999 jj bohužel...
Čo vás dnes rozosmialo?
999 pětku za každou výstavu? No slusny. A není to třeba tak, že už mají vybráno z řad pedagogů jako přilepšení ke mzdě, ale oficiálně musí udělat výběrové řízení? Ne že by to teda vysvětlovalo tu sumu...
Krehutka To mě vůbec nenapadlo, ale jeví se to jako reálné. Kdy z venku by to za ty prachy šel dělat...
A teď si představte, že je konec 19./začátek 20.století a vy ste měšťanská dcera a rodiče vám s takovymhle pitomou domluví sňatek ![]()
Ounz A teď si představ, že je 21. století a tohle si přivede domů tvoje dcera/syn?![]()
Ounz Jak je možný, že mu jsou všechny ty jeho hadry malý?? Ve všem je napresovaný. Viz sako s červeným svetrem, tam je to děs. Vypadá vtom jak naducaný vepřík ![]()
Karja nic no, vydědíš to ![]()
Dadoo von imho moc nerespektuje svoje proporce..
Ounz Si videla tie psie nohavice? ![]()
![]()
paktofonika jj, ale já stejně nemůžu většinou odtrhnout oči od tý věci pod nosem
a ty jeho komenty..
A teď si představte, že je konec 19./začátek 20.století a vy ste měšťanská dcera a rodiče vám s takovymhle pitomou domluví sňatek
Tak bych řekla, že měšťanská dcera by byla v bezpečí...zato měšťanský synek ne.![]()
jerry no ale teda nevim, jestli by to domlouvali rodiče? ![]()
Rodiče by hoši vynechali a domluvili by se sami![]()
a ja som práve chcela Víťu pochváliť, že sa mi vidí, že v poslednej dobe začal nosiť aspoň nohavice svojej dĺžky a veľkosti ![]()
Ten prsten! ![]()
Víťa, chudák, se patrně domnívá, že je od anglického lorda k nerozeznání... ale někdo by mu měl šetrně sdělit, že místo rodilého aristokrata připomíná spíš Lojzu z Horní Dolní, který se do vypůjčených (a nepadnoucích) hadrů narval v rámci šibřinek...
Já se dívám na seriál 1890 a jak teda nemám toho Koleníka ráda, tak tam mu to tak sedí - kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat! Tam by se měl Víťa poučit (a už teď se těším na report, jak v podvlíkačkách běhá po Kampě).
BTW, na tom seriálu mne irituje, že tam všichni (teda kromě Čechů) mluví slovensky. O slovenských dějinách toho ostuda moc nevím, ale toto se mi moc nezdá, aby grófska rodina mluvila mezi sebou slovensky.
Jsem zřejmě jedna z mála, komu se Víťa neekluje, myslim, že bude i vtipnej, to je (skoro) nejdůležitější
Mutziputzi kdyz mne se zda ze ta vtipnost je kolikrat spis kouzlo nechteneho. ze neni moc chytrej proste
Ounz Jak je možný, že mu jsou všechny ty jeho hadry malý?? Ve všem je napresovaný. Viz sako s červeným svetrem, tam je to děs. Vypadá vtom jak naducaný vepřík
já jsem ho viděla naživo a přišel mi fakt dost velkej, jako i ty proporce má takový až trochu komiksový, hodně široký ramena a tak, tak já věřim, že se to prostě fakt dost blbě oblíká
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články