Dnes ma v škole pobavila nová ceduľa na dámskom záchode, oznamujúca, že pisoáre sú na fotobunku. Informácia je to síce zaujímavá, ale tak nejako neviem, čosi s ňou počať :-).
Čo vás dnes rozosmialo?
Vcera po prijezdu jsem se ihned vrhla k plotne, s vidinou krmeni dravy zvere... Zritelnice se sapala po treti porci polivky a do kureciho steaku pak dvakrat dloubla, ze uz nemuze. Potud pochopitelne. Ovsem za tri minuty se jala mazat si chleba s maslem.
Tak jsem nevydrzela a zacala si nahlas stezovat na muj bedny osud, kdy varim jak vztekla, od plotny se nehnu, litam od jednoho k druhymu... a co tohle jako je?!
Sabotaz! opacil ten malej zloduch ![]()
Zritelnice je ftipna :-)
Po kom to dítě je...![]()
Ano, a zprava o navsteve Magdaleny Dobromily se zjevne rozkrikla, procez se sem neustale trousej nejaky spoluzacky - a zda se, ze velky hladomor ve Svedsku stale jeste trva ![]()
A babička zjihla
.
Edit: to byla reakce na sabotáž. Každopádně to dítě to s tebou umí
.
Po kom to dítě je...![]()
Jo jo, krev neni voda. A zlocinecky reakce ma uz rychlejsi nez ja, skoro nestiham ![]()
Já to mám teď naopak. Naše dospělé děti vylétly z hnízda a já nejsem schopná uvařit jen pro dva, nějakého strávníka navíc bych občas uvítala. Tedy spíše manžel
.
A babička zjihla
.
Edit: to byla reakce na sabotáž. Každopádně to dítě to s tebou umí
.
To vis. Kazda babicka zjihne, kdyz konecne najde sobe rovnyho ![]()
Manzela uplne chapu. Ja uz doma skoro taky nevarim, leda by se ohlasil mlady pan s devcetem...
Akorat vzdycky pred odjezdem se vsichni muzou pominout - jako kdyby to se mnou melo spadnout, at se na moji pamatku aspon nazerou: tentokrat si objednali ptacky
Mlady pan ani neuznal za vhodny se nejak zdrzovat, vzal si je domu v krabicce! ![]()
Naopak, já se celé manželství řídím heslem, že láska prochází žaludkem a dobře najedený muž, spokojený muž
. Takže vařím a často, jen neumím vychytat ten objem no, stále vařím pro čtyři
.
Tak to je ale ta lepsi varianta. Ja taky kdyz uz, tak varim v neckach. Vsak vono se to neztrati, u nas nastesti nikdo fobii z ohrivanyho jidla netrpi ![]()
![]()
Vcera po prijezdu jsem se ihned vrhla k plotne, s vidinou krmeni dravy zvere... Zritelnice se sapala po treti porci polivky a do kureciho steaku pak dvakrat dloubla, ze uz nemuze. Potud pochopitelne. Ovsem za tri minuty se jala mazat si chleba s maslem.
Tak jsem nevydrzela a zacala si nahlas stezovat na muj bedny osud, kdy varim jak vztekla, od plotny se nehnu, litam od jednoho k druhymu... a co tohle jako je?!
Sabotaz! opacil ten malej zloduch ![]()
Jó, geny se nezapřou
.
![]()
![]()
![]()
Naopak, já se celé manželství řídím heslem, že láska prochází žaludkem a dobře najedený muž, spokojený muž
. Takže vařím a často, jen neumím vychytat ten objem no, stále vařím pro čtyři
.
Taky, taky ..... krmit, krmit a krmit.
Rano pred skolou... z auta se vykutalelo neco zvici metru a pul - mala, hneda, hnaty krive
Proste neco, co by nejen luk nenatahlo, ale spis se o nej prerazilo. Bohyne lovu jak vysita ![]()

Funitel má novýho koníčka: hydroponické pěstování květin.
Nejlepší na tom je, že mi musel vysvětlit, co to vlastně je. O pokojovou květenu se u nás doma stará on. Zrovna tady teď přesazuje dracénu a k vánocům chce příručku.
Je to chlapák...![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.