Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:55

Garfie to funguje dal a je to nejjednodussi, rozhodne metoda prvni volby.  ten program, co zminuji dal uz neni, ale jsou jine moznosti.

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 00:42

Garfie continuity takže normálne to natiahnem do svojho gmailu, do subjektu napíšem "convert" a pošlem to na kindle email?

Obrázky to nemá.

MP Marge bežnú prevádzku zvládam ešte aj ja, takže predpokladám, že to ovládne aj priemerne inteligentný šimpanz (s angličtinou ovšem), akurát keď chcem niečo takéto neštandardné, tak sa pýtam.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 01:39
Reakce na continuity:

MP Marge teraz riesime ako tam dostat pdf, co ty nebudes potrebovat, pokial si budes kupovat knihy. To bol myslim povodny umysel?

​Jo jo 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 01:41
Reakce na Pinot Noir:

MP Marge Tak předpokládám, že ty s angličtinou problém nemáš 

​Ne, ale se vsim ostatnim jo - podivej se treba, jakej to byl pro me porod pridat do zvireciho vlakna fotku kraba  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 01:42
Reakce na slniecko:

MP Marge bežnú prevádzku zvládam ešte aj ja, takže predpokladám, že to ovládne aj priemerne inteligentný šimpanz (s angličtinou ovšem), akurát keď chcem niečo takéto neštandardné, tak sa pýtam.

​Tak ne ze tady zjistim, ze jsem min schopna nez prumerne inteligentni simpanz 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 09:03

slniecko jo, přesně tak, minimálně to vyzkoušej :-) 

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 09:09

slniecko Já když mám něco v pdf, tak si to v kindlu otočím a čtu na šířku místo na výšku. Vyhovuje mi to víc. Jinak nemám s pdf nejmenší problém.

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 09:12

MP Marge Podle mýho názoru jedinej potenciální problém s kindlem je angličtina. A to se tebe netýká Odlišné formáty knih se dají konvertovat.

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 12:23

slniecko ano, jak prise Garfie, vyzkousej to a kdyby to nebylo ono (treba budou misto nekterych pismen ctverecky), tak se ozvi a poradime ti dal.

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 15. listopadu 2018 20:41

Garfie continuity vďaka, budem hlásiť!

MP Marge no tak potom bude ten šimpanz zjavne cvičený na niečo iné...napríklad nezabudnúť zaliať čaj, keď vypne kanvica, to ja nikdy nezvládam:)))

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 15:33

Mě dnes pobavila cizí paní, parkovala vedle mě a když jsem přišla k autu, čekala venku u otevřených dveří, tak jsem ji (podle mě tak nějak logicky) pozdravila. A ona chuděra nahodila takový lehce zmatený výraz jakože "dohájeodkudsetakasimůžemeznát" a pak se zářivě usmála a prý "jejda, já vás málem nepoznala, dobrý den!". Neměla jsem to srdce jí říct, že se vůbec neznáme...

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:31

Garfie continuity funguje!!! Ďakujem !

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:33

slniecko super! 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:44
Reakce na Garfie:

Mě dnes pobavila cizí paní, parkovala vedle mě a když jsem přišla k autu, čekala venku u otevřených dveří, tak jsem ji (podle mě tak nějak logicky) pozdravila. A ona chuděra nahodila takový lehce zmatený výraz jakože "dohájeodkudsetakasimůžemeznát" a pak se zářivě usmála a prý "jejda, já vás málem nepoznala, dobrý den!". Neměla jsem to srdce jí říct, že se vůbec neznáme...

​Ja mam tu dvoudenni konferenci a vcera ke me prisla mlada dama, zarive se usmivala a povida "ja te odnekud znam, ale nemuzu si vzpomenout odkud". Ja krcim rameny, ze nevim (fakt jsem nevedela) a ona se najednou placne do cela a zvola "uz vim, my jsme se pred lety potkaly v NIU na party, pamatujes na ten vecer, kdy jsme se vsichni tak hrozne opili, ze jsme se nestihali stridat na zachode, jak jsme blili, a ty jsi potom sla do klubu v sukni naruby?"

No, nepamatuju.

Ale kolemstojici v sale se nepokryte bavili 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 17:26

MP Marge  tak pokud má paní za sebou taky takové zážitky, ani se nedivím, že tak hbitě zareagovala.....

Jinak jako, mně se to stává docela často, že se klidně dlouho s někým bavím a vůbec netuším o koho jde, ale on mě docela dobře zná...

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 17:33
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 14:35

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 17:30

Mutziputzi ja sa blbo opytam ale ten papierik na chbte je sucastou odevu alebo mu ho niekto skodoradostne prilepil? 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:47

Další adept na Darwinovu cenu

Amíci jsou prostě nepoučitelný.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:05

Samantha tak misionář ne, kam má v dnešní době vyrazit