Jéje, taky jsem si říkala, která je nevěsta. Sluší vám to.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jsi moc milá, díky
. Věk bohužel nezastavím
, ale s kilama jsem v posledních dvou letech docela zatočila a jsem moc ráda. Do třiceti ještě trochu zbývá, ale už jsem i tak spokojená.
Ale nevěsta byla jenom jedna
a byla kouzelná.

NAPROSTÝ souhlas.!!
No šaty sis vybrala opravdu krásné :) Sluší vám to všem moc...
Nevěsta je moc sympatická, a já osobně velmi oceňuju i její účes ![]()
I kytice se povedla, je taková "milá"... a šaty jsou super. Ušitý nebo půjčený? Sháním už taky inspiraci...
Ale nepochlubila ses svatební vůní (svojí i nevěsty), ha!
Krátký účes nosí nevěsta, co jí znám - je to prostě ona. Šaty si koupila hotové v malém salonu v Berlíně. Jen svatební obuv nevěsta i ženich po půlnoci vyměnili za bílé a černé Converse
. Kytice jsme vázaly s maminkou nevěsty a mojí mamkou den před obřadem - pro nevěstu, pro nás, všechny malé holčiny i veškerou výzdobu na statku. Pro materiál jsme vyrazili do okolí.
Moje vůně byla jasná - Shalimar extrait
a u nevěsty netuším. Vím, že vůně nevyhledává a myslím, že tomu nebylo jinak ani v tento den. Tak mě ani nenapadlo se zeptat.
Je vidět, že všechny ženy ve vaší rodině, včetně čerstvého přírůstku, jste velmi šikovné. Koláčky, vlastnoručně navázané kytice, nádherné šaty... A také se mi moc líbí ta pospolitost už ve svatebních přípravách
.
Díky za detailní a inspirativní info
Jste fakt šikovná parta!
Ještě jednou děkuji, moc mě těší vaše pochvala i možnost sdílení.
Vše před svatbou, během ní a i teď, kdy prohlížím stále nové a nové fotografie, bylo nezapomenutelné a dělá mi nesmírnou radost. Jsem šťastná, že Aničce a Ondrovi vše tak krásně vyšlo a užili svůj den, tak jak si přáli. Oni mají hlavní zásluhu na tom, že to bylo takové, jaké bylo
.
A už to tady balím
a pomalu se přesunuji do stěžovacího vlákna, protože prázdniny končí a s ním přichází nejen pro mě, ale především moje "školní" děti nové období a už teď je jasné, že to bude něco....
A také jdu přičichnout k nějaké té vůni
.
Krásne šaty, krásne fotky, krásna svatba
, akurát na tie koláčiky mám jednu sťažnosť...nedajú sa stiahnuť
...
Musím se pochválit, ráno se mi svépomocí povedlo opravit splachovač na WC
, které během noci začalo protékat, asi jak s ním ségra nešikovně manipulovala. jak to má ve zvyku.
tak to vítej do klubu... my se doma střídáme opravujeme čas od času oba, nejlepší by bylo koupit ty nové "vnitřnosti", ale nějak se na to zapomíná, alespoň se stále procvičujeme a už to máme "v ruce"
Počkej, až budeš opravovat bateriii, protože bude kapat.... to taky zvládneš. A čistit sifon ![]()
To pak bude radost nedozírná !![]()
Tak na baterii bych si asi netroufla. To mě ještě nikdo nenaučill. Ale vyčistit sifon už taky zvládám
.
dusty: Klasický. Já jsem se to taky nechala naučit instalatérem.
Vnitřnosti jsme běželi koupit hned, jakmile nám přijela letošní dlouho očekávaná návštěva. Která okamžitě celý splachování strhla ![]()
Neskutečnou radost mi doslova před pár minutami udělal řidič linkového autobusu, kterým jsem se dnes pozdě odpoledne vracela od sestry z mostecké nemocnice. Na vedlejší sedadlo jsem totiž odložila jeden ze svých mobilů (samozřejmě ten pro mě důleležitější) a pochopitelně jsem ho při výstupu zapomněla
. Zaregistrovala jsem to až doma
. Naštěstí ho našel přímo on, takže když jsem mu zavolala z druhého čísla a naštěstí jsme se stačili domluvit, že jsem ho stihla, když se teď navečer vracel zpátky, takže jsem si ho mohla na zastávce převzít.
Nevím, nakolik sehrálo roli, že je to starý model telefonu (ještěže jsem si pořád nestihla koupit nový moderní dotykový), ale asi moc ne, protože on z něj kromě telefonátu se mnou vůbec nevolal a že by býval mohl, protože mám tarif.
To tak potěší, když se setkáte s takhle poctivým profesionálem![]()
![]()
.
Že je pátek! Tento týden byl velmi náročný a hektický...
Pet uzasnych dnu v Praze bez deti. Byla jsem po 4 letech SAMA. Velmi zvlastni pocit. No a navic jsem se tam zblaznila do Noir pour femme od Forda. Sice jsem si ted precetla desive negativni recenzi, jako ze libivej cajicek, ale design tech webovek byl tak strasnej, jako by je delali v roce 95 nekde na Balkane, tak se nenecham odradit!;)
Nenech a jdi do ní. Stoji za to. A do cajicku ma daleko...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje