Mám fakt úžasnýho chlapa
A jsem ráda, že jsme ti mohli pomoct.
Čo vás dnes rozosmialo?
A koukej tu mou počítačovou lamu přepsat na šikovnýho ajťáka nebo mi už s ničím nepomůže ![]()
Holky, teď se zeptám jak debil. Mám taky sedmičky a přemýšlím, jestli si právě nemám nainstalovat ty desítky. Proč nechcete desítky, když by nová verze měla být přece lepší? ![]()
Jsme debilové dva![]()
![]()
A koukej tu mou počítačovou lamu přepsat na šikovnýho ajťáka nebo mi už s ničím nepomůže ![]()
No já to původně chtěla rozšířít o geniální počítačovou lamu, ale tak dobře teda
. Musíme si ho hledět, kdybychom zase někdy potřebovaly poradit.
Alena In: Já je nechci z důvodu, že ten skok mezi sedmičkami a desítkami je obrovský a moji známí IT, kteří nejsou teda tak úžasní jako ten, kterého má doma holka hnědooká, mi to právě proto ani nedoporučuli, abych upgradovala. Doteď si na tabletu, který mám od loňského srpna, zvykám na osmičky. Fakt je to rozdíl. Ano, mají spoustu nových funkcí, ale já je v osobním PC jako běžný uživatel - lama
nevyužiju.
Stačí mi v tom tabletu. Tam si to nechám, ať mi to ty desítky teda nainstaluje, protože mezi nimi už není takový skok. Ze sedmiček se akorát vrací nabídka Start, jinak mají pořád blíž k osmičkám.
No a druhá věc je, že nemám obecně ráda jakkékoliv marketingové masáže, když mi někdo něco vnucuje, aniž bych to já sama chtěla a jsem s tou původní věcí spokojená. Jsem konzerva
. Takže teprve pokud těsně před koncem uplynutí té lhůty pro upgrade zdarma na tabletu zjistím, že mi vyhovují víc než sedmičky, tak ten zákaz zruším a upgraduju, jinak nevidím důvod.
Kamarád, který se v počítačích vyzná víc než já, má na tom svém dokonce ještě XP, kterým už dávno skončila podpora, a fungují mu naprosto bez problémů. Čili toho, že sedmičkám za pár let Microsoft ukončí podporu, se nebojím. Navíc si myslím, že tak dlouho mi můj PC ani nevydrží (vzhledem k životnosti mých předchozích počítačů) a pak bych si teprve koupila nový, který už tu desítky bude mít automaticky, protože tam už by nebylo zbytí.
ze sedmiček nééé, z osmiček klidně..... já se tomu bránila jen z důvodu pracovního, protože jsem měla problém s připojením do Citrixu ( sdíleného pracovního prostředí) i s osmičkama a konec začátek roku jsem nechtěla riskovat, že bych pak musela sedět v práci pořád.
Jinak mám ale stejně na osmičkách pracovní plochu sedmiček, protože si myslím, že osmičky, posléze desítky jsou výborné pro dotykáče, jak píše Wendulka pro tablety, popř. telefony, jinak jsou dlaždice nanic.
Holky, děkuji za vyčerpávající vysvětlení, myslím, že se sedmičkama ještě vydržím. ![]()
Hm, já , dlouholetej uživatel XP, koupila noťas s osmičkama a převedla na desítky. Člověk si zvykne i na šibenici ![]()
Můžeš ten postup poslat i mně? Mám osmičky, a desítky fakt nechci... už jsem si v nastavení poštelovala zákaz automatický aktualizace (stahování + instalace bez mého vědomí), ale pořád se tak nějak necejtim dostatečně chráněná před nechtěným pokrokem... ![]()
I mně prosím. Děkuji.
Koukám na Kulový blesk: Víte, my máme ve Zdislavicích rodinnou hrobku, pod košatým stromem.
My taky :-) Teda hrob, pod stromem hrobky nejsou.
Popisy vůní od slniecka. Stručné a zábavné, např. citrusový prsk...![]()
ďakujem ![]()
Clovek muze byt navoneny, muze se v parfemu vykoupat, ale staci si maznout rty cokoladovym kelimkem a pokladni v Penny hned bystri, co to tu voni za cokoladu :-)
Tak jsem šla včera kolem Tety a vzpomněla jsem si, že mi došla maska od Nivei Q10 (jak Niveu moc nemusím, tak tuto kupuji už dlouho opakovaně. A také intim gel Sensitiv). Mám dneska volno, tak jsem si chtěla trošku vylepšit úsměv. Když jsem si před chvílí vařila kávu, tak jsem si uvědomila, že jsem koupila krásný jarní lak, suchý šampon, co zde vychvalovala Náťa, pěnový make-up od MF (měli ho za 199,-), no, a maska nikde
. Tak jsem si namatlala hydratační od Clarins.
Jsi prostě oběť místní reklamy!
Nebo že by skleróza?![]()
Tomu už se nedá říkat oběť ani skleróza, to je prachobyčejná blbost!![]()
Tak, pekne oblečená, starostlivo namaľovaná, obývačka s pomocou detí vyzdobená, len posledný pohľad do zrkadla...a cez celú tvár žlté čiary, ako žltým púdrom, alebo očným tieňom...fakt taký nemám, takže ani v pominutí zmyslov by to nešlo...vysvitlo, že peľ, ako som prenáčala bahniatka...:-)
Musela jsem si vygůglit, co jsou bahniatka... nějak jsem tušila, ale jistá si nebyla
Mě teda bahniatka pobavila ![]()
A pobavila mě Naja někde v příspěvku výše, jak byla v drogérii..... a jsem zvědavá, kdy někdo přijde dát Nátě za její doporučení přes hubu
To pak bude teprve legrace !
Taky mě to pobavilo, i to nové slovenské slovo, které jsem se dneska díky tomu naučila - bahniatka = kočičky. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.