Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:35

coralline To jo, to je vtipný 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:35

Pinot Noir cestina chybi, to je jasny. ale da se tam vecpat pres jailbreak, uz jsem to premazla aktualizaci, ale fungovalo to dobre. zkus pogooglit. jinak mi kindle nevadi, poradim si, ale pripada mi prave uplne uzivatelsky idealni a vyladena na ty nakupy pres amazon-a k tomu je presne urcena.. ze nekdo pouziva jinak na upiratene knizky atp to neni chyba ctecky. jo jeste me napadlo, nepouzivas to posilani na mail? jestli teda maji wifi

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:36

Pinot Noir ono si moc nevyberes ani ted. Taky me zlakala podpora formatu a mela jsem pocketbook. pul roku nez mu prasknul display zrovna na dovolene. zvenku nebylo vubec nic videt, takze typuji, ze mu vadily vyssi teploty nebo tak neco, puvodne jsem myslela, ze do ni nekde zatekla voda. nemit mobil jsem uplne odpiskana. ctecka bydlela v skorepinovem obalu a celou dobu cestovala v batohu s elekronikou a penezenkama spolu s letitym kindlem meho muze, ktery ho taha do hor, do skal, v batohu a porad funguje. Uz mam ten nejnovejsi Kindle objednany u Jeziska :)

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:36

coralline presne

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:36

Pinot Noir hele já jsem trochu skeptická, vidím to na svoji máme, která byla vzdycky technicky celkem nadaná, ale s tema technologiema je úplně marna, napr. přidání přílohy k mejlu je nadlidskej výkon a nechápe, proč u tisiciho ukazovani tak tecu - a jo, je to tam česky a jo, stačilo by si to přečíst...

jsou teda na to i termíny, digitální domorodci vs. digitální přistěhovalci, celkem ostrej mezigeneracni rez.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:39

coralline no upřímně, tu výtku jednak nechápu, pac do kindlu jde narvat cokoliv a druhak je spousta knih s vyprsenejma pravama k dispozici zdarma

Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:40

continuity Já mám teď taky novej, mně vyhovuje. Rodiče s tím ale trochu zápasí, no. Ale možná, že ani čeština by nepomohla, jak píše Potrefenáhusa 

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:40

Pinot Noir A jestli někdo hodně touží po kindlu v češtině - zde další věc, která mě pobavila.

Já jsem myslela, že ty nový verze už nejdou hacknout.

A hlavně, že je to "zdarma", odečtěte si jenom rozdíl ceny proti jiným obchodům

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:44

coralline tak ja tam narvu i knizku z jineho formatu, typicky stare veci, co nekdo kdysi piratsky zdigitalizoval a na trhu stejne nejsou k mani. Nebo nejaky whitepaper. Neni to moc pohodlne, ale jde to. Takze kdyz nekdo ke stesti potrebuje odrbavat na autorskych pravech, moznosti tady jsou.

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 08:49

Potrefenáhusa continuity Já to vím, autor recenze asi ne

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 16:58

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:05

continuity prosím Ťa, keď mám skriptá v PDF, v počítači (legálne, proste už nie sú výtlačky, tak nám to vyučujúci dal k dispozícii takto), viem to preposlať do Kindlu nejako?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:11
Reakce na Pinot Noir:

coralline No, upřímně, celá rodina máme Kindle, protože tehdy moc výběr nebyl, ale když se zamýšlím, jak ho používají mí rodiče, tak je fakt dost k ničemu - resp. čtou pořád, ale knížky jim musím nahrát, vytvořit kolekce, přečtené uklidit, jiné formáty konvertovat. Jezdím k nim sotva jednou za měsíc a půlden strávím crcáním se dvěma čtečkama. To, že není v češtině a vyžaduje jen jeden formát, je na prd.

​Nedeste me!!! Ja si chci k Vanocum nadelit Kindle, a tady se mi dostalo ujisteni, ze to neni nic tezkeho!? 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:31

MP Marge Klid, je uplně jednoduchý a bezproblemový :-)

slniecko Kindle PDF normálně čte, ne? Pošli si ho pro jistotu přes svůj kindlovský e-mail. Kdybys to nebylo úplně ideální, tady je návod, jak to vylepšít. :-)

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:31

slniecko co sa stane ked to posles na ten kindle email se subjektem convert? Tam sa to konvertuje automaticky, dalsia moznosti je program calibre alebo potom online konvertory. Niekedy blbnu fonty, da sa tomu pomoct, ale je to na dlhsie.

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:33

MP Marge teraz riesime ako tam dostat pdf, co ty nebudes potrebovat, pokial si budes kupovat knihy. To bol myslim povodny umysel?

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:34

Garfie no prave ten reflower uz neni, ale ma nastupce.

Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:52

MP Marge Tak předpokládám, že ty s angličtinou problém nemáš 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 20:53

continuity aha, tak to jsem nevěděla. Já automaticky všechno co není kindle formát přeposílám přes ten subject convert a na pdf to ke čtení stačí, ale pokud má skripta, můžou tam být nějaké obrázky a tak, potom nevím, co to udělá.