Jdu to projet jeste jednou, Hoolinka je takovy drobecek, ze jsem ji prehledla :-)
A co zes to vyhrala za parfem?
Jdu to projet jeste jednou, Hoolinka je takovy drobecek, ze jsem ji prehledla :-)
A co zes to vyhrala za parfem?
...prostě krásné elegantní a hlavně voňavé dámy
v tom nejlepším smyslu slova![]()
Procházela jsem to obojí a koukám, že zrovna tady se všude Hoolinkah objektivu úspěšně vyhnula, akorát na té jedné na FB je zády
.
No jak už jsem napsala kateryně do komentáře na jejím blogu, niche parfém to nebyl. Možná to prozradí Hoolinkah, až dá dohromady naši reportáž s jejími fotkami, protože to ona mě vyhecovala, ať se přihlásím
. Ty moje jsou z větší části nepoužitelné
a bez nich se reportáž psát bohužel nedá.
Navíc ono není vůbec podstatné, co to bylo za parfém, ale ta sranda kolem a hlavně, že jsem uhájila čest parfumánie
. Bylo to velmi příjemná akce od elnina, která stála za to, takže jsem moc ráda, že mi to na rozdíl od loňska letos s účastí vyšlo.
Noo...vzhľadom na spoluorganizátora podujatia...mám hádať ďalej :-) ?
Ne, ne. Astrid za Frais Monde naopak obdarovala všechny zúčastněné moc pěkným setem toaletky, parfémového oleje a koupelové pěny jedné jejich vůně a ještě pár vzorečky.
Já vyhrála limitovanou letní edici jedné hodně známé vůně. Víc už neprozradím, ať aspoň něco zůstane Hoolince do reportáže k dobru.
tak som zvedavá :-) !
No jo vlastně! Jakto že my tady reportáž ještě nemáme?! Škandál teda.
"Procházela jsem to obojí a koukám, že zrovna tady se všude Hoolinkah objektivu úspěšně vyhnula, akorát na té jedné na FB je zády
."
A přece:

La Petite Robe Noire ![]()
Koupila jsi?
U tebe dost neobvyklá vůně, ne?
Myslím, že to byla reakce na adminčiny šaty na té fotce od domenicy
a ne, že by se barbucha parfémově pomátla a začala na stará kolena nosit sladké pecky
.
Její vlastní výroba (jen nejsou černé, ale tmavomodré - ta fotka trocho zkresluje). Navíc z té dálky není vidět hezké zdobení v barvě šatů, kterým je ozvláštnila
.
Aha
Moc se mi líbí ty šaty slečny na pravé straně, jak je zády. A Hoolinkah je šikovná a měla se víc ukazovat, abychom viděly pořádně.
Kedze dnes mam oficialny den porodu...ale dajak nic sa nedeje
rozhodla som sa prejst a urobit si malu radost a rozptylit si hlavu...zavitala som v nas boutique s niche vonami,kde som si pekne pokecala s predajcom Fredym...vyskusala som viacero voni a nakoniec som odisla s Ormond Jayne Sampaquita
dostala som odstrek Aqua Viva
a par vzoreckov.No a nakoniec som kupila Burberry Baby Touch,kedze sa nebudem moct niejaky ten cas vonat,tak aspon tuto bez alkoholu budem pouzivat.Lenze...mlady panko 5,5 r.uz si ju zarezervoval do svojej izbicky,ze je to pre neho
Po kom to dieta je?!!!!
Myslite na mna dievcata v najblizsie dni....![]()
Zrovna jsem na tebe dneska myslela. Dobře, že sis udělala radost - pozitivně naladěná maminka = lehký porod a spokojená holčička. Držím palce.![]()
Budu, přeji hodně štěstí mamince i miminku![]()
Zrovna jsem na tebe dneska myslela. Dobře, že sis udělala radost - pozitivně naladěná maminka = lehký porod a spokojená holčička. Držím palce.![]()
Dakujem,inac som z toho na prasky,som nervozna,rozculena,placem bez priciny,bez zachodu ani na krok.Hroza...este kazdy ku tomu vyvolava vypisuje,ze ci uz
Slecne dajak sa nechce vyjst von,uz mam vsetky organy pomliazdene vo vnutri....![]()
Budu, přeji hodně štěstí mamince i miminku![]()
Dakujem pekne,odkazem jej,ked sa rozhodne konecne uzriet svetlo sveta![]()
Je to malá parádnice, dává si na čas :-) Tak ať to všechno hladce proběhne.
Je to malá parádnice, dává si na čas :-) Tak ať to všechno hladce proběhne.
![]()
Dakujem,inac som z toho na prasky,som nervozna,rozculena,placem bez priciny,bez zachodu ani na krok.Hroza...este kazdy ku tomu vyvolava vypisuje,ze ci uz
Slecne dajak sa nechce vyjst von,uz mam vsetky organy pomliazdene vo vnutri....![]()
To mi trochu připomíná film Kdopak to mluví, jak se tam tomu chlapečkovi zpočátku taky nechtělo na svět, protože se mu vevnitř líbilo víc jak venku. Ale brzo změnil názor a jak pak byl spokojený
.
Držím palce, ať slečna přestane co nejdřív stávkovat a vyjde ven se konečně seznámit. Tak hezky voňavou maminku je potřeba si užít i zvenčí
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.