Face hugger?

Tak takovouhle pleťovou masku nechci... ![]()
tak nějak, jen bez toho ocásku a vbílé barvě
nie a nie a nie
!
![]()
Mohla bys to šoupnout do vlákna "co jsem měla dnes na sobě". Víš, jaké by to tam vneslo osvěžení?
![]()
Trochu zvětšit prosím.
Vyhodila som ju, neskoro
!
Central Saint Martins BA fashion show 2017.
See where the school came in our education ranking: http://bof.bz/1hXq30cfNsK
Už to vidím v ulicích.. ![]()

To žlté mi príde praktické. Je to evidentne včelársky ochranný oblek a v tej žiarivo žltej farbe pravdepodobne lepšie naláka včelí roj. Tá kanvička je asi prepravka, aj keď sa mi vidí, že je trošku malá - ale tak je to zrejme zatiaľ prototyp.
Uhodila jsi hřebíček na hlavičku! Už nebude více pobodaných dětí a vystrašených babek, jimž se včelí roj usadil na třešni:)
Bingo! Jen ten holý dekolt mi dělá starost![]()
Tak ten žlutý oblek bychom měly. A teď ten "sportovně elegantní" model - ten byste dokázaly nějak vysvětlit??
Hovorím, že je to prototyp, ešte bude treba vychatať muchy, ehm, pardon, včely
.
Korsičanka keď sa usadí roj v záhrade, netreba sa zľaknúť, ale tešiť!!! A volať včelára! Vraj včelári za taký roj vysolia aj 100€!
Ten je pre gentlemanov, ktorí ešte celkom nezvládli, ehm, toaletný tréning. A tie podkolienky a tenisky sú tam preto, aby športovým duchom podporili zdravú ambíciu, že tentokrát už dobehnú!!!
Cha cha chá, ty jsi ale pohotová včelka! Přestože je ještě neděle, píšu ti 1*!
![]()
Ještě bych vypíchla aerodynamické brýle i tvar lebky. Vycpaná ramena patrně slouží k rozrážení davu i dveří oné místnosti.
Chápu, ale bacha - ty boty bych řekla že jsou koloboty do klipsen... Takže nikoli doběhnou, ale dojedou![]()
A to asi vysvětluje i ten cyklisitckej dres pod sakem. Začíná to dávat smysl...
Milé dámy, ještě že neumím anglicky, jinak bych vás doporučila jako ideové manažerky pro styk s veřejností a mluvčí firmy na tiskové konference:)
Tak vieš, ja študujem teológiu. Takže vo vysvetľovaní nevysvetliteľného som takpovediac profík
.
Uložiť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.