13 metrů je v pohodě na přespání pár dní v týdnu, bydlet tam trvale skončím se svojí klaustrofóbií záhy v Bohnicích. Shodou okolností se ve mě probudila investorka, tak to teď sleduju, 30 metrový byty Praha západ, 1kk max už fakt pod 1,5 mil. nejdou, spíš atakujou 2 mil., myšleno Hostivice, Chýně a spol.
design a architektura
Myslim že tenhle nevkus je nepřekonatelnej!
Bozi! Kam na to ti lidi chodi? Btw neni to ten dum, co ma na strese "ahoj pilote"?
Jujky, luxusní rezidence s plastovým květináčem nade dveřmi.
Je, komu tohle patřilo mě zajímá skoro stejně jako Řepka s Kristelovou!
Já už z venku jsem věděla, že budou lustry s vrtulema!
A na té poslední fotce je proboha co? Vzpomínka na rekreace ROH v Mlýnskej dolině?
Uaaaaa!! Tak to fakt boli...
Ten dom!!! Evidentne je tam naliate strašne veľa peňazí a výsledok taký....humpolácky. Akoby to zariaďovali dvaja ľudia. Jeden kupoval drahé veci a ten druhý to realizoval ako lajdák a doplnal to lacnými šmejdmi. Tie sušené , alebo nedajbože, umelé kvety! Ufff, motá sa mi hlava.
To vnitřní vybavení domu je ještě to nejmenší, ale ty pokroucený, zdeformovaný a nelogický tvary, to je pro mě největší peklo. Přijde mi, že je to vyloženě nepřátelský životu, a fakt z duše nechápu, že si to někdo dobrovolně zvolí.
Hele i kdyby, to už je jenom další střípek. Kdybych měla tvožit identikit majitelů, tipuju si na manžele kolem 60tky, celej život bydleli v paneláku, manža stylizace vekslák, starej-mladej, paňmáma obtloustlá s melírem, řádný nehty a zlato má ráda, doma ale pracovitá, má to ráda útulný a hezký, děti maj ošklivý a hloupý, studují na UJAKu. Na barák zarobili tak že maj vrakoviště, nebo skládky.
Nebo takovej Ivo Valenta by mi do toho seděl...
jestli ty nemas ty... predsudky;-)
ps: mam lehke predsudky vuci lidem kteri pisou cislovky timto stylem...;-))
můj doplňuící identikit je, že si splnili pokřivený sen o luxusu, a od té doby se to snaží prodat (ten inzerát jsem viděla už na mp snad hned v jeho začátcích, prostě x let zpátky) - v bazénu se nikdy nekoupali, kulečník nikdo nikdy nehrál a když jeden večer grilovali a zjistili, že jsou kolem komáři, bylo to taky naposled.
tohle si nikdo nikdy nekoupí. ani kdyby to nabízeli jen za cenu pozemku minus demolice (v případě tak rozsáhlé barabizny zřejmě tedy zadarmo).
jo, a to u kulečníku je přece YAMAHA!
pardon.![]()
Co si vo nás myslíš?
eee
zase jsi mi rozšířila obzory
![]()

No hlavně neměj ty...ty předsudky)))
LOL, za stejnou cenu se tam nabízí i tohle ![]()
přiznám se, že bych chtěla vidět majitele.
a kdo jim dělal fotky....možná sami majitelé, myslím, že to může kopírovat jejich duševnní kapacity (mám ty...ty předsudky a myslím, že kdo má na krbu porcelánové psy, prostě není úplně duševně v pořádku).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY