V noci se mi zdálo, že chodím s Brandonem Flowersem, ale byli dva a já nevěděla, který je ten pravý
Jako docela záhul na to přijít ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
U mě volby rozhoduje tohle)))

to je dobré, to si s dovolením požičiavam:) !
Fakt naprosto výstižný, poslední tejden zkouškovýho byl vždy hardcore))
no mně to přijde až tak výstižný, že už mi to skoro ani nepřijde vtipný.....když pak ještě ty zkoušející někam s klidem odjeli a nebyli...![]()
Kdo by jim to mohl dnešní optikou mít za zlý, prvních pět termínů pro tři lidi a poslední tejden 50 mailů, jestli ještě vypíšou))
však jo :-D Já jsem vždycky mírně záviděla tu motivaci spolužákům zdaleka, co si všechny zkoušky našvihali ještě v předtermínech, aby nemuseli jezdit do Prahy... teda záviděla jsem jim to samozřejmě až když jsem psala ten mejl s dotazem, jestli ještě vypíšou ... ![]()
![]()
Tyjo, my měli těch termínů tak málo, že sem se neodvažovala na přehlášení ani pomyslet..
no já myslím, že když člověk studuje něco fakt náročnýho, tak si to musí fakt rozmyslet a moc z toho nevybočovat, protože už by pak nestíhal, já jsem se třeba nikdy moc nezvládala učit víc věcí najednou, takže třeba víc zkoušek v jednom tejdnu bych asi taky nedala, ty masakry bylo lepší moc neodsouvat...no...
Já to vždycky překopala aspoň pětkrát, pak psala a pak přetahovala, nikdy jinak))
No toje fakt, já měla plán a nemohla sem se odchýlit ![]()
No já to desně řešila před, ale jak sem byla přihlášená, tak už nebylo cesty zpět
Měla jsem to taky tak. Tenkrát mě ani nenapadlo, že bych se z termínu odhlašovala. Mít zapsaný termín pro mne byla vždycky obrovská úleva, půl zkoušky zavmnou.
Zato dnes mne odkládání jednou zahubí. Můj pohřeb prosím taky odložte.
![]()
no mně to přijde až tak výstižný, že už mi to skoro ani nepřijde vtipný.....když pak ještě ty zkoušející někam s klidem odjeli a nebyli...![]()
Přesně! Zažila jsem - uprostřed zkouškovýho odjezd do lázní a žádný náhradní zkoušející. Nebo 2 termíny (totálně narvané kvůli nízké kapacitě) a pak prostě nemá čas... Následně je na začátek června vypsán 1 termín pro 15 lidí (ale potřebuje se přihlásit ještě 30).
tak já to vyloženě o hubu měla jen jednou, ze školy by mě teda nevyhodili, ale musela bych o semestr později ke státnicím, chyběla mi jedna zkouška na jiným oboru, zkoušející nás z jiných oborů neměla moc ráda a byla dost nepříjemná a já to odkládala, co to šlo, rozhodně jsem na tu zkoušku nešla po té, co jsem odchodila přednášky, ale až prostě v letním zkouškovým, kdy jsem na konci července musela odevzdat index ke státnicím ... no, docela si mě vychutnala, vyhodila mě z tý zkoušky s rozběhem ("paní kolegyně, ale to je učivo druhé třídy základní školy, kdybyste chodila na přednášky..." - šlo o nějakej podivnej slovní druh, kterej pak nevěděli ani kamarádi, co studovali lingvistiku) a já teda musela velmi poníženě škemrat, ať mě vyzkouší co nejdřív ještě jednou, zkoušku jsem dělala někdy o prázdninách asi 20. července znova, byla teda nakonec docela slitovná, ale fakt jsem se to naučila i pozpátku ![]()
a já nevim, no, já jsem si o zrovna o tohle fakt docela řekla :-D
Ale už se mi teda taky stalo, že jsem narazila na jednu zkoušející, kde to bylo kolikrát donebevolající, jela fakt čistě přes osobní sympatie a antipatie. Tam mě mrzelo, že elektronické hodnocení probíhalo hned po skončení výuky, protože bych jí to do toho hodnocení opravdu s radostí napsala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články