Garfie Uf! Měla jsem spolužáka, který si takové pití donášel pravidelně, ale to bylo na střední a maminka mu to určitě nechystala ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie Dala to po ránu do jinýho hrnečku no![]()
Garfie tak třeba preventivně, bacily už útočej
tina Myslím, že by stačilo pro celou třídu na celou sezonu ![]()
Garfie tyden? ono tam predtim bylo 999, totiz. zjevne nekdo nepocital s dalsi cislici![]()
slivovice dobry, asi by si mamka mela poridit do prace jinou flasku nez ma pro deti;-)
viktorka_od splavu Mně to dost vysvětluje dámy s termohrnkem
Mutziputzi
Vy jste fakt vtipná!
Zejména na moravském venkově asi poměrně běžnej omyl bych řekla :D, dodneška si pamatuju ten nevyvětratelnej puch, když z nějakýho důvodu zrovna netekla voda, musela se používat balená, a babička takhle omylem nalila z petky do varné konvice slivovicu a postavila na čaj... To byl fakt člověk líznutej už jen z toho, že dýchal.
Karoleena Kdyby slivovice... zapomněla jsem vylít z konvice vodu s kyselinou citronovou, jak jsem ničila usazeniny. A manžel si z toho uvařil čaj! Naštěstí jsem ho odchytla ještě než se napil.
viktorka_od splavu ja jsem to zjistila uz celkem davno, to cislo rozhodne neni 397 ![]()

Kokoska Já jsem si uvařila kafe z odvápňovaného kávovaru. Přežila jsem, ale tu pachuť jsem z pusy dostávala sakra dlouho.
Moja šéfka si v rychlovarnej konvici varila čaj tak, že keď zovrela voda nasypala sypaný čaj rovno do konvice a sitko jej ho pri nalievaní zachytilo. Nevedela si to vynachváliť, na Kube rýchlovarnú konvicu nemala. :D
Kokoska Sweet Potato Horšie je už len sa pekne s chutí napiť kávy so soľou. Brrr, ešte teraz ma trasie.
paktofonika pokud tu konev používala jen na čaj, tak bych to ještě pochopila , horší v tom pak vařit vodu na kafe.
Kokoska No bola to konvica pre celú kanceláriu ![]()
paktofonika jo tak to je síla
paktofonika a jak to potom z té konvice dostávala? :)) já to nechápu, možná mám pomalejší začátek dne, to nevěděla, jak se konvice používá?
viktorka_od splavu ja tam nič nemám, asi preto, že si otváram diskusie najprv cez reakcie, nie je to na to určené?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články