Čo vás dnes rozosmialo?
Řidičák jsem dělala v 18, pak jsem jela jen párkrát, vždycky s někým vedle sebe, a pak jsem pořádně začala až ve 40. "Kondiční jízdu" jsem absolvovala jednu s manželem a když zjistil, že se udržím na silnici, nechal mě jezdit samotnou. Začátky byly občas krušné, ale když člověk musí, zvládne se leccos.
Tak Betty a Kokoska mě drží nad vodou (jinak jsem v týmu Pinot Noir , zelene.oko a dalších). Je to teda i tím, že to prostě tak moc nepotřebuju, auto nemám... Pamatuju si, že tahle debata už jednou byla, možná i víckrát byla a někdo mi dal i tip na instruktorku tak klidnou, jako by byla zkouřená. Zatím jsem pořád nezačala ![]()
Ja odporúčam automat. Tiez som si myslela, ze nikdy nebudem soferovat a odkedy mame automat, tak to ide samo! A neskapina na krizovatke
Akoze pokakana som za volantom stale ale je to ovela jednoduchsie ![]()
Automat rozhodne!
Řízení je fajn dovednost, ale naštěstí mi pocit svobody nesupluje.
Samantha proč ne?
Jsem konzerva. Už tak mi auto kecá do všeho, pořád někde něco bliká a pípá a upozorňuje. Ještě abych si nemohla třeba podřadit...

Samantha Sama.automat taky nemám.rada, ale tady je řeč o tom, že automat pomůže těm, které se řídit boji. A to je myslím pravda. Díky automatu řídí dvě moje kamaradky, které to s klasickou převodovkou nezvládaly.
Mě tedy táta nechal v těch 18 blok a neřídila jsem, postupně se to ale u mě spíš přetransformovalo v to, že auto využívat nepotřebuju, nic mě nenutí řídit, tak mě nic nenutí přeskočit svůj stín. Asi před rokem mě přítel začal trochu pobízet (potřebuje někoho, kdo ho bude vyzvedávat po přistání s rogalem
) a bylo to v celkem fajn - jednou trochu zkusit rozjezdy na parkovišti, podruhé za městem na opuštěné cestě a potřetí už jsem jela 30 km k rodičům (smrt v očích, ale zmákla jsem to). Ale já v řízení svobodu tedy nespatřuji, jelikož mám trochu sociální fóbii, tak mi nedělá úplně dobře být s ostatními řidiči účastníkem provozu.
notna co je na klasicke prevodovce nezvladatelne?![]()
viktorka_od splavu
Jsem konzerva. Už tak mi auto kecá do všeho, pořád někde něco bliká a pípá a upozorňuje. Ještě abych si nemohla třeba podřadit...
kde to můžu podepsat? mám to uplně stejně - chci řídit, ne bejt řízená
Zarinya Ty moje dvě kamarádky při řízení nezvládali zároveň sledovat provoz, značky a myslet na řazení. Zkoušeli občas jezdit, ale byla to fakt hruza. Třeba i zapomněli, jakou tam mají rychlost, z nervozity se jim nedařilo zařadit rychlost správně a tak. Pak jedná byla nucena začít jezdit služebne a jejího muže napadlo jí koupit automat. Zacala se soustředit jen na provoz, cimz ji odpadl stres z řazení a jezdí docela slušně.
Ja se priznam, ze jsem si pripadala daleko svobodnejsi, kdyz jsem po Praze jezdivala verejnou dopravou a mohla jsem si ve vlaku/autobuse/metru/tramvaji cist ![]()
Rizeni me nebavi a je to pro me nutne zlo. A priznam se, ze bez automatu teda ani ranu! Ja uz bych se snad s klasickou prevodovkou nezvladla ani rozjet...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje