Amen Wendulka![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
No jo vlastně! Jakto že my tady reportáž ještě nemáme?! Škandál teda.
Njn, o víkednu jsem si válela šunky v Puppu (což je vlastně taky k tématu), tak jsem byla oproti ostatním ve skluzu. Ach jo, "VIP week" skončil, zpátky to reality... ![]()
La Petite Robe Noire ![]()
Jsou tmavě fialový, abych byla přesná.
A když už se teda probírají, tak je to tenhle střih (Wendulka má pravdu, že ten uzel v té tmavé zas tolik nevynikne, což je trochu škoda):

...a já doufala, jsem jsem se focení úspěšně vyhnula. Na té fotce mám výraz jak nějaký komiksový šibal.
No jo, fotka barvu kapku zkreslila. Ale vypadaj dobře v každým případě ![]()
Z toho si nic nedělej. Já je viděla naživo z bezprostřední blízkosti a jak vidíš, taky jsem ten odstín nakonec neodhadla
. Každopádně mně se teda líbí víc tmavý než v té světlé barvě (vypadá to jako nude). Ta jí sedne mnohem víc
. A jak koukám na tu titulku Burdy, dokonce mi ty její přijdou líp ušitý než ty světlý, ale to může být buď modelkou anebo zase fotkou anebo obojím.
Neviem, či viac potešilo, alebo pobavilo....kultúra, ktorá pochovávala s nádobkou parfému priloženou k nosu:
Zřítelnice s doprovodem dorazila v pořádku a řádila s Otíčkem do půlnoci, kdy oba padli vysílením. Do pátku mám doma turistickou ubytovnu a jsem pasována nejen do role provianťáka, ale i průvodce po pražských hospodách. Od víkendu už budu mít zřítelnici jen pro sebe, jestli do tý doby nepadnu vysílením taky ![]()
A Praha bude vaše!
Tak si to pořádně užijte!
Dík holky. Užijem si určitě ![]()
Ta rodina je vůbec zábavná: Oscarova matka předstírá, že vůbec nepije... zřítelnici jsem včera načapala, kterak se s (nadlimitní) zmrzlinou schovává v ložnici... a Oscar se před oběma ukrývá, když si chce (občas) zakouřit ![]()
Ještě že já žádný zábrany nemám ![]()
Správně, upřímnost nade vše
.
Dnešní krásný den
.

Posledni fotka je Novy Svet?
Ja uz tam roky nebyla, fotky jsou krasne, primo vybizejici k navsteve Hradu a okoli
Mně udělala velkou radost minulou sobotu akce u Stalina, v Letenských sadech. Swingová party pod širým nebem... miluju takovou Prahu ![]()

Poslední tři jsou z Nového Světa. Ale růžový domek číslo 6 bez dveří je snad nejkouzelnější.
Mimochodem častý námět obrazů Ivana Svatoše, jehož nádhernému kalendáři je už několik let vyhrazeno místo nad naší kuchyňskou komodou
.
Krásné
.
Mě dnes zrovna překvapilo, jak málo lidí tam bylo.

( Fotografii bych ráda otočila, ale netuším jak
.)
dech beroucí....
sice to není moje fotka, ale toto je pro mě vždy překvapující, romantické, půvabné, neuvěřitelné
U Raka

Praha mě nikdy nepřestane fascinovat. Její kouzlo občas zapadá pod nánosem "blbosti" dnešní doby, ale ještě pořád je přítomné...

...miluji přirozenou vůni kvetoucích lip.
Ale zjistila jsem,
že lípy - musí jich být víc druhů a pak také záleží na počasí a podle toho se různě rozvoní...
Setkala jsem se se dvěma typy -
jeden voní celkem nepříjemně, jakoby nahořklý medový pomerančový květ,
druhý je naopak nádherný - voní fialkovoheliotropinovošeříkově lipově![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje