continuity tak to snad slusnej clovek nemohl ani pred GDPR, ne?
Čo vás dnes rozosmialo?
Mutziputzi no nevim, u okynek ceskych drah jsem pravda nesmirovala, ale eshopy klidne sdileli data z cookies s tretimi stranami a to jsem ja osobne povazovala za problem vzdy. taky vsechna ta data z nakupu k vernostnim kartam.
dneska to uz diky GDPR nejde (nebo jde, ale budou se muset z toho zpovidat). ze se GDPR chyti vselijaci samozvani experti a budou beznymi lidem komplikovat zivot svym podivnym vykladem jsem prorokovala uz predloni a nechtela jsem to delat a vozit se na GDPR hype, i kdyz moje stala prace k tomu primo vybizela.
ale zas jsou situace, kde fakt diky bohu za GDPR. staci se podivat na to, co uz stihl natropit Facebook. takze bych nevylevala s vanickou i dite a hlavne bych to, co tvrdi zdejsi experti nepovazovala vzdy za bernou minci. protoze skutecny GDPR konzultant by mel vymyslet jak splnit v konkretni situaci narizeni s minimalnimi naklady a ne vygenerovat tunu papiru, aby to bylo urcite v poradku. to at se jde zivit necim jinym.
continuity Když už tu drbete GDPR, tak já dnes v knihovně byla ochráněna před tím, aby se někdo domáknul, co za slátaninu jsem si tam zas objednala![]()
Mělo to jednu chybu - málem jsem tu knihu ani nenašla. Rezervované knihy bývaly naskládané v regále hřbetem dovnitř a z každé knihy trčel v abecedním pořádku kousek papíru s jménem čtenáře. Teď tam místo toho jména je kód. Tak nevím.
stes
Nadsázku jsem - jak vidim na rozdíl od jiných
- pochopila... ale hned mě napadlo, co s takovým taxíkem?! Dyk tam mají moje jméno, tel. číslo i adresu! A eště vědí, kam jedu!! Proboha!!!
1.nasadneš do pomaly idúceho nič netušiaceho taxíka (podľa možnosti prázdneho - ale nie je to nutnosť)
2. zhúkneš Ideme!
3. vydávaš pokyny: Teraz doľava-Doľava!!!-Doprava-Obíďte ten kamión-rýchlo!!!
4. stále sa nervózne obzeráš dozadu, či vás niekto neprenasleduje
5. v pasentnom momente keď taxík pribrzdí, vystúpiš a utekáš.
Easy a zadara. Neni zač.
Děkuji uctivě. Myslíš, že bude porušením GDPR, když při zatčení uvedu, že návod laskavě poskytla slniecko ze Slovenska? ![]()
Mutziputzi no nevim, u okynek ceskych drah jsem pravda nesmirovala, ale eshopy klidne sdileli data z cookies s tretimi stranami a to jsem ja osobne povazovala za problem vzdy. taky vsechna ta data z nakupu k vernostnim kartam.
dneska to uz diky GDPR nejde (nebo jde, ale budou se muset z toho zpovidat). ze se GDPR chyti vselijaci samozvani experti a budou beznymi lidem komplikovat zivot svym podivnym vykladem jsem prorokovala uz predloni a nechtela jsem to delat a vozit se na GDPR hype, i kdyz moje stala prace k tomu primo vybizela.
ale zas jsou situace, kde fakt diky bohu za GDPR. staci se podivat na to, co uz stihl natropit Facebook. takze bych nevylevala s vanickou i dite a hlavne bych to, co tvrdi zdejsi experti nepovazovala vzdy za bernou minci. protoze skutecny GDPR konzultant by mel vymyslet jak splnit v konkretni situaci narizeni s minimalnimi naklady a ne vygenerovat tunu papiru, aby to bylo urcite v poradku. to at se jde zivit necim jinym.
Ale e-shopy a spol. nesměly bez tvýho souhlasu sdílet a prodávat osobní údaje ani do teď, prostě já už bych se zas opakovala, ale slušná firma se podle nařízení GDPR chovala už dávno, samozřejmě potřeba nějaké korekce a s tím spojená byrokracie vznikla, ale nic ruinujícího a paralyzujícího jak se to snaží prezentovat ti co se na tom chtěj přiživit a pitomci level VK ml.
Mutziputzi Stejně velkou část toho, co se teď prezentuje pod GDPR, pokrývají zákony. Ty jsou navíc GDPR nadřazené, takže zaměstnanec klidně může nesouhlasit s archivováním jeho údajů, ale já ze zákona je stejně archivovat musím.
slniecko
Děkuji uctivě. Myslíš, že bude porušením GDPR, když při zatčení uvedu, že návod laskavě poskytla slniecko ze Slovenska?
Myslíš orgánom činným v trestnom konaní?
Tak to určite porušením bude, som o tom hlboko presvedčená
!!!
včera mě rozesmálo, když jsem na ulici potkala paní, která šla bosky, což o to, asi ji tlačily nesnesitelně boty, ovšem ty boty si nesla v ruce, takže jsem viděla, že to jsou staré známé hnusoboty (a vypadaly dost prošláple), takže už padla i ta jejich jediná výhoda ![]()
berte to prosím s nadhledem, je mi jasné, že se najde spousta dalších důvodů, proč je neměla obutá...
ale jako vtipné to zase bylo ....![]()
nolita co je hnusobota? Jinak já poslední dobou potkávám hodně boskařů, ale ty teda boty nemaj ani v ruce (asi móda?)
jej, nechce se mi hledat obrázek, taková s pásečkem rádoby elegantní, někdy i s podpatečkem, ale ve skutečnosti nehezká...
bosařka to určitě nebyla :-)
tak zde... nehezké jsou všechny, na mysli jsme měla tu šedou dírovanou vlevo dole ...

nolita ješ tyhle sou děsný, vždycky mě překvapí,když v tom někoho vidím a nejlíp, když záměr byl, že jakože elegance..
Pinot Noir no přesně a že je pořád někdo nosí (a ne nenosí je postarší dámy s diabetickou nohou, ale mladý holky)
Ounz presne, ta dotycna sice nebyla zadna holka, ale mladsi zena stopro....
Pinot Noir a já teda ani nevěřim tomu, že je to pohodlný..
Právě mě rozesmály višně z vedlejšího vlákna, ale raděj tam nechoďte si to číst... nebo jen na vlastní nebezpečí
nolita ![]()
ja sla vcera kus taky bosky a nesla jsem si boty v ruce - otlacily me rano pri ceste autem do prace (ale neskutecne, ac jsem je mela asi 5x), v praci jsem si proto dala Arizony a ty me otacily taky. Po ceste domu jsem si dala zabky do sprchy po cviceni a co myslite, mezi prsty otlak. Tak jsem si obula ty prvni baleriny, dobelhala ke kadernikovi a po ceste zpatky sla bosa a s baleriny nesla v ruce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články