No já nevím, jen mě tak napadlo, že by bylo lepší, kdyby se svými názory lidi seděli radši doma na zadeli.
Cestovat za poznáním nebo pomocí, to jo, ale vnucovat jinejm svůj životní styl ![]()
No já nevím, jen mě tak napadlo, že by bylo lepší, kdyby se svými názory lidi seděli radši doma na zadeli.
Cestovat za poznáním nebo pomocí, to jo, ale vnucovat jinejm svůj životní styl ![]()
Samantha to poznání a pomoc historicky s misionářstvím dost souviselo, teda pokud to nebylo převlečený kolonizování, ale to je zas na jiný téma![]()
To je ... na politický. A takové souboje předem vzdávám ![]()
Tak jinak , co mě dnes rozesmálo: Uklízet barák, kde žijí děti (a psi) je jako čistit si zuby, zatímco žerete fidorku.
(z ČiliChili)
Samantha Tak nemuzu rict, ze by me to vylozene rozesmalo, prece jen je to ztrata zivota, ale - osobne taky vitam, kdyz se nekdo neciti povinovan cestovat po svete proto, aby lidem vnucoval svou viru a kulturu ![]()
Zrovna dnes si v USA pripominame, jak to historicky "fungovalo" pro Americke Indiany...
Mutziputzi
To je ... na politický. A takové souboje předem vzdávám
Tak jinak , co mě dnes rozesmálo: Uklízet barák, kde žijí děti (a psi) je jako čistit si zuby, zatímco žerete fidorku.
(z ČiliChili)
Jeste pridejte kraby ![]()
Já vím, ztráta života nikdy není k smíchu. Taky jsem váhala, dát to zrovna sem. Ale do vtipů se mi to fakt nehodilo.
Ale kandidáti na Darwinovu cenu (a předem se omlouvám) mě vždy donutí se minimálně nevěřícně usmát.
On ten přírodní výběr prostě má co do sebe.
Jak mohou krabi dělat bordel v bytě? Vy je pouštíte ven? Jako na procházku? ![]()
MP Marge
Já vím, ztráta života nikdy není k smíchu. Taky jsem váhala, dát to zrovna sem. Ale do vtipů se mi to fakt nehodilo.
Ale kandidáti na Darwinovu cenu (a předem se omlouvám) mě vždy donutí se minimálně nevěřícně usmát.
On ten přírodní výběr prostě má co do sebe.
Jak mohou krabi dělat bordel v bytě? Vy je pouštíte ven? Jako na procházku?
No, kandidati na Darwinovu cenu me take primeli se nevericne usmat, ba i uchechtnout - to se fakt nedalo.
Kraby obcas ven pustim, kdyz jim chci poradne uklidit terarium nebo si s nimi trochu hrat. V terariu je vzdycky takovej bordel, ze jen umyt misticky zasvini celou koupelnu. I kdyz se snazim byt opatrna, vsechno, co z teraria vytahnu, vcetne krabu, je vzdycky pokryte tou kokosovou drti. Oni fakt strasne hrabou a ryjou, je to fakt jako mit tam smecku divokych prasat, ktera se magicky zmensila! A co vzdycky udelaji s zradlem ![]()
mně fakt přijde hrozně smutný/vtipný/zajímavý, jak každá ta subkultura, byť vypadá ze začátku sebevíc sympaticky, nakonec začne karikovat sama sebe a úplně se sežere...
Potrefenáhusa to je přesný!![]()
Potrefenáhusa
přesný
Mutziputzi já taky, fakt vtipný
Potrefenáhusa jojo, trefa
Mutziputzi
Super. Muž mé kolegyně se v těchto podnicích vyžívá a je to ... účetní z korporátu ![]()
Muž mé kolegyně se v těchto podnicích vyžívá a je to ... účetní z korporátu
tak to je dobry, to sedlo
Se učim nj, hledám si nějaký slovíčka na seznam slovníku a mimojiné sem si chtěla upřesnit něco o ‘schicken’ Inu zadala sem ‘poslat’ a pod tím jsou i fráze a ‘vyskytuje se v’ a pod tím je vždycky to slovo:a ta fráze
no a čtu. Prdel: poslat koho do prdele -> ...
Populismus VK ml. a jeho následná reakce))
https://www.novinky.cz/komentare/490848-komentar-sucha-voda-vesela-bolest-vaclav-klaus-ml.html

Mutziputzi
pane jo
To je zoufalý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.