Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 20. zaří 2016 22:19

Dnes ma v škole pobavila nová ceduľa na dámskom záchode, oznamujúca, že pisoáre sú na fotobunku. Informácia je to síce zaujímavá, ale tak nejako neviem, čosi s ňou počať :-).

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 10:52

Vcera po prijezdu jsem se ihned vrhla k plotne, s vidinou krmeni dravy zvere... Zritelnice se sapala po treti porci polivky a do kureciho steaku pak dvakrat dloubla, ze uz nemuze. Potud pochopitelne. Ovsem za tri minuty se jala mazat si chleba s maslem.

Tak jsem nevydrzela a zacala si nahlas stezovat na muj bedny osud, kdy varim jak vztekla, od plotny se nehnu, litam od jednoho k druhymu... a co tohle jako je?!

Sabotaz! opacil ten malej zloduch 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 15:21
Reakce na barbucha:

Zritelnice je ftipna :-)

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:05
Reakce na barbucha:

Po kom to dítě je...

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:07
Reakce na :

Ano, a zprava o navsteve Magdaleny Dobromily se zjevne rozkrikla, procez se sem neustale trousej nejaky spoluzacky - a zda se, ze velky hladomor ve Svedsku stale jeste trva 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:38
Reakce na barbucha:

A babička zjihla .

Edit: to byla reakce na sabotáž. Každopádně to dítě to s tebou umí .

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:41
Reakce na Ayuri:

Po kom to dítě je...

Jo jo, krev neni voda. A zlocinecky reakce ma uz rychlejsi nez ja, skoro nestiham 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:44
Reakce na barbucha:

Já to mám teď naopak. Naše dospělé děti vylétly z hnízda a já nejsem schopná uvařit jen pro dva, nějakého strávníka navíc bych občas uvítala. Tedy spíše manžel .

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:47
Reakce na cinkja:

A babička zjihla .

Edit: to byla reakce na sabotáž. Každopádně to dítě to s tebou umí .

To vis. Kazda babicka zjihne, kdyz konecne najde sobe rovnyho 

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 17:52
Reakce na cinkja:

Manzela uplne chapu. Ja uz doma skoro taky nevarim, leda by se ohlasil mlady pan s devcetem... 

Akorat vzdycky pred odjezdem se vsichni muzou pominout - jako kdyby to se mnou melo spadnout, at se na moji pamatku aspon nazerou: tentokrat si objednali ptacky  Mlady pan ani neuznal za vhodny se nejak zdrzovat, vzal si je domu v krabicce! 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 18:26
Reakce na barbucha:

Naopak, já se celé manželství řídím heslem, že láska prochází žaludkem a dobře najedený muž, spokojený muž . Takže vařím a často, jen neumím vychytat ten objem no, stále vařím pro čtyři .

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 19:18
Reakce na cinkja:

Tak to je ale ta lepsi varianta. Ja taky kdyz uz, tak varim v neckach. Vsak vono se to neztrati, u nas nastesti nikdo fobii z ohrivanyho jidla netrpi 

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 20:40
Reakce na barbucha:

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 21. zaří 2016 22:18
Reakce na barbucha:

Vcera po prijezdu jsem se ihned vrhla k plotne, s vidinou krmeni dravy zvere... Zritelnice se sapala po treti porci polivky a do kureciho steaku pak dvakrat dloubla, ze uz nemuze. Potud pochopitelne. Ovsem za tri minuty se jala mazat si chleba s maslem.

Tak jsem nevydrzela a zacala si nahlas stezovat na muj bedny osud, kdy varim jak vztekla, od plotny se nehnu, litam od jednoho k druhymu... a co tohle jako je?!

Sabotaz! opacil ten malej zloduch 

Jó, geny se nezapřou.

Online Miru
16769 příspěvků moje polička 22. zaří 2016 10:22
Reakce na barbucha:

Offline Ify
138 příspěvků moje polička 22. zaří 2016 14:57
Reakce na cinkja:

Naopak, já se celé manželství řídím heslem, že láska prochází žaludkem a dobře najedený muž, spokojený muž . Takže vařím a často, jen neumím vychytat ten objem no, stále vařím pro čtyři .

Taky, taky ..... krmit, krmit a krmit.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 26. zaří 2016 08:51

Rano pred skolou... z auta se vykutalelo neco zvici metru a pul - mala, hneda, hnaty krive  Proste neco, co by nejen luk nenatahlo, ale spis se o nej prerazilo. Bohyne lovu jak vysita 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 07. října 2016 22:03

Funitel má novýho koníčka: hydroponické pěstování květin.

Nejlepší na tom je, že mi musel vysvětlit, co to vlastně je. O pokojovou květenu se u nás doma stará on. Zrovna tady teď přesazuje dracénu a k vánocům chce příručku.

Je to chlapák...

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 07. října 2016 22:17