Janulik03 Mutziputzi
Ja to mam ale naopak nez Janulik - mam delsi ukazovacek! Je to lepsi nebo horsi?!
to je skor vytahany ukazovak ako nim asi stale hrozis ![]()
Janulik03 Mutziputzi
Ja to mam ale naopak nez Janulik - mam delsi ukazovacek! Je to lepsi nebo horsi?!
to je skor vytahany ukazovak ako nim asi stale hrozis ![]()
Hrozim, ale pravym a ten mam stejne dlouhej jako prstenicek. Tak a ted babo rad.
barbucha no to je potom vazne, si rozdvojena osobnost. ![]()
Hmám, díváte se na dlaň nebo na hřbet ruky? Když se dívám na dlaň, je ukazovák skoro větší, když na hřbet, je jednoznačně delší prsteník. Ze které strany to britští vědci měřili? ![]()
Tabea meri se to na hrbete ruky pravitkem od stredu kloubu.
Friga Jupí, už dlouho se tu nic neměřilo![]()
Sweet Potato to je pravda!
Vyhazuju! Prstenik i ukazovak leve ruky meri shodne 9,3 cm!
Je pozor, já jsem mylně poměřovala prsteník a prostředník, ty správný mám úplně předpisově stejný!
Taky jsem měla problém porozumět psanému textu. Respek.špatně jsem to vyhodnotila
Asi to budu muset velmi diskrétně prozkoumat. ![]()
Koupila jsem v Tescu banány. Moc jsem je tam neprohlížela, až doma.

Sweet Potato To je sice vtipný, ale nevím, jestli bych se nebála je jíst
.
Renusatko No vědom bych je nekoupula, ale mám se vztekat nebo smát?
Sweet Potato tak já bych se smála.
Sweet Potato zasmat, clovek ma starosti az dost. ![]()
co mi pripomina, ze nemam pro dite na zitra svacinu (nejradeji nosi banan) a billa uz je zavrena. ![]()
Renusatko No a proto jsme v tomto vlákně.![]()
continuity Nenávidím svačiny, kdo to má furt vymejšlet!
Sweet Potato my jedeme v dost monotonnim modu snidane i svaciny, nastesti relativne zdrave, ale detem to celkem vyhovuje, tak to tolik neresim.
Sweet Potato mne se hrozne ulevilo, kdyz jsem tento ukol presunula na deti;-) u starsi pozdej, asi az na stredni, u mladsiho jsem s prekvapenim zjistila ze to muze fungovat i mnohem driv-pac muz by si prece zbytecne nekomplikoval zivot, narozdil od nas![]()
viktorka_od splavu Což to ony si svačinu rády udělají. Jenže za a/asi tak trojnásobnou, než by jim dopřála maminka
za b/někdo to musí nakoupit.
Sweet Potato me delat zasobovace asi z tech domacich praci otravuje nejmin - koneckoncu i to jsou nakupy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.