No veď väčšina vyučujúcich je normálnych, to len v pravidelných intervaloch sa objaví presne nejaký takýto...
Čo vás dnes rozosmialo?
tak ono to skolstvo je taka liahen, co mi vadi najviac, ze nemam ako pomoct detom. to je niekedy katastrofa jak s nimi jednaju a len preto, ze su male, nemozu prilis branit a ti velki si to mozu dovolit. ked druzinarka cituje niektore svoje vyroky, tak omdlievam.
inak pedagog jak noha - mam dieta, co vsetkych vzdy organizovalo a uz jej to robilo problem s kamaratmi, nechceli sa s nou hrat a ona tieto jej sklony este posilni tym, ze jej, prvacke, da na starosti celu druzinu, vratane tretiakov, ked si potrebuje odskocit?
snazila som sa jej vysvetlit, ze si to neprajem, (naviac mat triedu na starosti nie je podla mna zodpovednost ziakov) a ta dobra dusa vobec nepochopila, co jej chcem povedat.
No a preto moje deti chodia na starostlivo vybraté školy, dokonca sme sa kvôli dochádzaniu do školy sťahovali (bolo to medzimesto a postupne sa tak zaplnila cesta medz tým satelitom, kde smebývali a BA, že sa to už nedalo). Lebo ja toto proste nedávam.
Protože WTF vlákno nemáme, váhala jsem mezi vláknem stěžovacím a naštvaným, ale tohle nakonec vyhrálo. Známá musela narychlo do práce, tak mne poprosila, jestli bych jí převzala zásilku (10 kilo granulí) Mezi 10-12. OK, celé dopoledne tu budu. Ve 12.35 volá kurýr, kam to má dovézt. A že dorazí tak do hodiny. Hm, ale já musím nejpozději ve 13.30 odejít (trochu přeháním, abych se ho dočkala. "No tak mi tak ve čtvrt zavolejte. Uvidím, jak na tom jsem. A kdyžtak mi vyrazíte někam naproti!"
Hahaha, Brambůrčiny zážitky s dopravci ![]()
Hele, vy tam musite mit nejakou anomalii. Geopategenni zona?

o vikendu me cestou do Esky pobavil napis, co pribyl nad tunelem v Karline
:-) V pátek jsem si ho cestou do Esky taky fotila!!
ale ja bych jim stejne nesla
to je vtipný
ale já se teda v tunelech a podchodech bojim![]()
já ve všech ne, ale v tomhle jo :-D
Já mám asi nějakou podchodofobii. průchod jakýmkoli si vždycky stokrát rozmyslím a když fakt musím, tak jdu co nejrychleji a srdce mi vždycky buší jak zvon. Přitom se mi nikdy v žádném podchodu nic nepřihodilo, ani nikomu, koho znám... jediný, který mi nevadí, je u brněnskýho nádraží, asi že je tam vždycky milion lidí...
Sobě nebo jinému, to je v tomhle případě celkem fuk. Na řidičovu bezostyšnost a představu, jak ho honím někde po ulicích a pak si hodím ten desetikilový pytel na hřbet bych potřebovala nějakého pádnějšího smajlíka než jen
Ideálně nějakého s palicí do hlavy.
no vono tohle místo vždycky bylo dost specifický, navrch ten tunel je fakt dost dlouhej :-D
Vím, kterej to je - v Esce jsem byla docela nedávno a bydlela jsem v Karlíně, takže jsem si to tam i prošla. Tam bych nevlezla ani za prase...
Plus posloužil v nejednom českém krimifilmu jako kulisa. Nene, tenhle nápis mě asi nepřesvědčí.
Vypada to jako od TIMA
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články