Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. března 2016 12:26
Reakce na náťa66:

Já určitě ne, i když musím říct, že hnědý Batiste mi vyhovuje víc. U Aussie mi vadí ta vůně. Ale spotřebuji ho, to se nebojím.

Nad bahniatkami jsem také přemítala, první co mě napadlo něco jako ovečky nebo kachňátka, ale zase ten pyl... a ony jsou to kočičky!!!

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 29. května 2016 12:41

Nainstalovala jsem si do mobilu aplikaci Bez Babise, tak si tak chodim po obchode a beru ruzne vyrobky do ruky a skenuju kody a bavim se, jak za mnou NENAPADNE chodi ochranka a premysli, jestli se me ma zeptat, co to delam :-)

Mimochodem Penny je na tom asi docela dobre, z meho nakupniho seznamu bylo Babisovo jenom mliko. Ale je fakt, ze jsem nedelala zadny velky nakup.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 03. června 2016 11:42

Cekam na vikend navstevu. Vcera povida Zkusime stihnout vlak v osm, v jedenact jsme u vas. Ja Ne ze v poledne prijde sms, ze jeste spite. Pry To nehrozi, deti vstavaji v sest.

Pred chvili pisu sms Udejte polohu :-) Odpoved - Vleze. Zaspali jsme :-)

Jsem vedma.

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 03. června 2016 22:20

To mi zní skoro, jako kdyby k tobě měla na návštěvu přijet moje sestra.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 04. června 2016 12:38
Reakce na wendulka:

Nebo moje sestřenice. Akorát ta by byla schopna přijet až další den

(a teď vážně nevím, je-li to k smíchu či spíš k pláči)

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 05. června 2016 21:44
Reakce na wendulka:

Vendulko a Ellen, dopadlo to vyborne, zpozdeni meli jen petihodinove :-) Deti sice vstaly brzo, ale nechaly tatinka spinkat :-) 

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 10. června 2016 11:40
Reakce na :

Šišmarja, já v první chvíli myslela, že to je nějaká vosková figurína z muzea mučení a on beauty zákrok.

Tu fotku těch dvou dam s maskami na obličeji bych spíš tipovala odněkud z kliniky plastické chirirgie a ne ze salonu Heleny Rubinstein. To mělo jako sloužit k vypnutí pleti nebo k čemu?

Mně pobavila hlavně  ta druhá půlka fotografií, ovocná, gelová maska, předválečný natáčky, i ta čepice na růžolící obličej.

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 14. června 2016 19:23

Dost mě pobavila tato výprodej...a rovnou sleva 25 kolíků 

Na co si tam hrajou tedy fakt nevím, ale je to vtipný....

http://luxurybags.cz/Detail.aspx?id=25036

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 16. června 2016 18:58
Reakce na janička24:

To je ten bazar se znackovyma kabelkabama na Starym Meste, ne? Ja jsem tam kdysi jednou byla a zrovna dvakrat me to neuchvatilo. Ale tak treba na to nekdo trpi.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 17. června 2016 11:03

Dost mě rozveselil odchod švédskýho krále ze včerejší Polar Music Prize:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article23017949.ab

To by nedokázal žádnej z těch našich buranů. Aby nedejbože neztratili svoji proletářskou důstojnost.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 17. června 2016 14:18
Reakce na barbucha:

Nedokážu si představit Ovara, že by takhle odejchuchal :-) Je fajn, když se lidi neberou až tak moc vážně.

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 30. června 2016 14:58

Včera večer, když jsem konečně dorazila domů, jsem vyndala ze schránky obálku, odesílanou z Paříže 3.6. Na tom by nebylo až zase tak nic divného, kdyby uvnitř nebyla pozvánka do Beauty Institutu v La Maison Guerlain na 16. června na nějaké ty zkrášlovací procedury od 8:45 do 10:30 hod., jejíž účast jsem měla telefonicky potvrdit do 11. června - zřejmě to měla být pozornost k narozeninám. Tak nic no.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 30. června 2016 18:08

Nedokážu si představit Ovara, že by takhle odejchuchal :-) Je fajn, když se lidi neberou až tak moc vážně.

No, je tady jeden aspoň vtipnej:

Kalousek na FB:

"Dnes končí školní rok, milionu a půl žákům začínají dva měsíce prázdnin. Přeji všem dětem a jejich učitelům, aby si užili volna a načerpali nových sil. Také všem rodičům přeji, aby prožili co nejhezčí léto. Pokud děti přinesly na vysvědčení špatné známky, netrestejte je. Může za to Kalousek. Krásné prázdniny."

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 21. srpna 2016 11:37

Péče o výrobek - Obag.cz:

Kabelka není vhodná pro přenášení tekutin bez pevného obalu, ostrých a horkých předmětů, chemikálií ani výbušnin.

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 21. srpna 2016 12:06
Reakce na Ellen:

Dobre vedieť

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 07. zaří 2016 08:06

Mrňous na kontrole u pediatra po propuštění z nemocnice: "Dostal jsem KAPAVKU."

Tím mu chtěl oznámit, že mu v nemocnici dali kapačku. Už se těším, jak to bude sdělovat ve škole učitelkám, družinářce, kuchařce.... 

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 07. zaří 2016 10:53
Reakce na evik77:

Mrňous na kontrole u pediatra po propuštění z nemocnice: "Dostal jsem KAPAVKU."

Tím mu chtěl oznámit, že mu v nemocnici dali kapačku. Už se těším, jak to bude sdělovat ve škole učitelkám, družinářce, kuchařce.... 

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 07. zaří 2016 11:28
Reakce na evik77:

No a co na kapavku říkal pan doktor?

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 07. zaří 2016 12:18
Reakce na wendulka:

No a co na kapavku říkal pan doktor?

Pan doktor pobaveně konstatoval, že tenhle výrok si zapíše do svého "zlatého fondu dětských výžblechtů" v ordinaci. A mně se stále nedaří vysvětlit synovi rozdíl mezi kapavkou a kapačkou...