slniecko Friga já se tomu teda taky včera zasmála, ale musim říct, že jako pro introverta žijícího s extrovertem je to pro mě dost do živýho....
Čo vás dnes rozosmialo?
Potrefenáhusa
Taky mam doma extraverta, ktery se sice nevnucuje jako pani, ale rad si pousti na mobilu videa a nechape, ze ten zvuk mi az fyzicky vadi, kdyz potrebuju cumet do zdi.
Z FB:
Odposlechnutý rozhovor jedné zbožné křesťanky a žida:
- Já se za vás každý večer modlím, za všechny vaše souvěrce, aby jste přijali Pána Ježíše Krista!
- A proč? Chcete ho reklamovat?
slniecko fuu mna to video unavilo aj za toho pána. ![]()
Asi začínam vedieť, ako sa asi cíti doma moj muž? ![]()
dnes rano si pani v rade prede mnou v jedne pekarne kupovala kavu a odposlechnuto:
jedna prodavacka na druhou: Nelinkoooo hod mi sem jedno ekspreso pro pani, jenom male, pikolo...
...pikolo, jooo? uz ho chystam.
... jo, jo, malinke ekspresicko, jenom to pikolicko jak delavame ![]()
![]()
jinx kde maji expresíčko pikolíčko?![]()
a vubec jsou ty prodavacky nejak ve forme, nedavno se mi stalo neco, co uz dobrych dvacet let ne. Jdu kolem lahudkarstvi, potrebuju horcici. Tak rikam, ze prosim jednu horcici. Prodavacka bere do ruky a ja rikam, ne, ne, tamhle tu ve sklenici mi dejte, tu kremzskou. A ona se ani nehla a rika: ale ta je draha!!!
![]()
Mutziputzi na veleslavine ve vestibulu metra, ty fajnovko
ale bacha, to je poctive vyslovené eKspresícko!
jinx pak že pikolo neexistuje!
to s hořčicí je dobrý! Tatínek jedný mojí kamarádky vypadá malinko jak bezdomovec (má dlouhý šedý vlasy a plnovous) a jemu to prý někdo v obchodě cpe imrvére, že je to moc drahý
Potrefenáhusa no, a pak aby se jedna takle netrapila najde si taky introverta. teda... jeste vetsiho introverta. a razem vidim ze to je jen otazka miry, neni zadny extro vs intro.. ani nemrknes a razem jsi ta za dverma;-)
Janulik03 dokud nezdrha tak je to v pohode, kdyby mu to vadilo zabil by te uz davno![]()
Potrefenáhusa z toho mi jednoznačně vychází, že jinx vypadá jako bezdomovec ... tedy sestro! ![]()
viktorka_od splavu znám oboje a nevim, co je strašnější...
jinx jaká fajnovka, pikolíčko s mlíčkem a cukříčkem a rovnou do tlamičky!
nolita nee, určitě vypadá jako studentka!!!
nolita az na ten plnovous to sedi ![]()
Mutziputzi pak vis, kam smerovat sve kroky ![]()
Potrefenáhusa no, to uz bohuzel taky nelze uplne tvrdit ![]()
jinx já jsem vedla konverzaci několikrát u nás u práce v Ječmínku s prodavačkami, jestli je v bagetě máslo nebo margarín, byla opakovaně ujištěna, že je tam máslo a bylo tam co? ![]()
jinx A nešla jsi náhodou na váguse, zrovna? Třeba si prodavačka špatně vyložila outfit...
Potrefenáhusa Do Ječmínku jsem párkrát vkročila v Butovicích a tam teda člověk fakt vobtěžuje, tam jim choděj lidi a to nechtěly!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje