Že si ti lidi nesklidí před focením prádlo ze šňůry v koupelně
(v té Bledulinině vile).
design a architektura
No ty vole.. promiň.. ale to je nářez! Ta madam se tedy fakt povedla. Ty fusky s kabelkou.. to je děs. ![]()
![]()
a ten děda má něco s krkem? když jsem hledala nějakou fotku tak uplně na všech ho má omotanej nějakou hadrou...
Spekuluje se o operaci štítné žlázy. Já tipuju cucfleky od blondýny.
Co je to ten "Ivoš"?
Mimochodem chudáci děti - u stařeckých tatínků zjevně děděj aktuální podobu ![]()
Senátor za Uh. Hradiště Ivo Valenta, majitel holdingu Synot.
... a vedle toho herního impéria Synot je majoritním vlastníkem společnosti, která vydává Parlamentní listy. Sympaťák, no.
Á, můj oblíbenej plátek
Původně jsem tipovala majitele cirkusu - vidím, že jsem nebyla zas tak vedle ![]()
zver tam figuruje vskutku kvalitni ![]()
Dnes sa mi páči tento byt. Vedela by som si predstaviť tam bývať.
krasa
já se přiznám, že na to, že je to od architekta, mi přijde ten byt takovej kapku nedořešenej, jako třeba ta ložnice a tam udělaná šatna oddělená jen obyčejnou skříní mi přijde, jako bych to dělala já
ŽE?
Syn teraz hľadá byt
, tak uvidím čo kupi a potom hurá do prestavby. Aj ked som dúfala, že zostane u nás na poschodí, kde je komplet nová vybavená bytová jednotka o rozmere 160 m. Ale zas ma teší, že ma poprosil o pomoc s prípadnou rekonštrukciou. Tak sa budem baviť.
Ano, tá spálňa mi prišla taká ešte nedokončená, ale hlavný priestor sa mi páči veľmi.
mne se hlavne nezamlouva pracovna v loznici. ale (krom nalepky na okne) ten byt pusobi hrozne milym dojmem:-) a maji schovanou televizi!;-))
za 4 a půl mega je to tvoje!
jdu se s tím bytem s křížkem po funusu :)
hlavně geniální způsob schování TV! kdyby totiž dali obraz přímo na ten kdycí panel, tak by se vyřešil probém, který myslím zmiňovala potrefenahusa - že když je tv zakrytá, gauč pak směřuje na "hluché" místo v místnosti. takhle by tam byla buď tv nebo obraz.
třeba tam plánujou dát nástěnku s dětskýma výtvorama![]()
to myslim neni úplně moje myšlenka, já mluvila o tom, že televizní obejvák s tím středobodem je divnej. Jinak si nejsem jistá, jestli by nebylo rozptylující mít vedle sebe obraz a puštěnou televizi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY