Ovšem v rámci sezení v čekárně - poklaaaaad!!

Ovšem v rámci sezení v čekárně - poklaaaaad!!

Mutziputzi ošem pozor, to nepsala porjk, ale mp scully nebo jak to bylo. při vaření jsem si včera zkracovala dlouhou chvíli a taky tam nakoukla.
Zu Aha, tak MP Scully...ta je boží!!![]()
Mutziputzi jo![]()
Mutziputzi zrovna včera som to aj ja čítala. Idem k popolniciam vyštrachať nejaký batoh. ![]()
Janulik03 žádnej kabát na míru a luxusní kožené boty, pěkně baťoh napařit a chudá studentka!![]()
Mutziputzi tak beriem si bagance a zelený prešivák. Mna si ani so ženou nikto nespojí, nie ešte s majetnou. ![]()
Nedělej to. Teď na každém výstupu z vlakového nádraží číhá Mutziputzi a její modní policie a než stačíš říct "šalina", jedeš šupem zpátky domů ![]()
Mutziputzi boží![]()
![]()
Tak pro někoho jsou holt kožený boty luxus, no.
Samantha kde bych se vzala u Hlaváku prosimtebe, nejsem sebevrah!
Mutziputzi Ale ne, že zrovna ty se bojíš na Hlaváku? ![]()
Samantha já se bojim na Hlaváku?
Samantha nejdem vlakom, tak som v klude. ja som prosím pekne kývla na babsku jazdu a pridali sme sa do autobusu zajazdu. Asi sme šialené a opijeme sa ešte v buse, ale naposledy sme takto išli do paríža a vtedy sme si slubili že už nikdy nikam busom. Prešlo pár rokov a zas sme tam. Mám trochu obavy, .....
Tak sa budem modlit, aby ma tam nikto nespoznal, že Sweet Potato ?
Janulik03 Jako že se mám hlásit k nějakýmu vošklivýmu dědkovi? Tak to chce nějakou tu růži do klopy!
Sweet Potato nie, k nejakej postave a la bezdomovec a ešte páchnucej slivovicou. To nájdeš, budem dýchať z hlboka ![]()
Janulik03 No tak přece po vůni![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.