Joooooooooooooo!!! A to jsem ještě zapomněla, že jsem vyhrála ve sportce!!!
170 Kč jen tak na ulici nenajdete, že.. ![]()
![]()
Jste dobrá! Já jsem nevyhrála nikdy nic. K Vánocům jsem z legrace koupila mládeži losy po 100 Kč, pro každou dvojici jeden. Když to dcera vytáhla z obálky, povídá Hurá, od pondělí už nejdu do práce! No, šla, vyhráli 200. Syn a snacha chudáci jen 100, tak aspoň na nějaké ovoce pro mrňouse.
mne jednou udelal hroznou radost kolega. losovali jsme takovy dotaznik a vytahli 3 vyherce, co dostali asi 500kc. a napsal, ze nikdy nic nevyhral, tak do zdvounasobil a poslal na firemni nadaci!
takze vyhrou byl v minusu. ale tehdy mne to udelalo hrozne velkou radost.
jo a dneska mi dobry andel poslal certifikat ke 4. narozeninam, ani bych nerekla, ze je to uz tak dlouho.
To je hezke, oboje.
Já jednou našla na chodníku 700 kč, ale ne že bych vám chtěla kazit radost
, gratuluju! ![]()
Haha, to ja jednou nasla v indicke restauraci rovnou celeho Masaryka!
no jo no, furt. To vám moc přeju, samozřejmě ![]()
Haha, to mně už dvakrát ukradli celou peněženku, jednou jsem v ní měla cca čtyři tisíce :-)
Ale Masaryk v Indické je povedená kombinace!
Známé místo peněženky vytáhli z kabelky futrál s brýlema. Byla dost naštvaná, brýle měla nedlouho nové za hodně peněz a v peněžence pár šupů.
To věřím, zvlášť když je jasné, že futrál i s býlema skončil v nejbližší popelnici :-/
Mne ukradki penezenku v prvaku na vysce v Brne, o adventu, mela jsem tam asi tisicovku na darky, tehdy velke penize, ze jo
Mela jsem v ni i doklady. Zlodej vzal penize, obcanku a prukazku na studnetskou slevu na jizdne (
) , ridicak nechal byt, a penezenku hodil do sklepmiho okenka v ulici, kde jsem tehdy bydlela, kde mela kancl nejaka firma. V penezence jsem mela vizitku sveho otce, ktereho nalezce zkontaktoval a penezenka s vetsinou dokladu se mi vratila a mam ji doted.
Pravda, jednou se mi peněženka taky vrátila (takže mi ji vlastně ukradli 3x, na tuhle zkušenost jsem pozapomněla). Bylo to v Zoo, někdo ji vybral a pak pohodil ve křoví. Nálezce ji donesl na pokladnu Zoo, tam našli objednací kartu k mojí zubařce, tak jí volali a ona zase mě :-) Peněz tam bylo pár, ale ostatní doklady a karty mi naštěstí nechali.
Já tak ještě něco ztratit,ale vyhrát ...
Manžel- lyžař maniak. Venku je -19, pocitově - 25. O půl 9 odešel lyžovat,že si aspoň pořádně zajezdí a já můžu přijít až na 10! Předpokládám,že bude aspoň trochu vymrzlý a v 11 se půjdeme zahřát do hospody. ![]()
Ha! Viděla jsem foto ve "fotíme", chápu, že tě to do hospody láká víc než na svah!! ![]()
vždycky mi udělá radost tenhle dopis z vitríny v našem Sokole:

Bratrskému Sboru cvičitelskému Sokola Vršovického!
Dovoluji si tímto co nejuctivěji žádat Bratrský sbor cvič. v laskavé mě udělení stipendia. Bych tak sproštěn byl placení příspěvků, co nově tímto Vámi přijatý člen.
Jsem nemajetný tak, že prostředky vzláště peněžitých.
Jsem plně zachovalý a udělení žádaného stipendia bych jen pilnou návštěvou se hleděl odplatit.
Doufajíc, že žádosti moji vyhověno bude
Žádající: V hluboké úctě
bratr Josef Barták, štukatér. Vršovice, č.p. 490
Ve Vršovicích dne 5. února 1913
Zajímalo by mě , jestli bratr Barták stipendium získal a příspěvky mu byly prominuty.
Ach ta úprava!! Nádhera!
To je úžasné. Mne tyhle dokumenty fascinují. Někde doma máme kupní smlouvu na náš dům, z roku 1902, obrovský velký svinutý list, psaný podobným písmem. Je nádherná, úpravou i obsahem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.