tenhle klip: https://www.youtube.com/watch?v=r2LpOUwca94
co to jako je ? ![]()
![]()
tenhle klip: https://www.youtube.com/watch?v=r2LpOUwca94
co to jako je ? ![]()
![]()
Jestli jste ještě nikdy nebyli na představení improvizačního divadla, tak vám vřele doporučuju to napravit. Protože dnes večer jsem se královsky bavila a moji oblíbenci z improvizačního týmu KIŠ zase předvedli skvělou show. Pražským doporučuju pravidelná představení Improligy v Malostranské besedě, jde vždy o "zápas" dvou impro týmů, kteří soutěží o vaši přízeň. Tyhle večery mají dokonalou atmosféru a budete odcházet skvěle naladění. Starší děti klidně vezměte s sebou, pobaví se i ony.
improvizace je skvělá, přítel kamarádky se tomu věnuje hodně už spoustu let, byla jsem už na dost představeních a pokaždý jsem málem umřela smíchy, nebudu jmenovat, ale je to fakt skvělý. Samozřejmě občas je to trochu trapný, ale zrovna tihle to mají už docela vychytaný a většinou je to strašně vtipný a dobrý.
Teď jsem zvědavá, kteří jsou Tihle. Já už mám taky svoje oblíbence a při Improlize jim trochu nadržuju :-))
Já mám radost už od pátku. Povedly se mi úžasný čokoládový muffiny, zryla jsem zahrádku a nazdobila podzimní truhlíky, vyřezala dýni a z toho vnitřku udělala moc dobrou polívku. Včera jsem byla v lese na dvouhodinové procházce, krásně svítilo sluníčko a podzimní les byl nádhernej. Večer jsme měli výbornou večeři v indický restauraci a pak se šli projít po městě. No a dneska jsme byli bruslit a zítra asi půjdeme do sauny :-)
Mně udělala náramnou radost dnešní (tedy vlastně už včerejší) projížďka na kole. Při mé zimomřivosti asi už pro letošek poslední. Krásné barvy, i trochu slunce a skoro na závěr koblížek plněný domácí borůvkovou marmeládou.
Fotky z víkendové akce už jsou k vidění na faceboku fotografa! A vážně dobré. Už aby bylo za rok a zase jsem se všichni sešli.
prehliadka siat od esmee. vsetky nadherne a vobec som bola nadsena ze som si mohla osahat neskor na vesiaku aj materialy. akurat ma zamrzelo ze som si nemohla skusat korzet a saty. ale po porode az sa mi hmotnost ustali si jedny saty kupim a uz viem aj ktore ![]()
Není na to někde odkaz, nebo aspoň fotky?
zatial o nicom neviem ale fotografov som videla viacero. moje fotky z mobilu nevysli dobre
Tak třeba dá Esmee vědět.
Konečně přišla dlouho očekávaná velká školní fotka od zřítelnice. Rámeček zakoupen vzápětí, a můžeme se kochat: místními zloprcky nazývaný krokodýlek nám vyspěl v krasavici, jíž rovno není ![]()
Je moc půvabná, celá babička
. A myslím to naprosto vážně. Z očí jí kouká čertovina
. Já chci taky....
Taky nejsem na FB. Tak nic, no.
Dík za fotku, jsou to krásný holky a moc jim to sluší. A vůbec nevypadají jak nějaké mimoňky z jiné galaxie nebo kostýmované podivínky, jak se poslední dobou naznačovalo na MP.
Je to kočka! ![]()
Novomanželé ještě nemají žádnou novinku?
Určitě se taky dočkáš!
Radost mi udělalo to, že jsem dala z hlavy vzorec na pythagorovu větu a po 25 letech od jejího posledního použití jsem vypočítala stranu kosočtverce. Já vím, není to mnoho, ale já už jsem dlouho nedělala domácí úkoly.
Jo a rostou houby....
Jo a je hezké podzimní zamžené počasí, které mám opravdu ráda...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.