Upravuji svůj přešlap. Setkání s vámi bylo určitě fajn, ale předpokládala jsem, že máte vycházky častěji než Bu
, tak jsem ji dala na první místo. Teď jsem to vylepšila, co? ![]()
Ale věřím, že budu pochopena. ![]()
Upravuji svůj přešlap. Setkání s vámi bylo určitě fajn, ale předpokládala jsem, že máte vycházky častěji než Bu
, tak jsem ji dala na první místo. Teď jsem to vylepšila, co? ![]()
Ale věřím, že budu pochopena. ![]()
Ja vas slysim

whiskas A uvědomuješ si, že jsi urazila paktofonika i 711990 , když jsi setkání s kočkou dala na první místo...
.
to je vtipný, to jsem úplně přehlídla.
jinx jde z ní strach.
Tak Betty zatvarit se ona umi, ale je to spolecenska a uvrnena kocka ![]()
Garfie mne to prislo uplne samozrejmy - virtualni existence da preci prednost kocce pred lidma, automaticky![]()
viktorka_od splavu
Asi jo....navíc Bu, že jo....
jinx ježiš, to je myška
:-)
jinx ta Bu noha mi říká, že by mohla být chiméra :) (geneticky)
mitford sister good. A to je prosim co? A Nejake znameni, ze je to maly satanas nevidis?
jinx chiméra vznikne fúzí více oplodněných zygot - jinými slovy: víc koček :)
Chimérismus je stav, kdy se v jednom těle vyskytují dvě buněčné populace, každá od jiného jedince.[1] Tyto populace se liší geneticky či dokonce pohlavím. Takový jedinec se nazývá chiméra. V těchto případech je porušeno jinak železné pravidlo, že celé tělo živočichů se vyvíjí z jedné buňky (zygoty).
mitford sister no a jak to poznas z nohy?:-O
viktorka_od splavu Ta barevnost je tam napůl...
999 takze mala Bu spolkla svyho cernyho kociciho brasku nebo sestricku.. satanas jak vysitej![]()
Co ja se tady jeste nedozvim, jeste se ji zacneme bat ![]()
viktorka_od splavu takovou vec by bu nikdy neudelala!!!! Tak!!! ![]()
jinx Bu ma rtg pohled. Vidí až do žaludku. A nejen to,ona vidí i to,co si člověk ještě ani nemyslí. Taková vševědoucí moudrost věků. Blahosklonně sklízí na lidské hemžení.
To Su je jiná, to je nezna kvetinka.
Obě jsou ![]()
Vůbec všechna ta zdejší zvěř je ![]()
mitford sister myslím, ze je jen zelvovinova, ze není chimera
jinx kdyby se na mě kočka takhle podívala, položím tu nejlepší a nejvoňavější kapsičku na starožitný rosenthal a po úkloně k zemi se pozpátku tiše vzdálím.
Želvovinová kočka? To jsou věci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.