Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie ![]()
tak ale upozornili, to sa cení.
999 zrovna to sem jdu dat![]()
Hledám si na netu tipy do Berlína, a na googlu na mapě je jedna ze čtvrtí ‘Špandava’ ![]()
Na Aktuálně :
Kate má ráda jistoty, což se propisuje i do oblékání. Její oblíbenou návrhářkou je Alexandr McQueen, která jí připravila šaty i na její svatbu. Tentokrát zvolila střih s kolovou sukní a dlouhými rukávy, které jsou jen lehce nabírané.
Ounz Špandava je pěkná ale ![]()
Noren no to jo, ale trochu to tam čnělo mezi těma tegel neukölln a mitte
ale odteď už jedině špandava..
Ounz To jo, taky mi to přišlo legrační ![]()
Premena ma síce neoslovila, ale tie reakcie v diskusii. Akosi automaticky všetci predpokladaju, že peniaze može mat iba chlap, treba jeho súhlas na minutie väčšej sumy, a nikoho by ani nenapadlo, že peniaze na premenu pani mala svoje a nepotrebovala láskavé dovolenie pána domu.
Janulik03 klasický "podle sebe soudím tebe" no![]()
Janulik03 tohle je ale trefny:
podle feng-šuej nesmí být noční stolky, nebo už se to do 300 tisíc nevešlo?
![]()
viktorka_od splavu ja neviem ![]()
V týchto diskusiách sa stále rieši len že je všetko predražené, všetci by to vedeli urobiť (kupit) za polovicu, vždy je všetko hnusné a je tam velmi vysoká koncetrácia znalcov a esteicky cítiacich diskutérov.
999 Mucha je hustá. Ty její texty...![]()
Šála Fendi za 750 liber 
KapkaMM ja to vcera ukazovala muzi, ani titulek nemusel cist, aby to spravne okomentoval. Freud by nad nama zaplakal ![]()
a ja mam reklamaci-cekala jsem az to tam padne a ono zatim...

![]()
viktorka_od splavu Máš týden co dělat ![]()
A mě právě odbourala kamarádka-učitelka na prvním stupni ZŠ, přišla za ní holčička, že jí divně smrdí pití....a ukázalo se, že jí maminka omylem nalila plnou flašku slivovice
Garfie Nene!![]()
Sweet Potato Moje reakce byla doslova stejná jako tvoje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články