Potrefenáhusa tak jisteze maslo! to z toho kelimku, to zdravejsi pani preciii![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
viktorka_od splavu znám oboje a nevim, co je strašnější...
ja furt jeste myslim ze to prvni. ale obcas si docela zoufam..
Mutziputzi nechtěj, no, akorát na tom metru to maj fakt blbý, že jim tam furt někdo leze
kapitan studnica peral https://www.facebook.com/1729940727285183/posts/2222924817986769/
Mrakoplas No keď vidím Danka, chce sa mi plakať.
Teda mne to video připomíná scénky Bohdalky s Dvořákem v Televarieté blahé paměti. Stejně protivné.
paktofonika takych na zaplakanie tam je bohuzial vela. Ale nemozem si pomoct ale koncesionarskemu poplatnikovi som sa musela smiat. Tak ako dnes ta sprava, ze NAKA vysetruje organizatorov Slusneho Slovenska ci sa nesnazili urobit prevrat za Sorosove peniaze
to je tak absurdne, ze clovek nevie ci plakat ci sa smiat..
Teda mne to video připomíná scénky Bohdalky s Dvořákem v Televarieté blahé paměti. Stejně protivné.
sice je to dotazeny az do krajnosti, ale bohuzel, je to verny obraz reality, to bud rada, ze to neznas...
Potrefenáhusa V Ječmínkovi je hnusný všechno, od kafe přes housky po bagety s margarínem
Ječmínka nebrat.
Aranel náhodou to maj dobrý právě bohužel
Kupuju čtečku jako dárek. Některé recenze jsou zajímavé
Ošklivej Amazon.

Už som videla všeličo, ale baňky na bradu až dnes ![]()
![]()
![]()

Mrakoplas Absurdnejsi, nez kkauza Babis junior a Krym?
coralline No, upřímně, celá rodina máme Kindle, protože tehdy moc výběr nebyl, ale když se zamýšlím, jak ho používají mí rodiče, tak je fakt dost k ničemu - resp. čtou pořád, ale knížky jim musím nahrát, vytvořit kolekce, přečtené uklidit, jiné formáty konvertovat. Jezdím k nim sotva jednou za měsíc a půlden strávím crcáním se dvěma čtečkama. To, že není v češtině a vyžaduje jen jeden formát, je na prd.
Pinot Noir já jsem pred kindlem měla Sony a kindle mi přijde nějak o dost uživatelsky příjemnější.nepouzivaj nějakou knihovnu, třeba Calibre? Tam mi to přijde úplně jednoduchy, nahrávání, mazání, včetně toho konvertovani formátů
Solathis neviem, snad to nie su preteky
Potrefenáhusa Nepoužívají nic, je jim skoro sedmdesát a blbý je, že se v knížce neumí jednoduše posunout třeba na začátek, "go to" jim fakt nic neříká. A i když to ukážu, za týden to stejně zapomenou. Myslím, že čeština by řešila mnohé.
paktofonika Ty baňky ![]()
To, že není v češtině a vyžaduje jen jeden formát, je na prd.
Tuhle výtku chápu (i když formáty konvertovat jdou, já používám calibre), ale mě pobavilo hlavně to "za peníze". Takový spravedlivý rozhořčení
A že to ještě někdo napíše do recenze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje