Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 15. října 2016 08:24
Reakce na Lilly_Ku:

Mne je tohle velmi sympaticky,akorat ja se musím v tomto velmi snažit,trochu se to bije s vnitřním nastavením lehkého hromadiče.ale snažím se.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 15. října 2016 12:48

Já mám v profilu na postcrossingu, že jakýkoli pohled a když nalepí hezkou známku, že budu ráda, protože mám kamaráda, který sbírá. No a jedna paní z Holandska mi kromě pohledu poslala i obálku plnou známek..

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:04
Reakce na Ounz:

to je hezký! Já to teď hrozně flákám, nějak mě to pustilo, tak pošlu jen občas, ale já se takhle seznámila přes postcrossing s jednou paní z Polska a párkrát za rok si napíšem jen tak, k Vánocům a narozeninám, loni mi poslala k narozeninám polskej kalendář s koťátkama, strašnej, ale je to hrozně milý. Musim jí zas napsat :-D

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 15. října 2016 15:03
Reakce na Potrefenáhusa:

To je taky dobrý :) já sem ještě na začátku, takže mám ještě takovej ten pocit povinnosti, že přece musim posílat, no zatím mě baví víc to posílání, než dostávaní..

já sem koukala, že sou tam třeba lidi, co sou tam 3 roky a poslanejch maj tak padesát pohledů, prostě to berou tak, že občas někomu něco pošlou. A proč ne, stejně vás vylosujou pro někoho, jen když se vám něco doručí, tak myslím, že nezáleží na četnosti posílání..

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 15. října 2016 15:56

Potěšilo mě, že svítí sluníčko. Bohužel si ho neužívám venku, protože musím dodělat jednu pracovní záležitost (mám skluz částečně i kvůli tomu pekelnému přesunu  ). Ale aspoň pohled z okna není tak depresivní, jak byl v minulých dnech.

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 15. října 2016 21:54

Mně dnes udělalo radost to moje nedonošeně, po necelých čtyřech měsících se konečně nahlas rozesmála. Tedy nemuselo by to být o půl třetí ráno, ale tak co se dá dělat :)

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 15. října 2016 22:43
Reakce na Kajuli:

To je hezkýýý 

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 16. října 2016 00:39
Reakce na Kajuli:

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 16. října 2016 15:52

Včera jsem podnikli s kamarády již třetí ročník tzv. podzimního Kokořínska a hlavní organizátor si pro nás přichystal obzvláštní lahůdku - "visuté" lávky v bývalém vidimském parku. Kdo jste tam nebyli, vřele doporučuju. Popis je hrůzostrašnější, než mi připadala realita.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 16. října 2016 20:21
Reakce na dzizisketa:

Kokořínsko jsme procházeli letos na jaře, chtěli jsme tam ještě jednou na podzim, ale nedostali se tam. Tak máme plán na příští jaro a tohle vypadá hodně zajímavě, to si nenecháme ujít! Díky za tip.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 16. října 2016 23:09

Obvykle nevařící manžel dnes upekl skvělé kuře a všechny děti ho bez protestů jedly. Procházka za krásného počasí s odborným geologickým výkladem (místo dopoledního vaření) byla příjemný bonus.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 19. října 2016 10:16

Teleportér znáte? Dneska jsem na Seychelách!

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 19. října 2016 19:40
Reakce na dzizisketa:

Děkuju moc! jsem v Ohiu    Ne, fakt děkuju, je to výborný nápad.

A jinak mi dnes udělalo radost, že jsme si nakoupili víno na zimu a dnes testujeme! Nakoupili jsme 4 druhy, za chvíli jdem do druhého, juch.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 19. října 2016 19:45

Byla jsem si zaplavat, sklidila jsem balkon a nacpala nové pytlíky levandulí do šatníku, vyžehlila hromadu prádla a uvařila výbornou dýňovou polívku.

Já jsem tak šikovná! 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 19. října 2016 19:53
Reakce na dzizisketa:

Ju, super, inuvik v Kanadě!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. října 2016 09:26

Včera som upiekla super koláč, dnes ráno pečené vajíčka a uvarila som vynikajúcu krémovú bramboračku. Veľmi ma to potešilo a prekvapilo. Síce variť a piecť viem, ale dostanem sa k tomu len párkrát v roku. :) Musím sa v tej kuchyni viac angažovať

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 20. října 2016 09:35

Teleporter je fajn. jen než jsem se s tím naučila, že se můžu podívat, kde jsem, a zase se tam vrátit, přišla jsem o krásnou pláž a skončila postupně v močálech někde na východě Ruska, v pustině v Turkmenistánu a v Peru :D

Jak se sem ten obrázek vloží?

Offline Friga
2050 příspěvků moje polička 20. října 2016 19:31

Sice mi to udelalo radost uz vcera, ale nestihla jsem to sem napsat, tak to pisu ted 

Prochazela jsem se psem podel ricky kolem zdejsiho krasneho kostela a vsimla jsem si, ze na druhem brehu vychazi zpod strechy maleho cerveneho domecku kour. Prvni, co me napadlo bylo, ze tam hori, ale pak mi doslo, ze je to kourova sauna a nekdo v ni zatapi. Cestou zpatky jsem se tam sla podivat. Uvnitr sedel mladik a hned, jak me uvidel vysel ven a jestli se nechci podivat dovnitr. Byl hrozne mily a rekl mi, ze je to nejstarsi kourova sauna ve Finsku. Uplne me to nadchlo! Ja kolem prosla uz mnohokrat, ale nikdy jsem si nevsila, ze je zvenci ocouzena 

(fotky jsou z netu, ted uz tady neni tak krasne pocasi )

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 20. října 2016 20:42

V únoru tady budou už čtyři super kapely! Akorát nevím, jestli to není spíš stížmost :D