Tak drahe zienky,od 15.07 som konecne dvojnasobna mamina.Vola sa Scarlett a je neskutocne skutocne prekrasna.Som najstastnejsia zena na svete.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Moc gratuluji, je skutečně kouzelná. Přeji mnoho zdraví a spoustu krásných společných dnů .
Je to nádhera!
Blahopřeji!
Hodně zdraví oběma!
Krásná princezna! Gratuluju a přeju hodně zdraví. Ať vám dělá radost!
Velká gratulace, krásné miminko![]()
Je úžasná a dostala krásné jméno
A ještě budeme mít narozeniny jen den po sobě - máš doma malou červencovou (d)račici...
Nádhera, nový človiečik je prísľubom nádeje a lásky, prajem zdravie, šťastie a radosť. ![]()
Přeji zdraví malé princezně i celé rodině ![]()
Už jste zpátky doma? Tak to je skvělé
. Ještě jednou gratuluju. Ona je vážně den ode dne krásnější
.
Už jste zpátky doma? Tak to je skvělé
. Ještě jednou gratuluju. Ona je vážně den ode dne krásnější
.
Ano,my sme boli doma uz na druhy den.A to ma uz vecer chceli pustit,ale mala sa napila vody tak nas nechali na jeden den.Dakujem Vendulka,je to anse slniecko.
Potěšila mě překvapivě promptně vyřízená reklamace nabíječky k mobilu mojí ségry. Dnes mi přišla sms, že je vyřízeno a bez jakýchkoliv námitek a oblíbeného zaklínadla o mechanickém poškození mi prodejce vydal novou
.
Potěšila mě zpráva, že je zřítelnice konečně a v pořádku doma. Zpátky to brali přes Německo a s dvoudenní pauzou v Kolíně, tak jsem se kapku obávala, aby se tam příliš multikulturně neobohatili
Vlastně když jeli sem, přes Litvu a Polsko, jsem - s vidinou pověstných polských řidičů - taky radostí neskákala.
Konečně si teda můžu oddechnout a vrátit se do obvyklého vegetativního stavu ![]()
Tenis Lucie Šafárové a Barbory Strýcové. Sice to končilo dnes pozdě v noci a bylo to jen první kolo a teď kvůli tomu zívám jak pominutá
, ale čert to vem, to byla opravdu radost sledovat
.
...moje dve kolegyně v praci, pry se jim se mnou dobře slouzilo, a ta jedno dokonce, když přišla domů(po dvanáctihodinové službě) umyla tři okna, jak se prý citila dobre...!
To byl pro me ohromny kompliment...
Potěšila mě včerejší Noc na Karlštejně přímo na Karlštejně a následné noční posezení.
Nepotěšilo mě, že to byla derniéra.
Potěšilo mě, že se příští rok pravděpodobně bude hrát na stejném místě ve stejné produkci znovu.
Starost i velká radost zároveň - máme pečeno
.
Momentálně největší voňavé potěšení
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje