Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 10. října 2016 17:02

Pobavil me ridic autobusu. Vypravila jsem se do mistniho outletu a byla ve mne mala dusicka, protoze mhd to bere trasou pres kdejakej vrahov (politicky korektne: sidliste pro imigranty). Ridic, na prvni pohled hotovy vteleni bin Ladina, byl celkem v klidu, ale jen do doby, kdy se vyskytla prekazka v podobe opravovanyho mostu - provoz byl svedenej jen do jednoho pruhu a jeden smer vzdycky cekal.

Pred nama stalo auto, ktery se ani nehnulo i kdyz melo jet. Tak ridic nejdriv zvedl oci k nebi a zaloval allahovi, pak zacal lomit rukama, rvat si vlasy... gestikulaci pritvrdil klaksonem... a furt nic. Protejsi smer uz mel druhou zelenou. A tu se mily ridic obratil k cestujicim - ja sedela hned za nim. Pevne se mi zahledel do oci a obohatil me dlouhym vykladem o pravidlech silnicniho provozu, stiznostmi na debilni sofery a bedovanim nad svym tezkym osudem, jejz jest mu snaset.

Plynnou svedstinou.

Ja ovsem souhlasne prikyvovala jak o zivot, div mi hlava neupadla 

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 10. října 2016 22:57

A to mi řekněte, jak se může jeden zastřelit dvakrát.. 

V pondělí večer byl u rozhledny Pepř v Jílovém u Prahy nalezen zastřelený policista. Jeho smrt už kromě kriminalistů vyšetřuje také Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policistu, který se zastřelil, našli v Jílovém také před rokem, a to na den přesně.

Offline stes
9247 příspěvků moje polička 12. října 2016 14:43

V bazaru na MP je podívejte na botičky od LenkaPraha01. Zaručuju Vám, že se budete smát ještě dlouho. 

S tím bazarem MP došlo skutečně k naplnění svého jména.

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 12. října 2016 14:46
Reakce na stes:

V bazaru na MP je podívejte na botičky od LenkaPraha01. Zaručuju Vám, že se budete smát ještě dlouho. 

S tím bazarem MP došlo skutečně k naplnění svého jména.

neberte to za 29 Kč 

Offline stes
9247 příspěvků moje polička 12. října 2016 14:57
Reakce na MiaW91:

neberte to za 29 Kč 

No jsou tam i dražší kousky. Nedovedu si v reálu přestavit, jak ty špičatý fajnovky ve velikosti 41 celé měří. Vychází mi to baj voko nad 30cm.

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 12. října 2016 15:05
Reakce na stes:

No jsou tam i dražší kousky. Nedovedu si v reálu přestavit, jak ty špičatý fajnovky ve velikosti 41 celé měří. Vychází mi to baj voko nad 30cm.

Popelčin střevíček  mě by zajímalo, jestli si to někdo koupí (jestli jo, doufám, že dá fotku do CJMDNS)

Offline dzizisketa
8958 příspěvků moje polička 13. října 2016 08:22

Encyklopedie sídlišť od Arch Vadera. Některé komentáře vás opravdu rozesmějí nahlas.

Offline Amy_Mee
164 příspěvků moje polička 13. října 2016 11:18

Čtu "Pan Kaplan má stále třídu rád" a směju se u toho zcela nekontrolovatelně nahlas 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. října 2016 11:54
Reakce na stes:

Já mám nohu 41. V tomhle bych měla ploutve.  Asi slečna uklízela v botníku po několika letech.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 13. října 2016 12:23
Reakce na Amy_Mee:

Tamyjapanóve...  Tu knížku miluju.

Offline Amy_Mee
164 příspěvků moje polička 13. října 2016 12:45
Reakce na Kokoska:

obdivuju překladatele! 

"Kaplan," zubil se pan Pinsky. "Dneska ste byl úžasnej. Kde ste slyšel takový bezva slovo?" 

"Superlatývní?" vychutnával pan Kaplan ty zvučné slabiky. "Krásný slofo . . ." 
"To bych řek!" lebedil si pan Pinsky. "Parátní. Šůžový! Ale jak ste ho našel?" 
"Jak? Já dívám a čemýšlím. A dyš vidím, jaký lidi moh muj prátr mít za prátry - tak mezi nima su perla . . ."

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 13. října 2016 12:50
Reakce na Bledule:

Po několika desetiletích spíš.

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:19
Reakce na Amy_Mee:

Čtu "Pan Kaplan má stále třídu rád" a směju se u toho zcela nekontrolovatelně nahlas 

To je klasika, ku ktorej sa stále a stále vraciam :-)

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:22
Reakce na Amy_Mee:

Miluju to. Mám i originál, i první překlad Eisnerův, ale tenhle je prostě...superlatývní.

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:24
Reakce na slniecko:

To by mne hodně zajímalo - jaký je slovenský překlad?

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:28
Reakce na Sweet Potato:

Neviem, mám český.

Offline Garfie
28545 příspěvků moje polička 13. října 2016 16:33

Mě pobavilo dcera, učí se písmeno W a v sešitě mají vždycky nějaké omalovánky na dané písmeno-takže tentokrát Kapitol ve Washingtonu. K něčemu jsem ji popháněla a ona "počkej chvilku, jenom si vymaluju tady tu mešitu" :-D

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 13. října 2016 17:00
Reakce na Garfie:

Mně taky pobavila dcera. A zároveň trochu dojala. Psala stylistické cvičení "dopis mému o šest let mladšímu já" Pojala to moc pěkně, jen nevím, co její současná učitelka řekne na radu "Magorka (=učitelka ze ZŠ) není to nejhorší, co tě v životě potká."

Offline Garfie
28545 příspěvků moje polička 13. října 2016 17:03
Reakce na Sweet Potato:

:-D To je boží věta!! Je teda fakt šikovná! Vůbec je to hrozně zajímavý nápad, ani nevím, co bych si napsala. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 13. října 2016 18:09
Reakce na dzizisketa:

Encyklopedie sídlišť od Arch Vadera. Některé komentáře vás opravdu rozesmějí nahlas.

Tak jo, místama je to dost vtipný, ale hlavně je to celkově moc zajímavý, děkuju.