Nebudeme. Ale můžeme hodit do pléna otázku, jestli tady takovou funkci teda vlastně pořád chceme a potřebujeme...
Bola by som veľmi rada, keby sa zavedenie tejto funkcie ešte raz prehodnotilo.
Chápem, že dámy z MP chcú hodnotiť svoje outfity a fotky tak, ako boli zvyknuté, to by bolo O.K. Ale anonymné hodnotenie príspevkov mi príde nielen ako zbytočný, ale aj dosť zlomyselný a ľahko zneužiteľný nástroj. Niekomu červený palec nevadí a vôbec to nerieši, ale iného sa môže takéto hodnotenie dotknúť natoľko, že sa celkom stiahne a prestne prispievať. Hlavne vtedy, ak dostáva cielene negatívy aj za celkom nevinné príspevky a ani netuší prečo. Námietky typu "... na také niečo sme my predsa dosť inteligentní" naozaj neobstoja, lebo v anonymite sa ľudia začnú chovať úplne inak. A potom, aj tu je iste zaregistrovaných dosť neviditeľných, ktorí sa budú práve takto realizovať, alebo si vybavovať staré účty.
Keďže z technického hľadiska asi nie je možné hodnotiť len v niektorých diskusných témach, nebolo by dostačujúcim riešením len pridanie príslušných emotikonov?
Možno by bolo dobre založiť na túto tému samostatné vlákno, aby sa vyjadrilo viac užívateľov, tu to asi zapadne. Mám dojem, že o túto funkciu parfémová komunita veľmi nestála, no nemôžem sa samozrejme vyjadrovať za iných. Verím, že vždy sa dá nájsť kompromis.
Za seba môžem povedať, že ak by bolo hodnotenie viditeľné, tak ako napr.na FB, nemám s ním vôbec žiadny problém, v takejto forme to beriem. Ale ak má byť anonymné, tak určite NIE.