka_od splavu to mě vždycky fascinuje, jak ty mrňata sviští šusem, hlava v helmě větší než zbytek těla, nějaká mulda je absolutně nerozhodí a ještě u toho zpívaj!

Vždy ma fascinovalo, že si pri tom dokážu nezahryznúť do jazyka

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:08

Petra Vlhová je prvá (keď už sa rieši to lyžovanie) 

Offline notna
9268 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:10

Lyžuji, ten pocit, když se odrazim a jedu, je nádhera. Ale stejně mi to přijde čím dál víc praštěný. Naložit auto vším tím lyžařským harampadim, pak jet stovky kilaku tam, za pár dní zpět. Přijde mi to čím dál větší zbytečný cirkus.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:31

paktofonika Tak proti tomu není argument :-).

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:37

999 já říkám, díky bohu, že jsou i takoví. Už tak je na těch horách narvano v zimě i v létě. 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:38

continuity To je fakt, to mě vůbec nenapadlo :-).

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:41

dynda Taky jde o to, s kým jsi ten pokus dělala :-). Doporučuju instruktora, teda kdybys to chtěla přehodnotit :-).

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:43

continuity 999 na to lyžování musíš být typ. Mně to taky nic neříká, vyplavení adrenalinu mi způsobuje jenom břichabol, žádná euforie se nekoná.

Offline Liesel
1652 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:44

pecka je skvela 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:48

Mě teda lyžování baví, mám ráda hory v zimě, sníh a tak vůbec, ale ty lidi kolem mě dráždí tolik, že už radši prakticky vůbec nelyžuju. :) Jezdívala jsem jen do Rakouska pokud nepočítám lyžáky ještě na základce, a bylo tam vždycky na můj vkus moc narváno a to pro mě byl hroznej stres, místo abych si užila pohyb a výhledy, tak jsem měla akorát neustálej tik v oku, hlídala kde se kdo nekontrolovaně řítí z kopce, kde jede nějakej nepředvídatelnej shluk děcek nebo se povalujou puberťáci na snowboardech za horizontem, a já jak nejsu sama kdovíjak špičkovej lyžař, tak jsem měla úplnou hrůzu z toho co zas kde se semele a já nezvládnu zareagovat. No nervák prostě, asi zbytečnej, ale holt nezvykla jsem si. 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 17:53
Reakce na paktofonika:

​Skúšala som to raz, ešte asi na prvom stupni, ale sánkovanie ma bavili viac :D Teda už som kedysi rozmýšľala o bežkách alebo snowboarde, ale akosi stále nemám potrebu v zime chodiť veľmi von

​Tyjo... to mi teď došlo, že to je na tom vlastně právě skvělý! Jak člověk nejdřív mrzne, pak se krásně zahřeje, pak cejtí ten suchej studenej jiskřivej vzduch, pak si dá čaj s rumem a zahřejvá se na chatě... mě to naopak úplně oblažuje! A v kalhotách na běžky mám docela pěknej zadek.

Nebijte mě

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 19:01

999 me se snažila naučit lyžovat kamarádka instruktorka, prý naučí každého. No změnila názor. Válela jsem se jak vyvržený vorvaň a nebyla schopna se ani sama zvednout

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 19:05

Aranel Tak to ja si dam čaj i doma, alebo niekde v hospode na výlete so psami. Ja mám rada ak je zima a čerstvý sneh, ale tak na hodinku dve prechádzky a nie celý deň, a ako spomenula notna zbaliť plné auto, trepať sa niekam pár hodín a ísť znovu po pár dňoch späť nie je pre mňa. A aspoň je vás tam menej ako podotkla continuity