Poskakovala jste? :-) A gratuluju!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mně se právě dostalo úžasné odměny díky mojí práci, usmívám se blaženě a hřeje mě to víc, než ta kamínka, co jsem si sem dovezla.![]()
![]()
To je krásně napsané :) Gratuluji :) a je to opravdu pěkné vyznamenání pro zaměstnavatele.
Paráda. To je moc prima pocit, že?
Děkuji za milé reakce. Ano, poskakovala jsem, nešlo to jít normálně
. Ani neumím vyjádřit všechny emoce, je jich je hafol. Chtěla jsem ještě pár roků počkat, až mladší z dětí dokončí střední školu, ale dlouhodobě žiju na dvou místech a už je to neúnosné. Rozhodnutí přišlo spontánně, to dělám jen výjimečně. Těším se na "obyčejný " život. Nemuset měnit zaměstnáni je obrovská třešňa na dortu. Můžu říkat v Praze třešňa?![]()
![]()
co třešňa, ale esipak tam znají hafo?:-)) a gratuluju, to je pěkný
Rozumím Vám, hřejivý pocit. Užívejte si to.
Biatlon sledujeme pravidelně, je to úžasně napínavé, jak se to pořadí stále mění . A naše holky dnes byly skvělé!
Náhodou teď je to super, začíná tenis, je lyžování, biatlon, krasobruslení, rychlobrusleni - Erbanova dnes taky super! pořád je na co koukat. Akorát ty skoky na lyžích mě moc neberou.
krasobruslení... ta frustrace!! Evropa v Ostravě, já v Praze. ![]()
Sím, bude tu na Viatori čekat nejméně jedna Pražačka, která hafo zná i používá.![]()
Právě jsem si uvědomila, že pět let úmorné lingvistické práce ( můj partner už běžně používá správné tvary jako například toďka, aji, fčil, tadyk, apod.) je vniveč. To neudržím.
Právě jsem si uvědomila, že pět let úmorné lingvistické práce ( můj partner už běžně používá správné tvary jako například toďka, aji, fčil, tadyk, apod.) je vniveč. To neudržím.
![]()
zlikvidovala som tu vianocnu vec. kolko je tu zas miesta a este len bude, ked muz vynesie skatule do pivnice.
Taky jsem se na to letos těšila!! Mám Vánoce ráda, ale letos jsem se tak nějak cítila zavalená věcmi, skoro doslova. Už jsem schovala i většinu dekorací, i tak tady není k hnutí :-/
Radost mi dnes dela poslech Bileho inferna od Bittove a Vaclavka. Naposledy jsem to album slysela tak pred deseti lety a prislo mi hrozne klidny (cti nudny), panc jsem tenkrat poslouchala spis alternativnejsi a punkovejsi veci. Dnes se mi libi moc.
Že je pátek. Sice to nemám ráda, pondělí nebo pátek, sluníčko nebo déšť, vždycky může být krásně, ale dneska jsem ráda. Pořád se plácám jednou nohou v nedoléčené chorobě a na víkend nemám nic v plánu, i děti se v sobotu rozprchnou do světa, takže hurá!
Tak to je hezké. A budete z toho mít dlouho dobrý pocit.
Já mám dnes taky radost:
1. Dadoo...
2. Dcera dnes udělala v Anglii řidičák. ted jí kazí radost jen výše pojistky.
3. Před týdnem v práci povýšila, už není admin, už je manager
4. Druhá dcera rozeslala spousty mailů, hledá si práci v Londýně, a včera dostala první odezvu, pozvali ji na první interview. Jasně, nic to neznamená, ale první vlaštovka. Hlavně čeká na reakci velké superfirmy, kam ji její zdejší český zástupce přímo nadelegoval. Tak... uvidíme, uvidíme..
Snad se mi ta radost zase něčím nepokazí ![]()
Tak to je hezké. A budete z toho mít dlouho dobrý pocit.
Já mám dnes taky radost:
1. Dadoo...
2. Dcera dnes udělala v Anglii řidičák. ted jí kazí radost jen výše pojistky.
3. Před týdnem v práci povýšila, už není admin, už je manager
4. Druhá dcera rozeslala spousty mailů, hledá si práci v Londýně, a včera dostala první odezvu, pozvali ji na první interview. Jasně, nic to neznamená, ale první vlaštovka. Hlavně čeká na reakci velké superfirmy, kam ji její zdejší český zástupce přímo nadelegoval. Tak... uvidíme, uvidíme..
Snad se mi ta radost zase něčím nepokazí ![]()
+ Amun
gratulujem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.