Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 05. června 2017 13:39

V noci se mi zdálo, že chodím s Brandonem Flowersem, ale byli dva a já nevěděla, který je ten pravý Jako docela záhul na to přijít

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. června 2017 11:31

U mě volby rozhoduje tohle)))

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:13
Reakce na Mutziputzi:

to je dobré, to si s dovolením požičiavam:) !

20970 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:18
Reakce na slniecko:

Fakt naprosto výstižný, poslední tejden zkouškovýho byl vždy hardcore))

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:27
Reakce na Mutziputzi:

no mně to přijde až tak výstižný, že už mi to skoro ani nepřijde vtipný.....když pak ještě ty zkoušející někam s klidem odjeli a nebyli...

20970 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Kdo by jim to mohl dnešní optikou mít za zlý, prvních pět termínů pro tři lidi a poslední tejden 50 mailů, jestli ještě vypíšou))

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:42
Reakce na Mutziputzi:

však jo :-D Já jsem vždycky mírně záviděla tu motivaci spolužákům zdaleka, co si všechny zkoušky našvihali ještě v předtermínech, aby nemuseli jezdit do Prahy... teda záviděla jsem jim to samozřejmě až když jsem psala ten mejl s dotazem, jestli ještě vypíšou ...

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:44

Tyjo, my měli těch termínů tak málo, že sem se neodvažovala na přehlášení ani pomyslet..

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:46
Reakce na Ounz:

no já myslím, že když člověk studuje něco fakt náročnýho, tak si to musí fakt rozmyslet a moc z toho nevybočovat, protože už by pak nestíhal, já jsem se třeba nikdy moc nezvládala učit víc věcí najednou, takže třeba víc zkoušek v jednom tejdnu bych asi taky nedala, ty masakry bylo lepší moc neodsouvat...no...

20970 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:46
Reakce na Ounz:

Já to vždycky překopala aspoň pětkrát, pak psala a pak přetahovala, nikdy jinak))

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 06. června 2017 13:00
Reakce na Potrefenáhusa:

No toje fakt, já měla plán a nemohla sem se odchýlit 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 06. června 2017 13:02
Reakce na Mutziputzi:

No já to desně řešila před, ale jak sem byla přihlášená, tak už nebylo cesty zpět

Offline Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 06. června 2017 13:53
Reakce na Ounz:

Měla jsem to taky tak. Tenkrát mě ani nenapadlo, že bych se z termínu odhlašovala. Mít zapsaný termín pro mne byla vždycky obrovská úleva, půl zkoušky zavmnou.

Zato dnes mne odkládání jednou zahubí. Můj pohřeb prosím taky odložte.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. června 2017 14:01
Reakce na Mutziputzi:

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 06. června 2017 14:08
Reakce na Potrefenáhusa:

no mně to přijde až tak výstižný, že už mi to skoro ani nepřijde vtipný.....když pak ještě ty zkoušející někam s klidem odjeli a nebyli...

Přesně! Zažila jsem - uprostřed zkouškovýho odjezd do lázní a žádný náhradní zkoušející. Nebo 2 termíny (totálně narvané kvůli nízké kapacitě) a pak prostě nemá čas... Následně je na začátek června vypsán 1 termín pro 15 lidí (ale potřebuje se přihlásit ještě 30).  

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 06. června 2017 14:14
Reakce na :

tak já to vyloženě o hubu měla jen jednou, ze školy by mě teda nevyhodili, ale musela bych o semestr později ke státnicím, chyběla mi jedna zkouška na jiným oboru, zkoušející nás z jiných oborů neměla moc ráda a byla dost nepříjemná a já to odkládala, co to šlo, rozhodně jsem na tu zkoušku nešla po té, co jsem odchodila přednášky, ale až prostě v letním zkouškovým, kdy jsem na konci července musela odevzdat index ke státnicím ... no, docela si mě vychutnala, vyhodila mě z tý zkoušky s rozběhem ("paní kolegyně, ale to je učivo druhé třídy základní školy, kdybyste chodila na přednášky..." - šlo o nějakej podivnej slovní druh, kterej pak nevěděli ani kamarádi, co studovali lingvistiku) a já teda musela velmi poníženě škemrat, ať mě vyzkouší co nejdřív ještě jednou, zkoušku jsem dělala někdy o prázdninách asi 20. července znova, byla teda nakonec docela slitovná, ale fakt jsem se to naučila i pozpátku

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 06. června 2017 14:23
Reakce na :

a já nevim, no, já jsem si o zrovna o tohle fakt docela řekla :-D

Ale už se mi teda taky stalo, že jsem narazila na jednu zkoušející, kde to bylo kolikrát donebevolající, jela fakt čistě přes osobní sympatie a antipatie. Tam mě mrzelo, že elektronické hodnocení probíhalo hned po skončení výuky, protože bych jí to do toho hodnocení opravdu s radostí napsala.