Správně. A když už reagovat, tak jedině souhlasně nebo pochvalně! Prostě přátelské prostředí ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Naopak. Pro každý příspěvek jednotlivě. Někde a někdy se může názor hodit. Resp. Možnost vypnout centrálně a u jednotlivých příspěvků povolit. Musí -li to už takto být.
Osobně si ale myslim,ze se tu moc červených znaminek až demonizuje. Neberme se tak vážně. . ![]()
Jakoze myslíte,ze kdyz se tady neobjeví 70 dislike,tak víte,ze to těch 70 lidi nesleduje?
No vzdyt, ten, kdo se vazne nebere, zadny raminka nepotrebuje. Kdyz vlastne nic neznamenaji, tak proc je nekdo potrebuje?
Ten super pocit, když někomu napíšu že nerozumí psanému textu a pak se chodim dívat jak mi to lajkujou ne![]()
No presne.
To je zajímavý, to je ten úhel pohledu, mě by tohle vůbec nenapadlo.
No ale tohle je takový odezdikezdi, ja nechci bejt advokát ramen, když nebudou, prd se stane, do týhle diskuze sem se zapojila, protože nesouhlasim s těma prohlášeníma typu 'dostanu šedesát dislajků za to že existuju' to je podle mě nesmysl..na mp sem se normálně zapojovala do diskuze, ale když někdo přede mnou napsal to, co já si myslim, dala sem zelený a nemenorovala sem to znova. Červený sem dávala málo. Takže pokud si je většina nepřeje, nebudou a hotovo, ale (a teď se opakuju) překvapuje mě názor, že sou tu tuny lidí, co to podle tiše rozdávaj a žeby se z těch červenejch mohla někomu rozklepat bradička..ale samozřejmě chápu (mám náhled), že někdo to má jinak.
A tak zas v zivy pameti mam Muzete mi, prosim, doporucit dobrou beletrii? ...tuma 20 cervenejch!![]()
Ale vzdyt o tech "krehkych dusich" tu mluvi jen Viktorka a Dadoo. Kazdy, kdo tu argumentuje proti ramenum, jasne rika, ze pro nej nemaji vyznam, ne ze z nich dostava depresi.
No, mně přišlo že na začátku se pár lidí vyjádřilo, že by červený mohly někoho odpudit, a já psala, že si myslím, že ne. Ale znova píšu, nejsem jejich obhájce, já jen měla dojem, že něco zjednoduší, očividně ne..
To je mozny, ale to bylo spis okrajove. Jako, jestli se nekdo hrouti z cervenych, tak asi nema do tech diskuzi lezt, ale ta debata tu neni o chraneni labilnejsich. Spis, ze jestli kdo dava do tech ramen nejakou vahu. Tem co chybi, asi tedy ocenuji anonymni formu souhlasu (kdyz uz tady vsichni do jednoho rikaji, ze z cervenych si nic nedelaji), to chapu, jen rikam, ze ja oceneni anonymniho davu neberu stejne jako primou reakci. Ale taky to neberu jako nejakou skalni opozici, jen pridavam svoje two cents.
Nebudeme. Ale můžeme hodit do pléna otázku, jestli tady takovou funkci teda vlastně pořád chceme a potřebujeme...![]()
Souhlasím. Chce to udělat nějaký aktuálnější průzkum, když už se samotná realizace konečně blíží.
Ale asi by to chtělo samostatné vlákno dole v administraci než tady. Co myslíš
?
Já osobně se přikláním k názoru domenicy, že hlavní význam má hodnocení jen ve vláknech s fotkami (outfity, poradna, fotky parfémů, fotky, příp. co jste si dnes koupily, tam asi taky,...). Někdy mě to napsání jen líbí taky přijde zbytečné, že nenapíšu nic a místo toho bych raději jen klikla. Ale nemám problém ani s tím, pokud by bylo plošné.
Však já taky. Já sem za tvůj názor ráda, že si ho můžu přečís, mě by to třeba nenapadlo, že to někdo může vnímat tak odlišně, a taky, já už sem to psla nazačátku, že pokud sem měla převahu červenejch, tak sem se zamyslela, co píšu..a jsem člověk, co ne vždy se chce vypisovat anebo číst stokrát to samý..
Napodobne, mne ten jiny uhel taky zajima. S tou posledni vetou souhlasim, hlavne u fotek outfitu a v poradne, je to opakovani asi otravne. Ja si spis u tech ramen predstavuju ty dusledky u normalnich diskuzi a hlavne kontroverznejsich temat (politika). To pak asi budou casto misto argumentu padat hlavne ramena, ale coz, to uz si musi kazdy prebrat.
A to je pravda, že do tý politiky já nelezu, takže asi nemám plný informace..
Já tak nějak předpokládám, že lidi, kteří dávají červené jenom kvůli svojí frustraci atd. jsou v menšině a nijak výrazně to celkový výsledek neovlivní. Ramínka jsem na MP sledovala jenom ve vlákně CJDMNS, Pro lidi co tápou v módě, Koupit/nekoupit. Tam mi ty ramínka dávaly smysl, v ostatních vláknech jsem to stejně nesledovala, protože mně v kombinaci příspěvek a ramínka dost často unikalo co ty ramínka mají vlastně vyjádřit. Já patřím mezi ty, kteří to tady víc čtou než píšou, částečně proto, že psaní mě tak moc nebaví a částečně proto, že se neumím dost výstižně vyjádřit, ani nemám tu představivost, u outfitů si třeba říkám, že mi tam něco nesedí, ale nejsem schopná přesně vyjádřit co nebo se mi to líbí, ale ten můj příspěvek by byl podobný jako deset dalších přede mnou.
Ad ramínka - nevím jestli tu už nějaká debata dřív proběhla, ale pokud by byly, tak by byly jenom červené a zelené nebo by se přidalo i nějaké neutrální?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články