Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 10. října 2018 07:48

Janulik03 Já měla kdysi kolegu Plesnivého. jednou ho hledala nějaká paní: prosím vás, je tady pan Hnusný?

Offline Janulik03
20226 příspěvků moje polička 10. října 2018 07:50

Dadoo  Skoro si trafila moje priezvisko 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. října 2018 08:34

Dadoo blížime se obligátnímu vtipu s panem Míčou alias Mundou

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 10. října 2018 08:40

Pinot Noir prďola a ste si jistý, ze bydlíte ve stejným městě? Jestli to není nejakej trik česky pošty s fiktivním dorucovatelem, jak vtipným jménem odvést pozornost? 

Offline Janulik03
20226 příspěvků moje polička 10. října 2018 08:53
Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 10. října 2018 08:55

Potrefenáhusa jako, že by se šneci rozlejzali všude po republice s mírným přesahem na Slovensko?  

Offline stes
9219 příspěvků moje polička 10. října 2018 08:56

Mutziputzi Ježiš ten je tak nevtipnej

20970 příspěvků moje polička 10. října 2018 09:00

stes tak znam horší

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 10. října 2018 09:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Pinot Noir prďola a ste si jistý, ze bydlíte ve stejným městě? Jestli to není nejakej trik česky pošty s fiktivním dorucovatelem, jak vtipným jménem odvést pozornost? 

​Taky mě to napadlo.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 10. října 2018 14:38

No, rozesmalo... nejdriv ponekud naprdlo, ale pak jsem se musela prece jen smat.

Vlezla jsem na letisti do autobusu a jako par dalsich spolucestujicich se stejne obrovskejma kuframa, ktery se mezi normalni sedadla nevesly, si sedla na ty sklapeci u mista pro kocarky.

Nacez se prihnal houmlesak, do ty doby pilne vybirajici kose v okoli stanice - s vozitkem, na kterym trunil obrovskej pytel plnej odpadku, a normalne nas vyhnal: Uvolnete mi misto,  mam kocarek! 

Vsichni ostatni mu bez namitek vyhoveli, tak kdo jsem ja, abych se vzpecovala. V Praze bych byla asi znacne nevrla... Skoda jen, ze pri prestupu do primestskyho vlaku se opakovalo to samy. Prosmatral par odpadkacu a vymet zas dalsi nebozaky s kuframa. Ten clovek proste nelenil! 

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:26

barbucha Tak to by mě naštvalo, ale současně je to fakt vtipný 

Mě takhle nedávno nakrkla baba v MHD - chtěla jsem nastoupit s kočárkem, ale v autobusu už dva byly, tak jsem čekala na další, který sice jel hned, ale trochu jinou cestou, takže do cíle pak bylo potřeba kousek dojít. No a na další zastávce vidím, že ta jedna "matka" z toho předchozího busu vystoupila a v kočárku má čokla! Od té doby jsem ji už viděla víckrát, tak jsem nachystaná - kvůli vořechovi už teda oklikou jezdit nehodlám.

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:29

Pinot Noir i jestli v tom autobuse už byla? Třeba ho nevozí jen tak z plezíru, ale potřebuje někam dojet se starým/ nemocným/ z různých důvodů nechodícím psem?

20970 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:37

Pinot Noir Je nekde psano, ze v kocarku musi bejt dite? Bejt to ja, jdes oklikou i priste a vzdycky

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:44

Potrefenáhusa Mutziputzi Je to úplně minipejsek, nechápu, proč ho nenosí v tašce, pokud nemůže chodit. Ale ta paní nevypadá psychicky OK. Ovšem je mi jasné, že člověk, který s kočárkem s děckem MHD necestuje, moje stesky nemůže pochopit. Pardon, že jsem si tu odložila mateřskou stížnost.

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:48

Pinot Noir já to chápu, vono fakt stačí jet něčim handicapovanej, von stačí i ten čokl na vodítku nebo větší kufr/nákupní taška a jak se lidi chovaj bezohledně, to je celkem pekelný. Jen mě překvapil trochu ten požadavek, že by měla vystoupit. Ale asi je ta paní nějaká narušená, jak píšeš, a já bych se v tom případě asi do konfliktu nepouštěla, stačilo mi, že mě jednou v metru napadla (nejdřív slovně, pak do mě začala strkat) nějaká šílená ženská, která měla pocit, že v narvaným metru ohrožuju její životní prostor...trvalo docela dlouho, než se mě jeden pán zastal.

Offline Sweet Potato
40266 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:57

barbucha 

Hele, a myslíš, že mu vyhověli, protože jsou tak vstřícní a tolerantní, nebo že se bojí konfliktu?

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:59

Potrefenáhusa No ve skutečnosti jsem srab (máčka, máslo) a zřejmě bych do konfliktu taky nešla  Ale jezdí jen vždy MHD, nikdy jsem ji neviděla v těch třístovkových, které tu hojně jezdí a kde se ukazuje řidiči jízdenka, tak mi cosi říká, že pro kočár jízdenku nemá. A kočár bez děcka je zavazadlo, za které se platí. 

Teda ta bába v metru, to je síla 

20970 příspěvků moje polička 10. října 2018 16:14

Pinot Noir To neber jako sytý hladovému že nevěří, jenom jako varování, že baba může bejt psychopat

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 10. října 2018 17:49
Reakce na Sweet Potato:

barbucha 

Hele, a myslíš, že mu vyhověli, protože jsou tak vstřícní a tolerantní, nebo že se bojí konfliktu?

​Jsou to demokrati - i ten houmlesak ma stejny prava, jako kazda jina mamina 

Ale uprimne receno, nevim. Von teda zavelel dost nekompromisne...

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 11. října 2018 12:57

Janulik03  Slanému Octu se směju nahlas....

A já mám dnes tohle: