Čo vás dnes rozosmialo?
Tak od dnešního odpoledne jsem se teď konečně poprvé od srdce zasmála. Díky, přesně tohle jsem potřebovala
.
![]()
Ten je dobrej!! A jen tak mimochodem jsem si vzpomněla, že v naší vesničce střediskové dneska dopo neteče voda z řadu (nám je to putna, máme studnu), ale ženský musí pěkně nadávat, zrovna dneska. Prý nějaká porucha.
Představ si ten poprask, kdyby se to stalo na pražském sídlišti!![]()
Gottův song z Pelíšků a k tomu tanec (ala Dušek s Holubovou) po kuchyni, to hned zvedne náladu.
https://www.youtube.com/watch?v=Mcf_dekZPzk
![]()
Tak normalne sem celkem zapadam a asi nepusobim prilis exotickym dojmem, kdyz na me vsichni vzdycky spusti svedsky... ale dneska to klaplo a byla jsem za slusnyho exota.
Prselo, a musela jsem se vydat do skoly. Cestou jsem si vsimla, ze na me kolemjdouci dost civej. Prisambuh, ze asi dva se rovnou pousmali!
Protoze jsem mela DESTNIK! ![]()
já jsem to nepochopila, jsem blboučká ![]()
Ja tipujem, že išlo o to, že mala dáždnik, hoci iba pršalo...
Přesně tak ![]()
Deštníky nosí jen změkčilec nebo možná, možná snad jen tetina v centru, která právě utratila roční rozpočet rozvojové země u kadeřníka... rozhodně ne běžný občan, který všem rozmarům počasí včetně hurikánu a setrvalým provazcům deště čelí v obyčejné čepici ![]()
jo tak.... já totiž deštník nenosím vůbec, protože mám účes nedbalý a "ono" to vždy uschne, ale všichni okolo mě ho nosí, takže se spíše pošklebují mě, že jsem já nenormální... a hle já jsem světová !!!!!
takhle :
Nejsme z cukru, ze soli, jen ti v dešti povolí !
Hezky pochodově ![]()
Chápem, my sme dlho bývali za exotov hodných pousmiatia v Amerike, lebo sme si zamykali auto....
Já nosím deštník a onehdy jsem si před bandou kamarádek připadala také jako exot. Vytrvalému dešti čelily v budnách s kapucemi, byly promočené a byla jim zima. Já jsem byla vysmátá a upravená.
Jáma (psa) udělala vtip ;). Pokud byste to nepoznaly, je to patka od chleba odcizená z radiátoru, kde se sušila pro slepice a ukrytá v mechu a kapradí. Víc listů kytka neshodila, tak se čokla činila, jak mohla. V nestřeženým okamžiku se skývou ale stejně vlítla na zahradu a podhrabala mi jalovec, svině :). Nevím, jestli jsem normální, ale byla jsem z toho dojatá (nemyslím z toho podrytýho jalovce).
Můj drahý mi poslal návod, jak zabránit, aby se automatickými aktualizacemi nainstalovaly desítky. Absolutně jsem nevěděla, která bije. Když pochopil, že si z něj fakt nedělám srandu, začal mě po telefonu navigovat krok po kroku a zvládla to i taková lama, jako jsem já
Ajťák, no, nějak mu nedošlo, že jsou i lidi, na které musí česky
Ale je skvělej.
Jej, no to bych taky potřebovala poradit. Mám na svém PC Windows 7 a desítky tam nechci a už se mi tam právě stáhly asi dvě ze čtyř aktualizací, které tuhle změnu mají provést.
Pokoušela jsem se jich zbavit podle návodu na internetu, že jsem dala zakázat stahování a instalaci aktualizací, pak jsem je obě odinstalovala, restartovala a pak jsem je obě zařadila mezi skryté, aby se údajně znovu neinstalovaly. Ale když kliknu na seznam nainstalovaných aktualizací v Ovládacích panelech, tak mi tam obě ty aktualizace znovu straší i přes ten zákaz a to okénko vpravo dole na liště vedle klávesnice, které nabízí stáhnout si Windows 10 a podle návodu mělo odinstalováním tady těch dvou aktualizací zmizet, mi taky nezmizelo.
Tak nevím, co dělám špatně
.
Poradíte někdo dalšímu kopytu
, prosím
?
Gratuluju k ajťákovi, který zvládne navigaci lamy po telefou a v češtině.![]()
Lahůdkou je, kdy počítačová lama naviguje po telefonu lamu ještě větší (zatím žijeme oba
).
Po telefonu v cestine s anglickymi wokny, pac ty cesky stoji za prd :-) Nejvetsi problem byl pochopit, ze si fakt nedelam srandu a ze fakt nevim, co mam delat :-)
Tak ze mi zmizelo ta ikonka nutici desitky jsem zjistila, az kdyz jsi mi to napsala ty :-) Ja lama, no :-)
Juchů, už mám to otravné okýnko s desítkama taky pryč
.
Jak jsem ti psala v SZ, že mi nešlo změnit koncovku souboru, tak jsem si nechala poradit strýčkem googlem, jak změnit nastavení v Ovládacích panelech, aby mi to ty koncovky známých souborů přestalo skrývat a mohla jsem tím pádem změnit typ souboru, aby mi vzniknul ten nový klíč registru s koncovkou reg a pak už stačil Tvůj návod, respektive od Tvé geniálního ajťáka
a bylo to
.
Jste oba
.
Tak jsem jen o trochu menší lama, no
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.