Ty se směješ,ale já furt s tím kolečkem jezdila sem tam a snažila se ho vyjet z obrazovky. Jen dolů do středu jsem nezajela. Kdyby se tam ten křížek objevil, tak mě to trkne. Já se s tím tabletem pořád učím, hodně věcí je tam jinak než v PC, krám jeden. Mě nikdy nikdo s počítačem neučil, na všechno si musím přijít sama nebo se někde zeptat.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nevím, jestli je to stejné i na tabletu, ale v mobilu mám taky Chrome a refresh stránky s tou šipkou do kolečka mi v těchto případech taky nepomáhá, takže vždycky musím v té vyjížděcí nabídce s novou záložkou, historií atd. zaškrtnout volbu Verze webu pro PC a pak se mi konečně ukáže stránka i s novými avatary. A pak jí zase vykliknu.
Verzi pro PC jsem zatrhla a kačena je furt hlavou dolů. Ale teď vlastně nevím, jestli to třeba už zase není správně. No nic, nechci tady zaplacat vlákno svojí neschopností. Jako bych se nikdy na nic neptala.
No to mi povídej. Navíc jsem kovářova kobyla. Či ševcova žena. Ten můj kovář či švec mi to nedokáže vysvětlit. Protože on to prostě dělá a neví jak, jako kdyby mi měl vysvětlovat, jak mám dýchat nebo tak něco. No a DSD už na mne začíná pohlížet s pubertálním despektem, i když zatím ještě shovívavě, jako na zaostalého seniora. Teď mi Ježíšek donesl McBook, já ho ještě nerozbalila, to mluví za vše. Už pod stromečkem vyrypovala "hlavně nezapomeň, že to nemá dotykový display!" Na mém notebooku s tím nemám problém, ale jak je na tom nakousnutý jablko, šmatám automaticky po displayi.
Áno je to ono. V chrome musíte kliknúť na tie tri bodky vpravo, dať nastavenia, potom ochrana súkromia a potom úplne dolu je Vymazať dáta prehliadania. Po rozkliknutí si zaškrtnete čo všetko chcete vymazať a potvrdíte. Niektoré veci sú vysvetlené v pomocníkovi, možno by pomohlo si čo to prečítať.

Kačenka je skvělá! Díky! Konečně budu moct v klidu usnout![]()
No len vymažete a hotovo, budú sa zapisovať aj nadalej. Asi Vás odhlási, po prihlásení by ste mali nové avatary vidieť. ![]()
OK, cookies vymazány, odhlásila jsem se a přihlásila a kačenka v avataru je pořád hlavou dolů, ale možná tak má už být a všechno je v pořádku. V každém případě děkuji za pomoc a omlouvám se všem, kdo se chytali za hlavu, jak je ta Berta neschopná.
Ten Váš tablet je tak trochu začarovaný ![]()
To je škoda no. Ja osobne Chrome nemám rada. Mám ho v telefóne, lebo sa nedá vymazať ale používam Operu. Tak jedine skúste iný prehliadač.
To jste mohly říct rovnou, že se mám na kačenku kouknout na mobilu a šmitec. Tady to mám správně a nic nastavovat nemusím ![]()
Schválně jsem se šla podívat na tablet, kde mám taky google-chrom, a kačka je v pořádku. Což mi udělalo radost, abych byla v tématu.
U mě už dneska taky, asi se na to ten tablet potřeboval vyspat. Vypadám pak jak úplná dylina. ![]()
Nic si z toho nedělejte, to jsou ty věci mezi nebem a zemí, které se občas přihodí. Zvlášť oblast PC a elektroniky vůbec k tomu má dost sklony :)
Já jsem si před chvílí zoufala, že se mi tu nezobrazujou nové příspěvky, koukala jsem na časy, že opravdu nové jsou a není u nich ta zelená značka. No, zkrátím to - nebyla jsem přihlášená ![]()
Já vím, ze tu jsou intošky, které sport míjí, ale mně dnes nadchnul závod holek v biatlonu. Biatlon mě tedy baví furt, ale dneska to bylo úžasné. Pri střelbě odcházím od tv, moje nervy
Udělaly mi radost.
som rict, ze mi výslovne vyhovuje toto pocasi. Dnes jsem dala 10km zimnim lesem. Pulku bez deti v noci. Odhrabala u babičky 25m chodnoku. Parada! Za me by to mohlo vydrzet tak do pulky brezna a Pak jaro.
Biatlon sledujeme pravidelně, je to úžasně napínavé, jak se to pořadí stále mění . A naše holky dnes byly skvělé!
Náhodou teď je to super, začíná tenis, je lyžování, biatlon, krasobruslení, rychlobrusleni - Erbanova dnes taky super! pořád je na co koukat. Akorát ty skoky na lyžích mě moc neberou.
Já jsem nedávno myslela, že Parfumánie má poruchu. Mám ji na liště nastavenou a to rovnou sledovaná témata.
No nešla mně celé dopoledne, psalo to něco anglicky, A... zjistila jsem ten samý problém. Nebyla jsem přihlášená.
Radost velkou tak, že jsem nebyla schopna jit chodbou ke své kanceláři normálním krokem dospělé svéprávné ženy, mi způsobila informace, že i po přestěhování můžu zůstat pracovat u stejného za zaměstnavatele.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.