To je možný, ale pokud vim, že dostanu 50 červenejch i když napíšu že jsem našla lék na rakovinu a místo oběda zachránila jednorožce, tak bych pro samou sebereflexi ani nevdala.
Čo vás dnes rozosmialo?
Jenže tohle se nestává
Co z toho?
No, nedělat si z toho hlavu..
To je možný, ale pokud vim, že dostanu 50 červenejch i když napíšu že jsem našla lék na rakovinu a místo oběda zachránila jednorožce, tak bych pro samou sebereflexi ani nevdala.
cerveny za lhani!:-))
kdyby tu byly červený ramínka, tak přiznávám, že bych ho dala nejdřív hance h, protože by mi to přišlo mnohem lepší než jí napsat, ale hanko, ty jsi admin, že nás tady poučuješ a rozhoduješ, o čem smíme psát? Druhý bych dala barbuše, protože mi ta reakce přišla neadekvátní, osobní a evidentně se starým zásahem kuřího oka, ale jako zase jí psát, tytyty, Barbucho, to se nedělá ..... no a třeba by Hanka dostala padesát červených ramínek a řekla by si, tyjo, tak jsem to asi nepochopila, o co šlo a Barbucha by si řekla, ty jo, tak asi jsem to taky trochu přehnala.....takhle tu budeme rozmatlávat na padesáti stránkách, že ta řekla tohle a ta tohle a prosim tě, vysvětli mi to atd...
presne, a ja bych nemusela psat furt dokola souhlasim, moje rec, jasne... je to otravny a nebavi me to snad ny stacilo zeleny a bylo by hned videt kdo se s timhle nazorem ztotoznuje...
"Páčiky", fakt?! ![]()
V životě by mě nenapadlo se nad sebou poté co obdržím 100 červenejch zamyslet
Ověřeno, fakt!![]()
V životě by mě nenapadlo se nad sebou poté co obdržím 100 červenejch zamyslet
Jsem na tom úplně stejně. Očekávání Potrefenáhusa bych rozhodně nenaplnila! ![]()
U vas dvou o tom opravdu nepochybuju ![]()
jo a myslím, že co by naopak pohodu rozložilo a rozhodně by to nepřispělo k dobrým vztahům, by naopak bylo hodnocení neanonymní. To fakt nevím, k čemu by bylo dobrý
Ja fakt neviem, k čomu bude dobré akékoľvek hodnotenie príspevkov
toto pre mňa nie je žiadny prínos, skôr krok späť. Myslím, že to celkom dobre fungovalo aj bez toho. Zmysel vidím len pri hodnotení fotiek. A to by sa dalo jednoducho riešiť nejakým novým emotikonom, trebárs jednoduchým palcom.
Ale keď už to musí byť, tak prijatelnejšie je pre mňa hodnotenie neanonymné - z mojej strany to bol pokus o kompromis
S první částí souhlasím. Ale jestli by se zamyslely? Asi i jo, ale výstup by byl nejspíš úplně jiný. Kolikrát je nepochopeno i zdánlivě jasné slovo, natož symbol. A vůbec, že já nedržela klávesnici. A to jsem to třikrát promýšlela, jestli se to hodí, ale chybně usoudila, že pobavení nad pošetilostí mafřanů není nic proti ničemu a nikomu. Jdu si radši koupit něco na sebe.
A tak to já se nad tím (ne nad sebou) zamyslím. Nemusí to nutně vést k tomu, že dojdu k názoru, že já sem blbá, ale prostě zhodnotím situaci. Já sem holt přemýšlivá, ale chápu, že ne každej to má tak
No, to je přesný, člověk si kolikrát myslí, jak to napsal blbuvzdorně a vono ne
Mně by se nejvíc líbilo pro psaní příspěvků zaškrtnout chci/nechci hodnocení.
Pak by ty křehké duše nebyly mučeny názorem kolektivu. ![]()
že jako bude fotka a za ní deset stránek s jednotlivejma emotikonama? V tom nějak nevídím přínos já.
Kdyžtak v profilu. Ne pro každý příspěvek zvlášť.
Mně by se nejvíc líbilo pro psaní příspěvků zaškrtnout chci/nechci hodnocení.
Pak by ty křehké duše nebyly mučeny názorem kolektivu. ![]()
Ani slovní ani jiný, držet hubu prostě![]()
Jo jo, v pohode, to chapu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články