Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:18
Reakce na Hanka H:

Teď jsem si teprve dočetla poslední větu s kozou - fakt ani náhodná, mrzí mne, žes to tak pochopila. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:06

Pro nerozhodnuté

Offline chanelka
15 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:42
Reakce na :

ja uprimne nechapu, proc maji nekteri uzivatele neustale potrebu vychovavat ostatni. Nikdo tu snad nikomu nenadava a mam pocit, ze sdeleni, ze technicky update jineho webu se nam nelibi, neni az tak donebe volajici... Prosim, stezovat si na politiku ve vlakne zeman smime? Ja jen, ze to by mohlo byt vyhodnoceno jako nenavistne jednani.

Přesně tak! Trochu jsem to tam pročetla a ani se těm palcům kolikrát nedivím, že to možná signalizuje, aby dotyční ubrali jim asi nedochází.Možná by stačilo pár dřepů 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:47
Reakce na :

Snaha "vychovávat ostatní" z mé strany opravdu nehrozí. Trochu mícháš švestky nejen s jablky, ale i s dalším ovocem (viz Zeman).

Sweet Potato Vysvětleno, a souhlasím s Tebou, že Mafra si počíná - no dejme tomu pošetile .

Makiiii 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:48
Reakce na chanelka:

Prosím buď konkrétní fomou SZ.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. července 2017 18:14
Reakce na Hanka H:

Možná ti to zatím uniklo, ale o zavedení toho známkování příspěvků se uvažuje (a diskutuje) i tady. Proto je příspěvek Sweet Potato  zcela relevantní, a ukazuje, že toto zavedení (resp. nezavedení) je poměrně diskutabilní záležitost. Vzhledem k tomu, že většina zná oba zmíněné weby, nemusíme příklady hledat po celém internetu a souvislosti jsou (většině) jasné.

A pravděpodobně zas naopak uniklo něco mně - kdy že tě adminky přibraly do party? 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:10
Reakce na barbucha:

Možná mi mnoho věcí uniká, ale odvolat se na jistá pravidla ani tady ani tam snad zakázáno není. Oba weby může spojovat zájem o parfémy a není třeba jitřit staré rány.  Pokud mi budeš chtít k této záležitosti ještě cokoliv napsat, využij prosím formu SZ.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:14

Tyjo, mě vždycky něco takovýho znova překvapí..a to už sem viděla věci.. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:17
Reakce na Hanka H:

Nevím, proč bych si s tebou měla dopisovat soukromě, když ses pustila do veřejného kárání. Děkuji, nemám zájem.

Rovněž nemám zájem o jakékoliv spojování obou webů, neboť tento, na kterém se právě nacházíme, byl založen právě proto, že naše přítomnost tam byla nežádoucí. Doufala jsem, že hlas odtamtud sem nedolehne a bude aspoň tady klid, no zjevně jsem se mýlila. Škoda.

Adminkám se omlouvám za OT, protože tohle už moc pro zasmání není.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:36
Reakce na barbucha:

I já se omlouvám za veřejný OT příspěvek - opravdu to na zasmání není.

Já v sobě žádné dozvuky z minulosti na rozdíl od tebe nenesu, ale tvá slova (nepříliš přátelská) mně mnohé naznačila. Proto jsem chtěla využít SZ - nemám ráda veřejně projevované nepřátelství  a domnívám se, že ani ostatním není po chuti takovéto diskuze číst. Svůj názor si ale s dovolením ponechám.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:39
Reakce na Mutziputzi:

no a pro rozhodnuté je to takové... sebediagnostické:-))

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:18
Reakce na Hanka H:

No, dámy, navrhujem si dať v týchto horúčavách chladnú sprchu a kto môže, tak aj dobre vychladené prosecco a prestať už prudiť.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:25
Reakce na Hanka H:

Ten si rozhodně ponechej.

Veřejně projevované nepřátelství - v což počítám i veřejné napomínání od někoho, kdo k tomu není oprávněn - má tu výhodu, že ujasní postoje, aniž by se musely pokoutně řešit právě v sz  Tomu osobně dávám přednost já. Nakonec i ty jsi svoji připomínku nelenila zveřejnit, a neoslovila provinilce soukromě Jsem ráda, že jsme se vlastně shodly, a přeju pěknej večer!

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:29
Reakce na slniecko:

No, dámy, navrhujem si dať v týchto horúčavách chladnú sprchu a kto môže, tak aj dobre vychladené prosecco a prestať už prudiť.

To je blbý, já piju jenom červený v pokojový teplotě Ale už dám pokoj brouku - neposlední důvod je, že zeť se zřítelnicí je už prakticky před branami Prahy (a já jsem z netrpělivosti popudlivější než jindy...no, ehm...), takže za chvíli jsem stejně offline! 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:33

Pánové a dámy

ten plánek:-)) Honzák na hrad!

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:48
Reakce na Hanka H:

@barbucha

Milé dámy, klidně se na mě mračte, ale dovolte, abych vám připomněla jistý bod pravidel diskuze

Nevyvolávejte a nepodporujte debaty, jejichž předmětem je jakákoliv jiná internetová komunita na webech se stejným zaměřením jako Parfumánie a dění v ní. Takové příspěvky mají moderátoři a admin právo vyhodnotit jako SPAM či flamewar.

Tak nějak jsem si vzpomněla na ten známý vtip o sousedově koze - ale to je jistě podobnost čistě náhodná.

Předmětem debaty tady není komunita jako taková. S tou kozou ale souhlasím. Záleží na tom, jestli to člověka pobaví nebo mu to z jakéhokoliv důvodu přijde naopak smutné.

V každém případě bych zdůraznila tu poslední větu: "Takové příspěvky mají moderátoři a admin právo vyhodnotit jako SPAM či flamewar."

Zdůrazňuju to proto, že ve chvíli, kdy se začnou kvůli pravidlům peskovat diskutující mezi sebou, vzniká skutečný flamewar. To nemyslím jako výtku konkrétně tobě, protože v tom nevidím zlý úmysl. Prostě to tak většinou obecně platí.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:58
Reakce na Sweet Potato:

Nó, to mne samozřejmě taky napadlo, ale tím si teď nebudeme kazit náladu, že.

Nebudeme. Ale můžeme hodit do pléna otázku, jestli tady takovou funkci teda vlastně pořád chceme a potřebujeme...

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 20. července 2017 23:02
Reakce na Hoolinkah:

Vznikla diskuze, která mě osobně byla nepříjemná. A zaráží mě ta vlna nepřátelství, kterou mým směrem vyslala barbucha. No nic, alespoň vím, kdo je kdo ....

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 20. července 2017 23:10
Reakce na Hoolinkah:

I to mne napadlo. Nikdy dříve mi přiznám se totiž nepřišlo na mysl, že by to hodnocení mohlo být někomu tolik proti srsti. (I když tam může mít vliv i typický mafrácký způsob komunikace s uživateli - bez upozornění něco přidat, ubrat, změnit a pak až zpětně o tom něco utrousit.) Hlasování? To by se ovšem nejlíp provedlo těmi palci/ramínky/flakónky... Asi to je téma k diskuzi.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2017 23:22
Reakce na Hanka H:

Vznikla diskuze, která mě osobně byla nepříjemná. A zaráží mě ta vlna nepřátelství, kterou mým směrem vyslala barbucha. No nic, alespoň vím, kdo je kdo ....

tak těžko čekat, že v diskusi budou všechny příspěvky všem a vždycky příjemné... samozřejmě je možné to říci, ale pak jde o styl, jakým se to udělá.... mentorování a nerelevatní odkazy nepovažuji za to pravé... v reakci barbucha ani ostatních žádné nepřátelství osobně nevidím ...