Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 22. prosince 2015 21:55

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 22. prosince 2015 22:11
Reakce na cinkja:

Tak od dnešního odpoledne jsem se teď konečně poprvé od srdce zasmála. Díky, přesně tohle jsem potřebovala.

Online Miru
16772 příspěvků moje polička 23. prosince 2015 10:54
Reakce na cinkja:

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 24. prosince 2015 08:33
Reakce na cinkja:

Ten je dobrej!! A jen tak mimochodem jsem si vzpomněla, že v naší vesničce střediskové dneska dopo neteče voda z řadu (nám je to putna, máme studnu), ale ženský musí pěkně nadávat, zrovna dneska. Prý nějaká porucha.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. prosince 2015 21:56
Reakce na naja:

Představ si ten poprask, kdyby se to stalo na pražském sídlišti!

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 25. prosince 2015 17:24

Gottův song z Pelíšků a k tomu tanec (ala Dušek s Holubovou) po kuchyni, to hned zvedne náladu.

https://www.youtube.com/watch?v=Mcf_dekZPzk

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 02. února 2016 18:19

Tak normalne sem celkem zapadam a asi nepusobim prilis exotickym dojmem, kdyz na me vsichni vzdycky spusti svedsky... ale dneska to klaplo a byla jsem za slusnyho exota.

Prselo, a musela jsem se vydat do skoly. Cestou jsem si vsimla, ze na me kolemjdouci dost civej. Prisambuh, ze asi dva se rovnou pousmali!

Protoze jsem mela DESTNIK!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 02. února 2016 19:06
Reakce na barbucha:

já jsem to nepochopila, jsem blboučká

Offline slniecko admin
19564 příspěvků moje polička 02. února 2016 19:55

Ja tipujem, že išlo o to, že mala dáždnik, hoci iba pršalo...

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 03. února 2016 17:30
Reakce na slniecko:

Přesně tak 

Deštníky nosí jen změkčilec nebo možná, možná snad jen tetina v centru, která právě utratila roční rozpočet rozvojové země u kadeřníka... rozhodně ne běžný občan, který všem rozmarům počasí včetně hurikánu a setrvalým provazcům deště čelí v obyčejné čepici 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 03. února 2016 17:36
Reakce na barbucha:

jo tak.... já totiž deštník nenosím vůbec, protože mám účes nedbalý a "ono" to vždy uschne, ale všichni okolo mě ho nosí, takže se spíše pošklebují mě, že jsem já nenormální... a hle já jsem světová !!!!!

takhle :

Nejsme  z cukru, ze soli, jen ti v dešti povolí !

Hezky pochodově

Offline slniecko admin
19564 příspěvků moje polička 03. února 2016 17:49
Reakce na barbucha:

Chápem, my sme dlho bývali za exotov hodných pousmiatia v Amerike, lebo sme si zamykali auto....

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 03. února 2016 18:17
Reakce na barbucha:

Já nosím deštník a onehdy jsem si před bandou kamarádek připadala také jako exot. Vytrvalému dešti čelily v budnách s kapucemi, byly promočené a byla jim zima. Já jsem byla vysmátá a upravená.

Offline nell
19 příspěvků moje polička 09. února 2016 11:40

Jáma (psa) udělala vtip ;). Pokud byste to nepoznaly, je to patka od chleba odcizená z radiátoru, kde se sušila pro slepice a ukrytá v mechu a kapradí. Víc listů kytka neshodila, tak se čokla činila, jak mohla. V nestřeženým okamžiku se skývou ale stejně vlítla na zahradu a podhrabala mi jalovec, svině :). Nevím, jestli jsem normální, ale byla jsem z toho dojatá (nemyslím z toho podrytýho jalovce). 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 16. února 2016 11:22

Můj drahý mi poslal návod, jak zabránit, aby se automatickými aktualizacemi nainstalovaly desítky. Absolutně jsem nevěděla, která bije. Když pochopil, že si z něj fakt nedělám srandu, začal mě po telefonu navigovat krok po kroku a zvládla to i taková lama, jako jsem já  Ajťák, no, nějak mu nedošlo, že jsou i lidi, na které musí česky  Ale je skvělej.

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 16. února 2016 13:44

Jej, no to bych taky potřebovala poradit. Mám na svém PC Windows 7 a desítky tam nechci a už se mi tam právě stáhly asi dvě ze čtyř aktualizací, které tuhle změnu mají provést.

Pokoušela jsem se jich zbavit podle návodu na internetu, že jsem dala zakázat stahování a instalaci aktualizací, pak jsem je obě odinstalovala, restartovala a pak jsem je obě zařadila mezi skryté, aby se údajně znovu neinstalovaly. Ale když kliknu na seznam nainstalovaných aktualizací v Ovládacích panelech, tak mi tam obě ty aktualizace znovu straší i přes ten zákaz a to okénko vpravo dole na liště vedle klávesnice, které nabízí stáhnout si Windows 10 a podle návodu mělo odinstalováním tady těch dvou aktualizací zmizet, mi taky nezmizelo.

Tak nevím, co dělám špatně.

Poradíte někdo dalšímu kopytu, prosím?

Offline jerry
11216 příspěvků moje polička 16. února 2016 13:44

Gratuluju k ajťákovi, který zvládne navigaci lamy po telefou a v češtině.

Lahůdkou je, kdy počítačová lama naviguje po telefonu lamu ještě větší (zatím žijeme oba).

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 16. února 2016 14:09
Reakce na jerry:

Po telefonu v cestine s anglickymi wokny, pac ty cesky stoji za prd :-) Nejvetsi problem byl pochopit, ze si fakt nedelam srandu a ze fakt nevim, co mam delat :-)

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 16. února 2016 14:13
Reakce na wendulka:

Tak ze mi zmizelo ta ikonka nutici desitky jsem zjistila, az kdyz jsi mi to napsala ty :-) Ja lama, no :-)

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 16. února 2016 15:17

Juchů, už mám to otravné okýnko s desítkama taky pryč.

Jak jsem ti psala v SZ, že mi nešlo změnit koncovku souboru, tak jsem si nechala poradit strýčkem googlem, jak změnit nastavení v Ovládacích panelech, aby mi to ty koncovky známých souborů přestalo skrývat a mohla jsem tím pádem změnit typ souboru, aby mi vzniknul ten nový klíč registru s koncovkou reg a pak už stačil Tvůj návod, respektive od Tvé geniálního ajťákaa bylo to.

Jste oba.

Tak jsem jen o trochu menší lama, no.