Znacne me rozveselil uvitaci vzkaz od zritelnice.
Dobehla jsem domu, ze jen odhodim kufr a poletim pro ni do skoly... kdyz tu jsem si vsimla papiru prilepenyho na jejich dverich: Promin ten neporadek, babi!
![]()
Znacne me rozveselil uvitaci vzkaz od zritelnice.
Dobehla jsem domu, ze jen odhodim kufr a poletim pro ni do skoly... kdyz tu jsem si vsimla papiru prilepenyho na jejich dverich: Promin ten neporadek, babi!
![]()
To mi připomíná jeden příběh z děství. Bylo mi asi 12, sedim na posteli a nejdnou si to šourá po zemi jeden obrovskej pavouk. Takže to skončilo tak, že jsem se sestrou přeházely celej pokoj, než jsem ho našly, ale opravdu celej. Obrazy sundaný na zemi, peřiny na kupě, odstrčenej nábytek, jedna skříň vyházená, tam nezůstalo nic na místě. A chodíval k nám odpoledne sám děda do sklepa a občas zašel i do pokojů na revizi. Tak dávám na dveře preventivně vzkaz: dědo, v pokoji je hrozný bordel, honili jsme pavouka! No tak děda v pokoji byl, vzkazu si nevšiml a k bordelu řekl, že takovej binec mám vždycky, že ho to nijak nezaujalo:-D.
Já takhle jednou seděla v obýváku a dívala se na televizi a najednou periferním viděním zahlídnu obrovskýho pavouka, jak si to vykračuje po zemi. Manžel byl jako na potvoru zrovna na služební cestě a já se na to zvíře štítila jenom podívat, natož ho nějak zlikvidovat. Tak mě nenapadlo nic lepšího, než že jsem na něj přiklopila nějakou mísu a asi 2 dny jsem to místo obcházela velikým obloukem. Ještě jsem mu tam tenkrát napsala vzkaz, kdyby náhodou přišel domů dřív než já, aby s tím něco udělal ![]()
Chudinka pavouček. ![]()
Dedeckove mivaji k neporadku, ve srovnani s babickami, trochu jiny vztah ![]()
Ja mám na pavúky toto (ale ružové, heč!):
a funguje to, ale keď mi na povalu vletel holub, tak mi to bolo houby platné....
predtým pohár, priklopiť a kusom tvrdého papiera podložiť a tak vyhostiť...ale toto je jednoduchšie...a hlavne z väčšieho odstupu ![]()
Jednou jsem takovýho velkýho chlupatce chytala do plastové krabičky. Byl to kus a dokonce ani mě se moc nelíbil. Málokdy jsem byla tak rychlá, tak přesná v pohybech, tak efektivní. Úplné komando při ostrém nasazení. ![]()
![]()
haha taky jsem nedávno volala muže k záchraně života - "jestli tu osminohou potvoru hned neodneseš, tak na ní vezmu vysavač!"
Tak to ja se priznam, ze kdyz jde o pavouky, rvu rovnou "okamzite to pojd zabit , nebo se stehuju". Pritom jakoukoli potvoru do poctu 6 noh vezmu do ruky, ale s pavoukem nezvladnu byt ani v jedne mistnosti.
Z vysavače ale zase vyleze, ne?
ne, pavouci dýchají vzdušnicemi a jemný prach ve vysavači mu je ucpe a on se udusí. A my máme navíc cyklónový, takže návrat bestie nehrozí.
Ja som sa dnes veru nesmiala, ale určite som bola na smiech. V pondelok som nastúpila do novej práce a to ma donútilo sadnúť za volant. Ak nepočítam autoškolu, tak som tento týždeň najazdila svojich prvých 200 km.
Dnes som musela prvýkrát v živote natankovať. Auto som pristavila k stojanu na správnu stranu... ale potom to už bola komédia. Pumpa úplne plná, všade samí nervózni šoféri a ja v úzkej sukni, v topánkach na podpätku a za svet som nevedela, ako otvoriť nádrž. Keď sa mi to podarilo, nevedela som správne strčiť tankovaciu pištoľ do otvoru - proste som to tam narvala tak, že mi nešlo natankovať. Tak som ju vybrala von a obliala sa naftou, lebo mi nenapadlo, že v hadici ešte niečo je. Zakývala som na šoféra v aute za mnou, nech mi príde pomôcť. Hodil na mňa taký pohľad, ako naposledy moja mama, keď som mala 3. Podarilo sa, ale zase som sa pri vyťahovaní hadice poliala. Navyše som natankovala o 10 Eur viac.
Keď som dorazila domov, staršia dcéra (9 r.) sa na mňa s úsmevom obrátila: "Mami, ty tak krásne voniaš!"
Už se mi taky podařilo ocákat benzinem sebe i dlažbu u pumpy, když jsem tankovala nejdřív do kanystru a pak jsem chtěla doplnit nádrž v autě. Taková drobnost, zapomněla jsem, že musím pustit tu páčku, než vyndám pistoli z toho kanystru. A ještě jsem udělala trapas, protože jak jsem se lekla, tak jsem pistoli pověsila na stojan, jako že si utřu a zavřu ten blbej kanystr, než budu pokračovat. Ovšem tankovat do auta mi pak nešlo, musela jsem k pokladně, zaplatit tu sumu za kanystr a okolí, a pak teprv pokračovat. Sice jsem u toho neměla pouzdrovku a lodičky, ale i tak jsem byla předmětem obdivu toho pána za mnou.
Funitel má novýho koníčka: hydroponické pěstování květin.
Nejlepší na tom je, že mi musel vysvětlit, co to vlastně je. O pokojovou květenu se u nás doma stará on. Zrovna tady teď přesazuje dracénu a k vánocům chce příručku.
Je to chlapák...![]()
Jé, to je jako u nás, přítel je blázen do orchidejí. Koupe je, kupuje jim listovou výživu, lesk na listy, pravidelně je hnojí... A já v zahrádkářském koutečku hobbymarketu tiše trpím.
Z vysavače ale zase vyleze, ne?
Vis, jak to delaji arachnofobici? ;) Nejdriv se pavouk vysaje, vysavac se samozrejme necha jeste nejakou dobu bezet, aby bylo jiste, ze bestie skoncila az v jeho utrobach. Pak se pro jistotu jeste vezme pevny igelitovy sacek (radsi pevny, aby se pres nej bestie nedostala ven), nasadi se na hubici vysavace a omota se gumickou. Ten odpad z vysavace pak samozrejme vysypava nekdo jiny.
Ja se u toho teda moc nesmeju, ale manzel zarucene vzdycky ;)
Ja mám na pavúky toto (ale ružové, heč!):
a funguje to, ale keď mi na povalu vletel holub, tak mi to bolo houby platné....
Rozklikla jsem to v naději, že by to mohlo být řešení i pro mne, ale asi nebude. Okamžitě mi naskočila představa, jak při mé nešikovnosti ten tvor šplhá po tyči vzhůru. A představa, jak se tam zavřený mrská taky není lepší. Bohužel.
Mne dnes rozesmálo tohle:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.