Samantha To vis, ty drndo jedna
Čo vás dnes rozosmialo?
Hele , já to nemyslela tak, že ty lidi startujou s malou mozkovou kapacitou.
Ale prostě se často stává, že lidi, co se se dostanou k "velkým" penězům prostě potom zblbnou.
Samantha Tak to zblbnutí po "velkejch" penězích se projeví ale obvykle tim, že s nima neumí naložit a záhy maj opět holou prdel, ani tak to nemusí indikovat malou mozkovou kapacitu samozřejmě.
To podle všeho nebude případ Kardashian/Jenner famílie, ty kapitalizujou každy h... řekla bych a i kdyby si strom pořídili 10metrovej, malý mozečky za tím uvidí jenom malej človíček...tak mně jsi ho diagnostikovala taky, čili jsem poctěna!
To je ale dobrej stromek, takovej veselej!
Určitě by se líbil harantům - samý lízátko... ![]()
Garfie Ten je skvelý ![]()
No já bych si s tebou mohla dopisovat delší dobu, ale nechci dopadnout jako onen klasik, který pravil:
,Několikráte jsem si vyměňoval názory s jistým idiotem a mám pocit, že jsem poněkud zhloupl’
Takže v rámci zachování zbytku kapacity mého malého mozku končím diskuzi a jdu zkusit vydělat nějaké velké peníze... Pa, brebto ![]()
Samantha běž si rozšiřovat obzory, ať nemáš to do očí bijící trauma zabedněnců, pa ty inteligentko
JInak celkem nechápu, proč by mi měla z toho zlatýho (nijak nápaditýho) stromku padat čelist. Bohajeho, na pár hustě pokladenejch zlatejch řetězů a koulí snad nepotřebuju angažovat dyzajnéra ![]()
barbucha Tak jako impozantní je ne, pak jenom otázka vkusu...no a malej mozek a rozum k tomu a volam dyzajnéra, když sem se zjančila z těch velkejch peněz, hele cílovka Super je Samantha, ta za tim vidí celou anamnézu![]()
Samantha lol, dobrej fail. mutzi lze podezírat z lecčeho, např. ta neodbytnost by se někdy nabízela, ale z malého mozku fakt ne :-)
nolita Díky, ale jen ať dá pokoj, mně se to hodí, teď mam úkol vedle - musim všechny přesvědčit, že Ivana Zemanová je šťastná![]()
Mutziputzi jdu tam, dnes marodím, tak na to mám celý den :- )
Impozantní? No, je vysokej
A za dyzajnéra to jsou vyhozený prachy. Ti řikám že by to takhle dokázal každej (i já jsem jeden rok měla celej zlatej, prakticky stejnej
- jen teda ne čtyřmetrovej pochopitelně).
Ale v tom to neni, oni si toho dyzajnéra prostě najmout museli, aby nebyli za socky ![]()
teď mam úkol vedle - musim všechny přesvědčit, že Ivana Zemanová je šťastná
mas to tezky proste!
Samantha lol, dobrej fail. mutzi lze podezírat z lecčeho, např. ta neodbytnost by se někdy nabízela, ale z malého mozku fakt ne :-)
No, já si nezačala. Takže protože Mutzi všechno zná a všude byla (2x), tak ona mi může napsat, že malý mozek mám já?
To není chyba?
Samantha Nepovídej uplakánku, kdepak jsem ti napsala že máš malej mozek?
táto diskusia ![]()
Janulik03 Aspoň nikdo nemůže říct, že jsme OT ![]()
Samantha já neříkám, jestli je nebo není chyba napsat o někom, že má malý mozek, ale že je fail to napsat zrovna o mutzi ... jaký mozek máš ty nevím, takže na to nemůžu reagovat...
Garfie jjjo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje