Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 04. července 2016 22:45
Reakce na wendulka:

Jdu to projet jeste jednou, Hoolinka je takovy drobecek, ze jsem ji prehledla :-)

A co zes to vyhrala za parfem?

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 05. července 2016 07:27

...prostě krásné elegantní a hlavně voňavé dámy 

v tom nejlepším smyslu slova

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. července 2016 12:02

Procházela jsem to obojí a koukám, že zrovna tady se všude Hoolinkah objektivu úspěšně vyhnula, akorát na té jedné na FB je zády.

No jak už jsem napsala kateryně do komentáře na jejím blogu, niche parfém to nebyl. Možná to prozradí Hoolinkah, až dá dohromady naši reportáž s jejími fotkami, protože to ona mě vyhecovala, ať se přihlásím. Ty moje jsou z větší části nepoužitelné a bez nich se reportáž psát bohužel nedá.

Navíc ono není vůbec podstatné, co to bylo za parfém, ale ta sranda kolem a hlavně, že jsem uhájila čest parfumánie. Bylo to velmi příjemná akce od elnina, která stála za to, takže jsem moc ráda, že mi to na rozdíl od loňska letos s účastí vyšlo.

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 05. července 2016 14:47
Reakce na wendulka:

Noo...vzhľadom na spoluorganizátora podujatia...mám hádať ďalej :-) ?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. července 2016 16:44
Reakce na slniecko:

Ne, ne. Astrid za Frais Monde naopak obdarovala všechny zúčastněné moc pěkným setem toaletky, parfémového oleje a koupelové pěny jedné jejich vůně a ještě pár vzorečky.

Já vyhrála limitovanou letní edici jedné hodně známé vůně. Víc už neprozradím, ať aspoň něco zůstane Hoolince do reportáže k dobru.

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 05. července 2016 16:47
Reakce na wendulka:

tak som zvedavá :-) !

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 05. července 2016 23:55
Reakce na wendulka:

No jo vlastně! Jakto že my tady reportáž ještě nemáme?! Škandál teda.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. července 2016 10:02
Reakce na wendulka:

"Procházela jsem to obojí a koukám, že zrovna tady se všude Hoolinkah objektivu úspěšně vyhnula, akorát na té jedné na FB je zády."

A přece: 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 07. července 2016 13:36

La Petite Robe Noire

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. července 2016 14:45
Reakce na barbucha:

Koupila jsi? U tebe dost neobvyklá vůně, ne?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. července 2016 15:07
Reakce na naja:

Myslím, že to byla reakce na adminčiny šaty na té fotce od domenicya ne, že by se barbucha parfémově pomátla a začala na stará kolena nosit sladké pecky.

Její vlastní výroba (jen nejsou černé, ale tmavomodré - ta fotka trocho zkresluje). Navíc z té dálky není vidět hezké zdobení v barvě šatů, kterým je ozvláštnila.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. července 2016 15:24
Reakce na wendulka:

Aha Moc se mi líbí ty šaty slečny na pravé straně, jak je zády. A Hoolinkah je šikovná a měla se víc ukazovat, abychom viděly pořádně.

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 07. července 2016 18:13

Kedze dnes mam oficialny den porodu...ale dajak nic sa nedeje rozhodla som sa prejst a urobit si malu radost a rozptylit si hlavu...zavitala som v nas boutique s niche vonami,kde som si pekne pokecala s predajcom Fredym...vyskusala som viacero voni a nakoniec som odisla s Ormond Jayne Sampaquitadostala som odstrek Aqua Viva a par vzoreckov.No a nakoniec som kupila Burberry Baby Touch,kedze sa nebudem moct niejaky ten cas vonat,tak aspon tuto bez alkoholu budem pouzivat.Lenze...mlady panko 5,5 r.uz si ju zarezervoval do svojej izbicky,ze je to pre nehoPo kom to dieta je?!!!!

Myslite na mna dievcata v najblizsie dni....

Offline blackviolet
3455 příspěvků moje polička 07. července 2016 18:25
Reakce na bubena:

Zrovna jsem na tebe dneska myslela. Dobře, že sis udělala radost - pozitivně naladěná maminka = lehký porod a spokojená holčička. Držím palce.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. července 2016 18:30
Reakce na bubena:

Budu, přeji hodně štěstí mamince i miminku

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 07. července 2016 18:30
Reakce na blackviolet:

Zrovna jsem na tebe dneska myslela. Dobře, že sis udělala radost - pozitivně naladěná maminka = lehký porod a spokojená holčička. Držím palce.

Dakujem,inac som z toho na prasky,som nervozna,rozculena,placem bez priciny,bez zachodu ani na krok.Hroza...este kazdy ku tomu vyvolava  vypisuje,ze ci uzSlecne dajak sa nechce vyjst von,uz mam vsetky organy pomliazdene vo vnutri....

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 07. července 2016 18:32
Reakce na naja:

Budu, přeji hodně štěstí mamince i miminku

Dakujem pekne,odkazem jej,ked sa rozhodne konecne uzriet svetlo sveta

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 07. července 2016 19:01
Reakce na bubena:

Je to malá parádnice, dává si na čas :-) Tak ať to všechno hladce proběhne.

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 07. července 2016 19:08

Je to malá parádnice, dává si na čas :-) Tak ať to všechno hladce proběhne.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. července 2016 22:38
Reakce na bubena:

Dakujem,inac som z toho na prasky,som nervozna,rozculena,placem bez priciny,bez zachodu ani na krok.Hroza...este kazdy ku tomu vyvolava  vypisuje,ze ci uzSlecne dajak sa nechce vyjst von,uz mam vsetky organy pomliazdene vo vnutri....

To mi trochu připomíná film Kdopak to mluví, jak se tam tomu chlapečkovi zpočátku taky nechtělo na svět, protože se mu vevnitř líbilo víc jak venku. Ale brzo změnil názor a jak pak byl spokojený.

Držím palce, ať slečna přestane co nejdřív stávkovat a vyjde ven se konečně seznámit. Tak hezky voňavou maminku je potřeba si užít i zvenčí.