Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 16. února 2016 15:29
Reakce na wendulka:

Mám fakt úžasnýho chlapa  A jsem ráda, že jsme ti mohli pomoct.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 16. února 2016 15:32
Reakce na wendulka:

A koukej tu mou počítačovou lamu přepsat na šikovnýho ajťáka nebo mi už s ničím nepomůže

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 16. února 2016 16:05

Holky, teď se zeptám jak debil. Mám taky sedmičky a přemýšlím, jestli si právě nemám nainstalovat ty desítky. Proč nechcete desítky, když by nová verze měla být přece lepší? 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 16. února 2016 16:15
Reakce na Alena_In:

Jsme debilové dva

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 16. února 2016 17:53

A koukej tu mou počítačovou lamu přepsat na šikovnýho ajťáka nebo mi už s ničím nepomůže

No já to původně chtěla rozšířít o geniální počítačovou lamu, ale tak dobře teda. Musíme si ho hledět, kdybychom zase někdy potřebovaly poradit.

Alena In: Já je nechci z důvodu, že ten skok mezi sedmičkami a desítkami je obrovský a moji známí IT, kteří nejsou teda tak úžasní jako ten, kterého má doma holka hnědooká, mi to právě proto ani nedoporučuli, abych upgradovala. Doteď si na tabletu, který mám od loňského srpna, zvykám na osmičky. Fakt je to rozdíl. Ano, mají spoustu nových funkcí, ale já je v osobním PC jako běžný uživatel - lama nevyužiju.

Stačí mi v tom tabletu. Tam si to nechám, ať mi to ty desítky teda nainstaluje, protože mezi nimi už není takový skok. Ze sedmiček se akorát vrací nabídka Start, jinak mají pořád blíž k osmičkám.

No a druhá věc je, že nemám obecně ráda jakkékoliv marketingové masáže, když mi někdo něco vnucuje, aniž bych to já sama chtěla a jsem s tou původní věcí spokojená. Jsem konzerva. Takže teprve pokud těsně před koncem uplynutí té lhůty pro upgrade zdarma na tabletu zjistím, že mi vyhovují víc než sedmičky, tak ten zákaz zruším a upgraduju, jinak nevidím důvod.

Kamarád, který se v počítačích vyzná víc než já, má na tom svém dokonce ještě XP, kterým už dávno skončila podpora, a fungují mu naprosto bez problémů. Čili toho, že sedmičkám za pár let Microsoft ukončí podporu, se nebojím. Navíc si myslím, že tak dlouho mi můj PC ani nevydrží (vzhledem k životnosti mých předchozích počítačů) a pak bych si teprve koupila nový, který už tu desítky bude mít automaticky, protože tam už by nebylo zbytí.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 16. února 2016 18:41
Reakce na Alena_In:

ze sedmiček nééé, z osmiček klidně..... já se tomu bránila jen z důvodu pracovního, protože jsem měla problém s připojením do Citrixu ( sdíleného pracovního prostředí) i s osmičkama a konec začátek roku jsem nechtěla riskovat, že bych pak musela sedět v práci pořád.

Jinak mám ale stejně na osmičkách pracovní plochu sedmiček, protože si myslím, že osmičky, posléze desítky jsou výborné pro dotykáče, jak píše Wendulka pro tablety, popř. telefony, jinak jsou dlaždice nanic.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 16. února 2016 19:31

Holky, děkuji za vyčerpávající vysvětlení, myslím, že se sedmičkama ještě vydržím. 

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 16. února 2016 21:30

Hm, já , dlouholetej uživatel XP, koupila noťas s osmičkama a převedla na desítky. Člověk si zvykne i na šibenici 

Offline RoSa
10162 příspěvků moje polička 16. února 2016 21:48

Můžeš ten postup poslat i mně? Mám osmičky, a desítky fakt nechci... už jsem si v nastavení poštelovala zákaz automatický aktualizace (stahování + instalace bez mého vědomí), ale pořád se tak nějak necejtim dostatečně chráněná před nechtěným pokrokem...

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 17. února 2016 17:45

I mně prosím. Děkuji.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 18. února 2016 21:33

Koukám na Kulový blesk: Víte, my máme ve Zdislavicích rodinnou hrobku, pod košatým stromem.

My taky :-) Teda hrob, pod stromem hrobky nejsou.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 19. února 2016 15:31

Popisy vůní od slniecka. Stručné a zábavné, např. citrusový prsk...

Offline slniecko admin
19564 příspěvků moje polička 19. února 2016 16:15
Reakce na naja:

ďakujem

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 19. března 2016 17:40

Clovek muze byt navoneny, muze se v parfemu vykoupat, ale staci si maznout rty cokoladovym kelimkem a pokladni v Penny hned bystri, co to tu voni za cokoladu :-) 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 22. března 2016 08:10

Tak jsem šla včera kolem Tety a vzpomněla jsem si, že mi došla maska od Nivei Q10 (jak Niveu moc nemusím, tak tuto kupuji už dlouho opakovaně. A také intim gel Sensitiv). Mám dneska volno, tak jsem si chtěla trošku vylepšit úsměv. Když jsem si před chvílí vařila kávu, tak jsem si uvědomila, že jsem koupila krásný jarní lak, suchý šampon, co zde vychvalovala Náťa, pěnový make-up od MF (měli ho za 199,-), no, a maska nikde. Tak jsem si namatlala hydratační od Clarins.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. března 2016 20:48
Reakce na naja:

Jsi prostě oběť místní reklamy! Nebo že by skleróza?

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 25. března 2016 08:50
Reakce na Mirka:

Tomu už se nedá říkat oběť ani skleróza, to je prachobyčejná blbost!

Offline slniecko admin
19564 příspěvků moje polička 28. března 2016 12:48

Tak, pekne oblečená, starostlivo namaľovaná, obývačka s pomocou detí vyzdobená, len posledný pohľad do zrkadla...a cez celú tvár žlté čiary, ako žltým púdrom, alebo očným tieňom...fakt taký nemám, takže ani v pominutí zmyslov by to nešlo...vysvitlo, že peľ, ako som prenáčala bahniatka...:-)

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 28. března 2016 18:14
Reakce na slniecko:

Musela jsem si vygůglit, co jsou bahniatka... nějak jsem tušila, ale jistá si nebyla

Mě teda bahniatka pobavila

A pobavila mě Naja někde v příspěvku výše, jak byla v drogérii..... a jsem zvědavá, kdy někdo přijde dát Nátě za její doporučení přes hubu   To pak bude  teprve legrace !

Offline blackviolet
3470 příspěvků moje polička 28. března 2016 18:27

Taky mě to pobavilo, i to nové slovenské slovo, které jsem se dneska díky tomu naučila - bahniatka = kočičky.