Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:22
Reakce na Unnamed:

No mně přijde, že to tam hodnotilo (ty ramena) pár stejnejch lidí pořád dokola, a překvapivě to byli lidi, na který sem měla určitej názor - prostě nepřekvapili. Ale mohlo mi samozřejmě něco uniknout. Červený u děkuju mi kecky nikdy nerozhodilo, spíš mě zaráží ten názor, že by červený 'mělo donutit někoho se stáhnout z diskuze' - jakože opravdu si někdo (nemyslím tebe) mysli, že se tu budem takhle šikanovat? Já sem to vždy brala jako vyjádření názoru, souhlasím/nesouhlasím, když sem jich měla víc, byl to dulvod k zamyšlení, jestli teda nepindam kraviny, ne že mám jít brečet do kouta, že mě svět nemá rád a není spravedlivej..

berte to jako vyjádření názoru a ne jako pomlouvání jinýho fora prosím

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:25
Reakce na Ayuri:

"Za seba môžem povedať, že ak by bolo hodnotenie viditeľné, tak ako napr.na FB, nemám s ním vôbec žiadny problém, v takejto forme to beriem. Ale ak má byť anonymné, tak určite NIE.   "

Přesně tak! To pokládám za dobrej nápad, ale jak dalece by šel realizovat, netuším. To by nám asi řekla Hoolinkah...

Nebo kdyby si třeba uživatel mohl tu funkci vypnout (jakože u konkrétního příspěvku si nepřeje vidět hodnocení)??

Potrefenáhusa 

Ty si nepamatuješ ty občasný diskuse (z kterejch nikdy nic dobrýho nevzešlo), začínající plačtivými dotazy, proč někdo vyfásnul červený?   Dotaz obvykle ty červený ještě zmnožil  Jak v mateřský školce, toto.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:30
Reakce na barbucha:

pamatuju, ale právě to tam vířili furt ty samý lidi dokola

mám to přesně jako ounz, kupa červených mi taky vždycky přišla jako poměrně slušná sebereflexe. 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:35
Reakce na barbucha:

mně je to celkem jedno jestli by u like/dislike bylo viditelný kdo ho dal, ale dovedeš si představit, když některý osoby dokáže tak rozhodit skutečnost, že s nimi někdo nesouhlasí, co by se dělo, kdyby ten nesouhlas byl personifikovaný?

tys mi dala červený? proooč? cosemtiudělalajezukotejáchuderaubohášikanovaná!! hnedtovysvětliakoukejtosmazatneboserozpláču!!!

49310 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:36
Reakce na barbucha:

ale vypnutí je náhodou dobrej nápad! kdyby to bylo možný a ty citlivý dušinky si mohly prostě úplně vypnout tu funkci?:-)

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:37
Reakce na Ounz:

S tim souhlasim. Ony se ty cerveny pak vyuzivaji k hodne scestnym zaverum. Ja si prave myslim, ze my, co tu diskutujem, se sikanovat nebudem, ale zacnou se tu treba vyzivat nekteri z tech ctoucich. Kdo vi, ja si jenom nedelam iluze, kam to znamkovani povede, ale jsme dospely, tak snad to tu nebude delat z diskuzi bordel.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:41
Reakce na Potrefenáhusa:

No, já stejně jako Ayuri  a Unnamed  dávám přednost slovnímu hodnocení/reakci. Však jsme tu na diskusní stránce, ne? Těch pár slov nikoho nezabije, každej hned ví jak to (konkrétní!) dotyčnej myslel... 

No je to věc názoru samozřejmě.

Jak už tady ale padlo, v případně anonymního hodnocení hrozí částečně nebezpečí, že se v něm budou realizovat i ti dosud mlčící - který v mlčení sice hodlaj pokračovat, ale tomuhle lákadlu zřejmě neodolaj  Sice by nám to značně zvýšilo návštěvnost  ale nevím, jestli je v tomhle případě o co stát!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:43
Reakce na Unnamed:

"A tedy plosne hodnoceni kazdeho prispevku je uplne mimo, ale kdyz to vetsine vyhovuje, tak v pohode."

To je právě otázka. Jestli to většině vyhovuje/bude vyhovovat/by vyhovovalo.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:43

ale vypnutí je náhodou dobrej nápad! kdyby to bylo možný a ty citlivý dušinky si mohly prostě úplně vypnout tu funkci?:-)

Já teda nevím, jestli jsem natolik citlivá dušinka  ale vypnula bych si to taky hned

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:44
Reakce na Unnamed:

No, já si pořád říkám, že není zas tolik lidí, který nemaj na práci nic lepšího, než mě tajně nenávidět na internetu  ale můžu se ošklivě plést..

podle mě je spíš problém nedostatek sebereflexe některých jedinců (něco na ten způsob, jak píše viktorka_od splavu  výše) než, že by tu bylo tolik lidí sázející červený jinejm

Offline chanelka
15 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:45

Pkud by hodnocení bylo zavedeno, byla bych pro anonymní.FB je obrovská komunita a tam se nějaký nesouhlas bere jinak, ale tady na fóru by to myslím nedělalo dobrotu. Někoho, kdo si myslí, že je dokonalost sama by pár červených palců mohlo rozhodit a bylo by zle.

A jinak...nemám potřebu někoho peskovat a poučovat vsz, jen jsem se vyjádřila, jak na mě některé příspěvky působí .Toť vše.

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:45
Reakce na Ounz:

Mně paradoxně červená i za "dobrý den" pomohla vůbec se z ramínek nehroutit. A přiznávám, i já jsem občas nějaké lupla "za ksicht."  Ale ta zelená mi pořád ještě chybí. Ač jsem grafomaniačka, je mi hloupé psát desáté "líbí, sluší, soucítím, ...v řadě. V takovou chvíli automaticky šmátrám po hodnotícím tlačítku. Na druhou stranu, slovní pochvala zahřeje víc, to je fakt. Tak já vlastně nevím. Dřív jsem to brala tak, že hodnotítka sice nepotřebujeme, ale určitě skoro všechny chceme. Teď jsem zviklána. Ale vím jistě, že bych zelená ráda sázela k recenzím vůní, které se tak krásně čtou i parfémovému laikovi. A samozřejmě k fotkám, nejen těm chlupatým.

49310 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:48
Reakce na domenica:

já myslím že barbucha to vymyslela skvěle, kdyby se dalo realizovat nastavení uživatele tak, že by like/dislike bylo viditelný volitelně, dejme tomu přednastavený na pozici "vypnuto" takže by si to zapnul vysloveně ten kdo o to stojí? připadá mi to i celkem programátorsky realizovatelný, ale můžu se mýlit. stálo by to ale za úvahu...

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:49
Reakce na Sweet Potato:

No, jako podle mě by se fakt někde hodily, já už si taky přijdu blbě, jak pořád píšu sluší sluší pěkné super sluší..  a přemejšlím, který z těch slov je nařadě, ať se rurt neopakuju..samozřejmě záleží, co bude chtít většina, ale hroucení se z teoretickýho obdržení červenýho nepovažuju za argument proč ne

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:50
Reakce na chanelka:

A vy si myslite, ze si tu o sobe byt jen jedna osoba mysli, ze je dokonalost sama?? A pokud jo, tak ji radsi loupnete cerveny nez s ni/m diskutovat? No, tak tim jste moji pozici jen potvrdila. Rict se to bojim, ale anonymne znamkovat umim.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:52

Mně by mrzelo, kdyby mi někdo dal jenom anonymně červený, já si radši přečtu, že jsem naivka, nerozumím psanému textu nebo jsem chudák Jinak bych se tedy osobně na hodnocení vyprdla, zavání to chorobným sledováním lajků (slov. páčikov) všude možně, fakt nevím na co je tom komu potřeba, snad jenom hodnotit outlooky, tam je pravda poněkud nudné číst celou stránku "super", "krása" a "nádhera", v mnoha případech je to zasloužená leč nezáživná a prostorově náročná chvála.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:52
Reakce na Unnamed:

A vy si myslite, ze si tu o sobe byt jen jedna osoba mysli, ze je dokonalost sama?? A pokud jo, tak ji radsi loupnete cerveny nez s ni/m diskutovat? No, tak tim jste moji pozici jen potvrdila. Rict se to bojim, ale anonymne znamkovat umim.

ani jedna!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:55
Reakce na Mutziputzi:

Přesně tak. Taky preferuju slovní hodnocení a reakce (kterou může být i nereakce ). Smysl - když už teda - bych viděla jen ve vlákně s outlooky a s fotkama.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:03
Reakce na domenica:

kdyby tu byly červený ramínka, tak přiznávám, že bych ho dala nejdřív hance h, protože by mi to přišlo mnohem lepší než jí napsat, ale hanko, ty jsi admin, že nás tady poučuješ a rozhoduješ, o čem smíme psát? Druhý bych dala barbuše, protože mi ta reakce přišla neadekvátní, osobní a evidentně se starým zásahem kuřího oka, ale jako zase jí psát, tytyty, Barbucho, to se nedělá ..... no a třeba by Hanka dostala padesát červených ramínek a řekla by si, tyjo, tak jsem to asi nepochopila, o co šlo a Barbucha by si řekla, ty jo, tak asi jsem to taky trochu přehnala.....takhle tu budeme rozmatlávat na padesáti stránkách, že ta řekla tohle a ta tohle a prosim tě, vysvětli mi to atd...

Offline chanelka
15 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:04
Reakce na Unnamed:

Ale ne, zas to nepřekrucujte. Do hlavy nikomu nevidíte a nemůžete vědět, jestli se ho negativní hodnocení nedotkne přespříliš a pak bude pátrat, proč právě ten dotyčný ho nemá rád / to přeháním/ Pokud bude chtít někdo diskutovat, nic mu nebrání, já napsala, pokud by bylo zavedeno, k životu nějaké hodnocení rozhodně nepotřebuji a pokud mám co říct, tak to napíšu.