Na Idnesu kus rozhovoru s Věrou Bílou. To nevymyslíš![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Dokážu si to živě představit
.
999 Já jsem to udělala, ne 100 kiláků a neztratil se, ale mimo město 15 kiláčků lesem to měl..kdyby si nezavolal taxika srab
Mutziputzi Já to taky udělala, ve dvaceti, vlastnímu tátovi. V první chvíli mi nedošlo, že má nechodící sádru. Pak už jsem jen zavolala matce souřadnice, kde ho má hledat
.
Teď jsem se nad tím, co jsem napsala zamyslelo se zdálo se mi to divný... Bylo to jinak, on mi do toho kecal, ale já si vystoupila a šla na stop a nechala ho tam s tou sádrou
. Telefon matce platí...
999 Prvni i druhou verzi jsi me uprimne pobavila![]()
Ja manzelovi jednou málem. Zastavila jsem a dala mu na vybranou. Vybral ai mlčení ![]()
Od té doby mi už do řízení nikdy nemluvil. Nakonec stejně musel uznat, že jezdim lip nez on.
Mi párkrát vystoupil otec, když jsem měla nově řidičák a on na to neměl nervy. Jednou to bylo křižovatku od baráku, podruhé dojel vlakem ![]()
Taky jsem vystoupila z auta, když mi táta furt kecal do řízení. Pochodovala jsem po krajnici, on napůl vykloněný snažil se řídit a držet dveře od spolujezdce a volal : Lenuško, já jsem to tak nemyslel! No nechala jsem se přemlouvat....![]()
Takze jsem jedina, kdo se psychicky zhroutil a uz nikdy nebude ridit?![]()
![]()
Luna nejste, jsme minimálně dvě ![]()
Dadoo super! já jsem jednou zastavila v křižovatce, vystoupila a šla si sednout na sedadlo spolujezdce (bylo to na přivaděči kde nešlo nikam odejít), no ale nepomohlo to. nakonec to dopadlo tak, že jsem odmítala řídit, pokud byl ex ve voze. prostě buď řídil on, nebo jsem jela sama
Luna INCOM1 zelene.oko Je nás hodně ![]()
Luna INCOM1 zelene.oko Pinot Noir To je přece hrozná škoda, stači pár kondičních jízd, v autoškole říct, že chcete instruktorku, a pak vyrazit sama. Já už to tu asi psala, ale ve vsi, kde mají rodiče chalupu, jezdí autem všechny ženský od osmnácti do pětasedmdesáti :-). Ty starší teda jezdí hlavně nakupovat a do kostela, ale jezdí.
Jinak by mě teda zajímalo, kolik bylo tomu páru, co ho vysadila
.
999 Kondicni jizdy jsem zaplatila, akorat s chlapem. Nic nerikal a pak rekl, ze dobry, ale ze jsem moc nervozni.
Vyhozeny love, jsem mohla propit!!! S manzelem bych nejela nikdy, sama moznaaaa
Luna Jezdi sama, to dáš :-). Je to velkej kus svobody.
999 ano, víc než co jiného, ta úžasná svoboda. Já začala jezdit v padesáti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje