Další zřítelnice na cestě? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zatím ne. Voni to berou tak nějak popořádku, jak je to správne a jak to má byt ![]()
Gratulujem
!
"Mladý pán pravil, že se mu to sice zdá po šestileté známosti poněkud ukvapené,..."
No tvoje geny mladý pán tedy rozhodně nezapře
.
A gratuluju.
Mě zase potěšil můj dnešní kompletně nový sestřih. Po mnohaletém nošení stále stejně rovně zastřižených vlasů jsem teď odpoledne oznámila mojí kadeřnici, že už mě to nebaví a chci něco úplně nového, aby mi nelítaly vlasy ve větru, jednoduchého na úpravu, ale aby mi jakžtakž zachovala stávající délku, protože úplně nakrátko jsem to nechtěla. A jelikož ofinu mi radikálně zavrhla, vzešel z toho sestřih na patku
.
Dnes mě potěšila zahradní slavnost gymnázia, kde byl syn s ostaními budoucími spolužáky slavnostně pasován na studenta primy. No i slzu v oku jsem zamáčkla.
To se nedivím. Tohle si má člověk pořádně užít, i s tou slzou nebo dvěma. ![]()
jé, to je milé:)
Wendulce to moc sluší! (ten nový sestřih) ![]()
U-ká-zat, u-ká-zat!
Na selfie vypadám jak debil, ale když vydržíš, Hoolinkah prováděla fotodokumentaci na včerejší degustaci niche vůní od elnina, kde jsem byla s ní, tak až se jí to povede zpracovat, tam jsem zachycená i se sestřihem
.
RoSa: Ještě jednou děkuju
.
Můžu potvrdit, opravdu moc sluší
.
Radost opravdu velkou, a letos snad ještě větší než kdykoliv jindy, mně udělal závěr školního roku a začátek prázdnin. Teď už se konečně můžu těšit na prázdninové radovánky. Letos budou nejen ve znamení tradičního cestování, ale především srpnové svatby syna
.
gratulujem!!!
Taky gratuluju! Tak jste se dočkali - teď už budou i nějaký ty vnoučátka, ne? ![]()
Díky moc
.
Zasnoubení proběhlo více než před rokem a najednou je to za chvilku. A ano, pevně doufám, že vnoučátka budou následovat
.
Gratuluju!!
Až když jsem četla Tvůj příspěvek o radosti z konce školního roku, tak mi došlo, že mám z těch všech jedniček, které se nám doma sešly, taky velkou radost, ale beru je hodně samozřejmě a to bych neměla
.
U-ká-zat, u-ká-zat!
Tak tady, ale zrovna tyhle jsou obě z boku, takže ten efekt sestříhání není tolik poznat a až skoro ke konci alba https://www.facebook.com/fraismonde.cz/photos/a.1763695023872109.1073741842.1608294852745461/1763695320538746/?type=3&theater
Samý fešandy! ![]()
Kočka! A Mitzince to neskutečně sekne. A Domenica je ztělesněný šarm.
Nějaká ta fotka se najde i v moc hezky a podrobně sepsané reportáži Katky:
Dík
. Slušelo to i Hoolince, kateryně a i Adě. Tak domenica je šarmantní vždy
. Ale i já musím potvrdit, že Mitzi jsem obdivovala ze všech asi nejvíc. Dokonce mám podezření, že kromě toho, jak moc jí to seklo, ten den musela vypít i nějaký tajný elixír mládí, jak zářila
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje