999 ty vole, jdi do toho! ![]()
Komunardu 47
999 ty vole, jdi do toho! ![]()
Komunardu 47
jinx Ty vole, dám vědět...
.
Chacha, ta bude čumět, až jí tam postupně nakráčí celý procesí, který bude chtít osm eukalyptů nebo tři gerbery ![]()
Ja si tak zpětně říkám, jestli to třeba nemyslela tak, že někdo kupuje jen blahovičník a ne pugét? ![]()
![]()
Ounz Ovšem.. to by stálo za to.. procesí pro vosum eukalyptů. Z toho by se asi nevzpamatovala do novýho roku ![]()
stes tak to je ale jedno, jak to myslela ne? Ta reakce je proste mimo tak i tak :) byt me to velice pobavilo, kdyz jsem to cetla:)
nolita ja to dnes dala k dobremu u obeda, asi je ti jasne, co vsechno jsme z toho dokazali nasledne vytvorit ![]()
jinx je
a lituju, že jsem u toho nebyla ...
Ounz Mi to trochu připomíná takový ten dětský vtip s králíčkem a mrkvovou zmrzlinou![]()
Jinak kdysi jsem vlezla do květinářství, chtěla jsem jen floristický drátek na nějakou DIY dekoraci. Květinářka se zatvářila, že drátek sice má, ale že na něj nemá kalkulaci, takže nazdar. V druhém květinářství se mě zeptala, na co ho potřebuju, a když vyšlo najevo, že jde asi tak 10 cm, tak se zasmála, že na tohle nemá kalkulaci a odmotala mi kousek zadarmo. A navíc umí krásné kytice.
Gatita Takhle jsem kdysi sla do zelezarstvi na malomeste pro drat do kostymu na detsky tabor - kdyz jsem asi padesatiletemu prodavaci vysvetlila, co a na co potrebuju, uplne se zasnil, zacal vykladat, jak na ten tabor jezdil jako dite, odmotal mi asi 10 m dratu (potrebovala jsem asi metr) a dal mi ho zadarmo ![]()

Mutziputzi to je ten obchod na petrskym namesti, kde maj hrnky i s Heydrichem, K.H.Frankem, Mussolinim apod.?
Hitlerem...![]()
Potrefenáhusa humor mě přešel když jsem došla k Himmlerovi, i jako zapřísáhlej demokrat a liberál mam 100 chutí to někam nahlásit
Potrefenáhusa co hrnky...muzes si objednat platno velikosti az A0 s reprodukci obliceje Heydricha...![]()
711990 myslím i moc pěkný trička jsem tam za vylohou videla...
Potrefenáhusa Mutziputzi Vážně se prodávají hrnky s Hitlerem?! ![]()
Potrefenáhusa to je zoufaly, fakt![]()
Pinot Noir jasne...

Potrefenáhusa Hustý
Sběratelské předměty ![]()
No to je teda hodne pres čáru. Jejich vojsko mi regulerne nasralo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.