Je to krásná vůně a ty jsi na ni, jak si pamatuji podle fotografií, ten správný typ
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tak Tvou recenzi jsem pochopitelne cetla jako prvni.:))
Sice moc neprispivam, ale sleduju vas jako Big brother, tak vim, ze s tebou Ford pekne sije.;)
No, fakt je nadherna, no a ten flakon je proste pecka...❤
omluva: pisu z telefonu, nemam tu diakritiku a nemam tez nervy hlidat velky maly pismenka, tak to podle toho vypada.
Dnes mi udělal obrovskou radost můj první nákup v obchodě www.zoot.cz
To je tak veselý obchod! Prostě všechno: popisy zboží na webu, lidé na hotline, personál na výdejně, zkušební kabinky, text na faktuře...
Doporučuju! ![]()
Netuším, o jakou recenzi se jedná, ale Noir pour Femme má do líbivýho čajíčku sakra daleko. Pro mě je to nejlepší mainstreamový Ford. A teď na podzim a zimu bude úžasná. Určitě do ní jdi
.
Super vcerejsi cesta. Na letisti mi nabidli odbavit kufr zadarmo
a dostala jsem prvni radu, takze jsem i nohy natahla...
A navic pere slunicko, je moc prijemne - lepsi pocasi nez v Praze.
Potěšilo mě hladké přehlášení sestry k nové obvoďačce (už ji měla kdysi původně, takže jsem věděla do čeho jdeme). Absolvovala jsem s ní povinnou kontrolu po propuštění z nemocnice. Celé to proběhlo příjemně v přátelském duchu bez poučování, povýšenosti a zbytečných nervů s jasnou domluvou
.
Tak to je krásný úspěch, moc gratuluji
. A radost se dostaví určitě, však je proč.
Dnes jsem obhajila thesis a udelala statnice. Ted si lecim nervy a cekam az se dostavi radost. A ohnostroj a sampanske :-)
Gratulujem
!!!
Gratuluju! To šampaňské by to chtělo, na uvolnění
.
Gratuluju.
Jsi dobrá, že jsi zvládla takhle obojí naráz
.
U nás třeba to ani jinak než obojí naráz nešlo/nelze. Obhajoba i státnice se odehrávají najednou. Je to na jednu stranu příšerně intenzivní a stres je tak maximálně koncentrovaný do relativně krátkého časového úseku, ale zase pak ta úleva a nenatahování do dalšího dne, to taky není marné.
Já vím, svůj bakalářský titul jsem získala stejným způsobem, že to taky jinak nešlo. Ale zrovna pak u toho magisterského studia němčiny jsem byla ráda, že tam to rozdělit šlo tím, že byly ještě jedny státnice navíc (ze společného pedagogického-psychologického základu).
Moc mě potěšil včerejší koncert Stromboli v Grébovce. ![]()
Holky, pracka jest instalovana - a pere ![]()
Ovsem prala bych vam videt ty hromady, nasbirany za ten tejden...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje