to samý co o těch kteří za viz a cca píšou tečku. pssst;-))
design a architektura
Hele, jsou to Vary![]()
třída energetické náročnosti G ![]()
beru!
To sou samozřejmě debilové, 60tka je prachvobyč zkratka
mi to přijde jako takový klasický podnikatelský devadesátky
Hele i kdyby, to už je jenom další střípek. Kdybych měla tvožit identikit majitelů, tipuju si na manžele kolem 60tky, celej život bydleli v paneláku, manža stylizace vekslák, starej-mladej, paňmáma obtloustlá s melírem, řádný nehty a zlato má ráda, doma ale pracovitá, má to ráda útulný a hezký, děti maj ošklivý a hloupý, studují na UJAKu. Na barák zarobili tak že maj vrakoviště, nebo skládky.
Nebo takovej Ivo Valenta by mi do toho seděl...
No to je presné :) Ten dom je strašný. Tá hadia koža visiaca na schodoch ma dostala. A to nehovorím o tom príšernom nábytku. Čistý luxus toto.
No to je tiež luxus. Kožené kreslo v miestnosti s jacuzzi a saunou? A tá zlatá obruba krbových dvierok a tí porcelánoví psi...
Nechápem tie zvláštne prichytené záclony.
Hadia koža! Bála som sa spýtať, čo to asi je. Radšej na to nemyslím. ![]()
Jo a ten druhý dom so zlatým lemom krbu a sadrovými psami. To je tiež niečo.
LOL, za stejnou cenu se tam nabízí i tohle ![]()
přiznám se, že bych chtěla vidět majitele.
a kdo jim dělal fotky....možná sami majitelé, myslím, že to může kopírovat jejich duševnní kapacity (mám ty...ty předsudky a myslím, že kdo má na krbu porcelánové psy, prostě není úplně duševně v pořádku).
Zaujala mě ta poslední věta a říkala jsem si, že porcelánoví psi na krbu jsou sice kýč, ale jinak... A pak jsem se podívala na fotky! Čekala jsem tak 4 cm velký figurky. Tahle trojka by mě určitě strašila ve spánku.
LOL, za stejnou cenu se tam nabízí i tohle ![]()
přiznám se, že bych chtěla vidět majitele.
a kdo jim dělal fotky....možná sami majitelé, myslím, že to může kopírovat jejich duševnní kapacity (mám ty...ty předsudky a myslím, že kdo má na krbu porcelánové psy, prostě není úplně duševně v pořádku).
mně to přijde až dojemný... na vesnici kde bydlela naše babi by si takhle vylepšilo dům asi 90 % obyvatel kdyby na to měli. včetně strejdy s tetičkou. že se s tím člověk běžně nesetkává neznamená že to neexistuje... tam budou bydlet slušní, pracovití lidi s iq okolo devadesátky - prostě "normální" populace
Neverím, že výška IQ znamená výšku kvality vkusu. Ono tie domy su dost divné, ale myslím, že v dobe ked ich majitelia budovali, to bol pre nich dosiahnuteľný vrchol. Tiež to bolo asi aj poplatné dobe vzniku. Typujem to na tie 90 roky. Myslím, že niektoré kusy nábytku sa vyskytujú dosť často v domácnostiach doteraz. Teraz letí škandinávia, pred dvomi rokmi to bolo provence. Ono sa to dosť rýchlo mení. Ale vkusne zariadiť dmácnosť je vlastne umenie. Aj ked si takmer každý o sebe myslíme, že právy my ho máme. Neviem seba poúdiť, viem, čo sa mi páči a čo nie, ale neznamená to, že sa to bude páčiť ostatným. Ufff, takto na piatok sa NAMáHAť.........![]()
Myslim že tenhle nevkus je nepřekonatelnej!
Ta krokodýlí kůže visící nad schodištěm ![]()
P.S: Dočítám se zpožděním.
Asi nejvíc fascinující mi přijde postavit si na zelný louce dům, kterej bude mít vchod do jacuzzi/ sauny zpoza kuchyňský linky, proboha proč
pac v chalupe taky mivali pradelku za kuchyni, tak proto:-)
To majú namiesto letnej kuchyne ![]()
Aneb jak zmrvit krásnou vilu.
Silně mi to připomíná vilu Stiassni v Brně, to vnitřní vybavení :) . Venek samozřejmě ne Stiassni vila je puristická, ale na vnitřní vybavení měli majitelé stejný názor řekla bych :)
ten plastovej ubrus na stolku na terase![]()
a pračka v koupelně..
ale tam se naštěstí snad žádná hrozná škoda nestala, to se dá přemalovat a ty krámy vyházet.. ten botník ze staré obyvákové stěny!![]()
To je krásna stavba. Teda bude, keď sa nanovo premaľujú interiéry a vybaví sa úplne iným nábytkom...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY